21.04.2017 v 08:07
Hodnocení:
13
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Tak to je bezva! =) Rozhodně chci! =D
21.04.2017 v 08:51
Hodnocení:
13
Radši bych nechal manawydan manawydanem, takovéto úpravy se nemusí všem líbit, třeba jako mě.
21.04.2017 v 14:07
Hodnocení:
82
Osobně mi to přijde zbytečné a jsem pro "starou" grafiku.. V jednoduchosti je prostě síla..
Berroson-Bojovník, správce kasáren - Bratrstvo
Dobrt Sejlka-Farmář, kuchař Cech Mistr - Řemeslníci Cyprony
21.04.2017 v 14:19
Hodnocení:
425
už takhle ma MW grafiku z Kingdom Rebornu, komu to nestačí tak si zapněte v options stygian abyss a zjistite že klasicka uo je prostě lepší :-)
Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka
21.04.2017 v 17:11
Hodnocení:
44
Asi si neuvědomujete, že na MW je spousta statics a itemů, které tímto nahradit nepůjdou. To chcete mít 70% landfall a zbytek starý nebo jak? Moc si to nedokážu představit.
Osobně jsem proti, i kdyby to mělo nahradit vše (tedy 100%). Jak tu někdo psal, v jednoduchosti je síla a hlavně přehlednost. To je jeden z důvodu, proč i dnes hraju UO.
Evelin - Bylinkářka, co lehce k bohatství přišla
Desmond - Bard na volné noze s bohatou sbírkou zářezů na loutně
23.04.2017 v 12:28
Hodnocení:
425
ono neni problem zaimplementovat vzhled itemu a nastavit mu vlastní props, problem je u těhle remake modu, že si hraji i s clientem a to by na MW štastny napad nebyl. Pamatuju si kdysi dááááávno udělal Lynx ranec modelu včetně textur a soundtracku, ktere šly bez problemu implementovat do UO, ale ty stranky bohužel davno už nefunguji
Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka
23.04.2017 v 12:34
Hodnocení:
326
Pridat novou grafiku je to nejmensi, neni potreba nic nahrazovat, ale kdo by to delal ? Nad grafikou jsem stravil dost let, naimportoval jsem nove potvory (ktere nemel nikdo ze starych shardu nez jsem vydal nastroje pro vsechny) a vysledek ... nic. Nikdo to neocenil, tak proc se s tim delat. Az nekdy bude potreba, tak treba, ale jinak je to zbytecnost.