03.08.2010 v 09:55
Hodnocení:
0
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Ahoj, mám takový problém, když chci zapnout manawydan přes ten nový client, tak mi to napíše, že DirectX 9.0c není nainstalováno nebo nemá podporu .NET. Já osobně mám nainstalovaný DirectX 11. Mohlo by to být tím??
Díky za radu
Join to DARK SIDE, Jedi.
03.08.2010 v 10:43
Hodnocení:
0
Zkoušet to nebudu, budu muset jet asi přes starý client. Nepotřebuji si instalovat na svůj počítač (pro mě) staré ovladače
Join to DARK SIDE, Jedi.
03.08.2010 v 10:55
Hodnocení:
131
Ok. Podívej se ještě do adresáře LOGS, tam kde máš mwklienta.
V něm se budou nacházet dva reporty (info a error), přilož je prosím k postu zde na fórum do tohoto tématu. Abychom s tím mohli v budoucích verzích něco udělat...
Předem děkuji.
03.08.2010 v 11:34
Hodnocení:
215
LilyDarkmoon: V tom odkazu od Gea nestahuješ zádnou starou verzi. Stáhneš 20kb instalátor Microsoftu, který ti zkontroluje, jestli máš nainstalované všechny součásti DirectX. Plná instalace DirectX má obsahovat i soubory pro starší verze DirectX kvůli zpětné kompatabilitě. To co je předinstalováno ve Win 7 neobsahuje všechny součásti. Dřív nebo později na ten problém narazíš znova.
Jak říká jedno orčí rčení. "Gugha nagn urár nuguk na urár"
05.08.2010 v 20:30
Hodnocení:
88
Ak som to správne pochopil z môjho testovania na Windows 98se tak je zrejmé to že MWclient používa DX Managed Code.
DX Managed Code sú proste knižnice directX písané v Net.Framework 1.0 a vyššie a sú súčasťou directX od verzie 8.1. Inštalátor ich ale nahrá len ak máte windows s net framework. Pokial je directX inštalovaný ešte pred inštaláciou .net tak sa nenahrajú.
Žiadny windows v žiadnom vydaní tieto knižnice nemá od prvej inštalácie. Vzhladom na to že sú ale súčasťou volne distribuovatelných balíkov od microsoftu šlo by ich hodiť do inštalátoru manawydanu?
05.08.2010 v 22:59
Hodnocení:
131
Možná existuje instalátor pouze DirectX Managed... kouknu na web...
06.08.2010 v 00:11
Hodnocení:
326
Existuje, ale je s tim vic problemu nez uzitku, takze .....