![]() |
[OOC] PvP Liga ( Turnaje ) - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Hráči hráčům (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=14) +--- Fórum: Informace od hráčů (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=37) +--- Téma: [OOC] PvP Liga ( Turnaje ) (/showthread.php?tid=2863) Stránky:
1
2
|
PvP Liga ( Turnaje ) - Gorthaur the Cruel - 27.11.2013 Cau, rozhodl jsem se ,ze udelam takovou mensi PvP Ligu, ktera bude spocivat v tom, ze kazdy tyden bude turnaj a po nejakem urcitem poctu turnaju bude Sampionat kde se vyhlasi vitez cele ligy. Bodovani bude prubezne a bude nasledovat asi takto: vyhra v souboji = 5 bodu prohra v souboji = 0 bodu 1. misto v turnaji = 30 bodu + odmena 2. misto v turnaji = 20 bodu + odmena 3. misto v turnaji = 10 bodu + odmena 1. misto v Sampionatu = 75 bodu + odmena 2. misto v Sampionatu = 50 bodu + odmena 3. misto v Sampionatu = 35 bodu + odmena 1. Celkovy vitez celeho turnaje = prekvapko Vysledky po kazdem turnaji budu psat vzdy na forum a k tomu sem budu davat prubezne vysledky cele tabulky. Pisu to sem proto abych zjistil co na rikate, kdyby vas napadlo neco super tak se o to podelte a napiste to sem diky ! ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Kara - 28.11.2013 Nejake kategorie nebo tak něco ? Těžko může bojovat war s rangerem v malem prostoru...nevim jak je na tom soubojak ted, ale pamatuju si, ze platovku sem neprostrilel ani kdybych se posral. RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Gorthaur the Cruel - 28.11.2013 zadny kategorie nebudou,premyslel sem ze po arene bude par pasti a kdyz je rang uvidi diky nejakemu skilku tak na ne muze hezky nalakat toho wara,ale rozhodne zadny kategorie nebudou,bude to ciste o tom jak za to povolani umis hrat navic vzdy bude losovani a budu se snazit o to aby to byly vyrovnane duely RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Ilicius - 28.11.2013 OOC....nějaké RP s tím spojený bude, nebo je to čistě OOC akce? Jinak, pasti jsou popravdě pro střelce spíš nevýhoda, omezují už tak omezené možnosti útěku. Nemluvě o tom, že všímavost může mít střelc stejně dobře jako melee. RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Gorthaur the Cruel - 28.11.2013 rp spojeni uz bylo, staci si precist vyvesku ve hre nebo tady na forum ![]() ty pasti byl jen nahodnej pripad, asi mas pravdu asi je to blbost RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Galran - 28.11.2013 Co by jste řekli na překážky přes které není vidět + možnost instantního hidu na +-10s + posuvné zdi? ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - monty - 28.11.2013 svůj negativní názor jsem edwinovi už řekl soukromně...ale teď to Galran fakt zabil ![]() ![]() ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Stig - 28.11.2013 Negativní názor na co? ![]() Imho je to okolo "war x rang" taková podivná debata.. tyhle boje v různých hrách většinou fungujou na principu kámen nůžky papír, ať už jde o Pokémony, nebo Ultimu Online. Na DP1 např. war dá ranga, rang dá mága a mág dá wara (zjednodušující, ale v principu pravda). U nás to sice může fungovat úplně jinak (a úplně čekám na to, až někdo "ozřejmí", že u nás mág dá všechny ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - monty - 28.11.2013 no prostě jsem měl dost výhrad...bohužel na mw je tak nedotažený souboják a je tady tolik bugů a feature (invul postavy, IK kouzla, atd...)