Efekty jídla - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Diskuze (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=16) +--- Téma: Efekty jídla (/showthread.php?tid=3580) |
RE: Medovina? - Whitey - 29.09.2019 Upravuji teď něco v očarování, přemýšlel jsem i nad jídly. Zavedl bych je jako další zdroj, tj. efekt jídla by se sčítal s efekty z jiných zdrojů (item/potion/spell/prayer). Představoval bych si to jako slabší, ale dlouhodobější efekty - efekt by trval minimálně tak dlouho, jak dlouho bude postavě trvat strávit hodnotu daného jídla. Efekty jídel se sčítat nebudou, ale pokud sníte jídlo s různými efekty tak poběží souběžně. Pozvedne to i význam Jedlíkovy záchrany Nejhorší bude projít recepty a rozumně je přidělit do skupin: resisty elementů, resist fyzický, regenerace many, staminy, životů, bonusy síly/obratnosti/inteligence - tj. jedenáct skupin, pokud dobře počítám. Hodnoty si představuji 2 až 10, s vlivem kvality (tj. nejsložitější jídlo v mistrovské kvalitě dá +13). RE: Medovina? - Thortogily - 29.09.2019 (29.09.2019 v 18:49)Whitey napsal(a): Upravuji teď něco v očarování, přemýšlel jsem i nad jídly. Jsem pro cokoliv co donutí hráče kupovat rozličný druhy jídel a nebude to jen o tom koupit jídlo s co nejvíc slotama co ve hře. Taky by stálo přemýšlet nad těma bonusama podle toho jestli se daný jídlo považuje z "teplý pokrm" nebo "studený" RE: Medovina? - luckman - 29.09.2019 Taky by bylo fajn, kdyby se jídlo kazilo za určitou dobu. RE: Medovina? - Thortogily - 29.09.2019 (29.09.2019 v 19:59)luckman napsal(a): Taky by bylo fajn, kdyby se jídlo kazilo za určitou dobu. To si nemyslim že je zrovna šťastny nápad, stárnou snad zvířata? Reznou zbraně a zbroje? Ztrácejí na kvalitě uložený rudy co se vykopaly? Kazí se přísady pro mágy? Aplikovat "real-time" elementy jen na jednu věc neni moc fer co se týká k ostatním produktům. RE: Medovina? - Bejcek - 30.09.2019 A budou tyto nové recepty na lahůdky stejně nedostupné jako u alcha? Za alcha mám dostatecnou dovednost na nápoje pro fyz. odolnost, zrychlení, rezisty..... avšak bez receptů mám spoustu bodů v dovednostech a perku totálně zbytečně. RE: Efekty jídla - Whitey - 30.09.2019 Nepůjde o nové recepty, ale o přidání efektu k současným výrobkům. Netuším kolik je teď ve hře receptů pro alchymistu, ale mám za to že skill 0-80 je normálně k sehnání, stejně jako pro ostatní povolání. Výrobky pro skill 80+ jsou za odměnu, nebo v pokladech (prosím někoho z RT jestli se tam opravdu dávají). Update: Nahoře na radnici se prodávají recepty 0-60, to je 96 z 136 receptů. Byl jsem si ale téměř jistý že někde byla i NPC která prodávala skill 61-80... RE: Efekty jídla - Thortogily - 30.09.2019 (30.09.2019 v 16:29)Whitey napsal(a): Nepůjde o nové recepty, ale o přidání efektu k současným výrobkům. Dívat se nemusí, rovnou ti to potvrdím. Jsou recepty pro 80+ ktery tam běžně najdu, pokud nepočítám ty opravdu speciální |