09.04.2014 v 19:55
Ještě mě napadlo nemám třeba ban nebo tak něco? Ale to bych se asi ani nelogl co ?
Po lognutí do hry klient běží 3 vteřiny pak pád
|
09.04.2014 v 19:55
Ještě mě napadlo nemám třeba ban nebo tak něco? Ale to bych se asi ani nelogl co ?
09.04.2014 v 19:56
Nemáš ban. Tohle je technická chyba, to je jisté..
EDIT: Taky by mě zajímalo, proč to hlásí v tom logu "[InitDX] Video Controller Count = 2" - to jsou dvě dedikované grafiky v nějakém SLI nebo tak něco?
09.04.2014 v 20:12
Podle skript klienta ano, napočítal 2 karty.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
09.04.2014 v 22:21
S tím mám občas problém já (ATI karta), musim jet na integrovanou grafiku, protože druhá herní, když jeden pod UO tak se celej obraz rozlije a myš je v klientu reálně jinde než ukazuje.
09.04.2014 v 22:31
Jo, dělá to občas problémy, já zas musim jet na tu dedikovanou (vcelku starou Radeon), protože s integrovanou (vcelku dost novou) mi některý relativně nový "profi" hry ani nejedou (taky to hází různý errory).. Na MW jsem ale zrovna s tou integrovanou problémy neměl, dělaj mi to jiný hry. Je otázka, jakou konfiguraci HW (a event. ovladačů apod.) tam má Romulos a zda skutečně používá 2 grafiky najednou. S tímhle prostě někdy bývaj problémy u různých věcí no. Ale jestli mu to na totožné sestavě dříve jelo, tak nevidím důvod, proč by teď nemělo.. anebo místo nejnovějších ovladačů apod. např. naopak provést downgrade na verzi z doby, kdy mu hra fungovala.. Prostě pokusnictví. Třeba kvůli Rome 2 s integrovanou grafikou na relativně moderním CPU jsem pokusoval asi 3 hodiny a stejně jsem nakonec musel přehodit grafiky..
09.04.2014 v 23:01
Pokud má ntb/pc se softem, kterej rozeznává jakou grafiku použít, tak se mu mohlo stát to co mě často u ATI, že soft sám počká jakou grafiku použít a bere půl/na půl z obou, dokud sám nezvolí primární pro určitou aplikaci.
Lidičky prosím opravdu někdo neví ? zkusím asi kvůli tomu virtual machine Nebo nemůže to být třeba tím že mám nainstalovaných více UO v PC ?
11.04.2014 v 14:11
Tak jsem reinstaloval jen hru a uz to vydrží trochu déle ale opravdu jen trochu... Píše mi to pořád nedostáváš xp do odvolání co sem se vrátil po 3 měsících to mi předtím nenapsalo neměl by prosím někdo svou složku manawydanu nainstalovanou a zabalenou na nějakém serveru uploadlou prosím ?
11.04.2014 v 19:25
Představ te si že to dělala hudba přitom sem stáhl adresář ale vyřešil sem to tak že jsem vymazal adresář Digital z hudbou a funguje
12.04.2014 v 11:52
To mi povídej
|
« Další starší | Další novější »
|