...ale jo jako turnaje byly vždy jedny z těch oblíbenějších eventů jen prosím orgy, GMka i hráče aby se snažili aspoň o minimální hladinu RP...nápad s instant hidem mě málem dostal do kolen ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Stig - 28.11.2013 No bóže.. Nastavení se tu mění průběžně celou dobu, to by se nemohlo pořádat vůbec nic. S RP úrovní nelze než souhlasit, to by mělo platit obecně (neříkám, že každý musí být RP génius, ale ve škole taky nejsou samé jedničky, od toho je hodnocení). EDIT: Hlavně co tu ještě nepadlo jsou nějaká základní pravidla, ale to asi Edwin ví a už mi o tom psal. Něco jako: lektvary, boosty, summy, peti - ano/ne/po začátku boje RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Gorthaur the Cruel - 28.11.2013 Pravidla: 1.Rasove problemy si vyreste nekde jinde, nebudou trpeny na turnaji= kdyz to bude fakt prehnany a ucastnis se turnaje tak moznost diskvalifikace , kdyz se nebudes ucastnit a budes prudit tak je sance na vyhozeni z turnaje. 2.Jedeme do bezvedomi, zadne smrti. 3.ruzny boosty,kouzla,lektvary,summy atd. az po zacatku zapasu ja vam to pak ve hre pripomenu az ten turnaj bude o tom zadna ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Taries - 28.11.2013 uprimně jestli se toho ma zucastnit hrancl tak i s petem jinak nema sanci, war ho na blizko znici a mag mu da 2-3 kouzla a je konec jelikoz hranicar nemuze mit magickou odolnost RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Marina - 29.11.2013 Co treba kouzla jako nezranitelnost, ochrana pred sipy, atp.? Jak to bude s ocarovanim a jedy? (a spousta dalsich otazek) Je sice fajn mit turnaj bez pravidel, ale uz vidim, jak se lide vztekaji, ze tenhle ma tohle a tenhle tamto...mimochodem, uz to zacina tady na foru...nechci to videt pak ve hre. Aby to nakonec lidi spise neodradilo. Mozna to chce nejak vice promyslet, nicmene snaha o neco takoveho se ceni, takze jen tak dal a treba to dopadne dobre ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Gorthaur the Cruel - 29.11.2013 vsechny kouzla budou povoleny,az zacne boj tak bud mag nahodi boost nebo pojede hned do nej je to jeho risk,navic mag v male arene meni zas tak svetoborny jak vsichni pisete s ocarovanim jak pises je casovy tak nevidim problem to si muze sehnat kazdy ve hre od alchymisty jedy si taky muze ve hre kazdy sehnat tak v tom taky nevidim problem RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Are - 29.11.2013 To se mi zdá dosti přehnané povolit jedy + očarko ne?A stím že mág na malou plochu není světoborný se mi také moc nechce souhlasit. ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Gorthaur the Cruel - 29.11.2013 proc by to bylo prehnane? porid si jed a ocarko ![]() mag ze je dobry v malem prostoru?jak? dostane ranu, krvaceni a ahoj RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Are - 29.11.2013 Já tě na ránu rozhodně nedám,ale stím očárkem o tom již polemizovat můžeme.A s jedem ti klidně vysekám Ishar do základů.Možná si tohle ale myslím jen já:-D RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Stig - 29.11.2013 Posledne co jsem videl nejakej duel, tak mag dostal na uzavrenym prostoru od plecha jak malej kluk.. ![]() Imho zbytecne teoretizujete. Kazdej muze vsechno, tak kdyz toho nekdo nevyuzije, jeho vec. Nez tomu magovi najede jed a nez ho sunda jed, tak te treba stihne dvakrat pojet, nemluve o tom, ze prunik jedu neni stoprocentni. A ostatne i ten mag s sanci 95% muze petkrat za sebou fizznout a nezbyde mu pak nez sbirat streva z podlahy. A i kdyby byla tato pravidla "chybna" (coz nelze takto rict, protoze je to jen otazka subjektivnich pocitu), tak proste a jednoduse je to jen vyzva k vytvoreni jineho turnaje s pravidly "spravnymi" (coz je samozrejme taky v uvozovkach, protoze to "spravne" je v tomhle pripade opet subjektivni). ![]() RE: PvP Liga ( Turnaje ) - monty - 29.11.2013 jak říká Marina...dobrý nápad a když se pořádně promyslí mohlo by z toho i něco být....ale takhle...jsem zvědavej kdo do toho pude... RE: PvP Liga ( Turnaje ) - Whitey - 29.11.2013 Nezapomínejte že si toho uber-mága nebo nezranitelnýho plecha můžete udělat taky. |