13.12.2012 v 22:31
Hodnocení:
1
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Víc problémů s Orimem, v části hned po normálních krysách chce ať si prohlídnete město, s tím, že se pokaždé spustí "Prohlédl sis okolí <místo>"... K tomuto došlo použe u hradu a majáku, a ačkoliv jsem proběhl všechna další místa křížem krážem, nic se již nespustilo a tedy nemůžu pokračovat.
13.12.2012 v 22:59
Hodnocení:
1 184
Je to dobry, vyreseno ve hre (zda se ze funguje)..
14.12.2012 v 18:09
Hodnocení:
25
neni to tam, je to na pasece se zmijemi ( propadliste) a pokud nejsi mag, nebo vysoky lvl tak doporucuju sehnat nekoho kdo ti s tim pomuze
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
13.01.2013 v 18:35
Hodnocení:
49
Moje celkove pokazena interakce...zitra se na to podivam, diky za info.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
09.03.2013 v 09:37
Hodnocení:
25
takze teno quest se mi zda jako jeden, ktery dava hodne expu, 10 expu za krysu, problem je v poctu krys. Ne, ze bych chtel aby jich blo vic ( i kdyz by se to hodilo
) ale tento quest se mi zdal primarne pro nooby, zacina lehce aby jej kazdy mohl splnit, az se dostane k tomuto, a tu je ten problem. Tento quest je vyhodny i pro vyssi lvl, takze na tyto krysy chodi skoro kazdy kdo kolo nich jde. A pro novacky nezbyvaj
Rarfu
09.03.2013 v 09:48
Hodnocení:
26
Já bych zase řekl, že expů je za tenhle quest až nepřiměřeně moc. A podle mě by měl být jednorázový.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
09.03.2013 v 09:50
Hodnocení:
25
no prave, je to sice dobry prisun expu pro low lvl hrace, ale vyplati se to delat i vyssim lvl
Rarfu
09.03.2013 v 10:04
Hodnocení:
49
Vyplati se to delat na vyssich lvl? No to nvm, ale nez najdu a zabiju ty krysy, tak si radeji zajdu zabit neco jineho, z ceho mam expu vic. Pokud chce nekdo na lvl 20 vrazdit krysy, tak prosim, ale podle me tech par desitek expu nikoho na vyssim lvl nevytrhne. Navic ne kazdy chce byt na lvl 20+ zabijak krys
.
Co se tyce vyse. Nemyslim si, ze nejakych...150 expu pro cely server za 30-45 minut (respawn) je neprimerene moc. Z armadnich Q mam za 6h cca 700-800 expu jen pro sebe a nemusim se neustale hnat za krysama.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky