22.02.2015 v 16:29
Hodnocení:
407
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
A já být Gheedem, tak se na to teď vyse*u a jdu hrát WoWko, aby jste tu vy dva zase mohli řešit sra*ky - že už to musím napsat takhle.
Na závěr: Gheede, pokud chceš, tak si založ elfa, jakýkoliv povolání, pak mi napiš a domluvíme co a jak dál.
22.02.2015 v 16:52
Hodnocení:
2 359
Znovu moderováno, po celých X let co jsem tu to dělám přesně podruhé.
Pokud se pořád brečí že tu nikdo není a nehraje tak mi vaše reakce na nabídku ke společné hře nepřijdou adekvátní.
Proč ho nevezmete za slovo, nedomluvíte se na rase/povolání a nezkusíte ho ingame přesvědčit že vaše RP je delší než jeho?
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
22.02.2015 v 17:01
Hodnocení:
138
22.02.2015 v 17:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.02.2015 v 17:02 od Guner.)
Super, už se nemůžeme ani svobodně a slušně vyjádřit ? Fajn, na forum nebudu vůbec lézt jestli tu vadím !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Finis coronat opus - In nomine et ad honorem tenebrae
22.02.2015 v 23:38
Hodnocení:
626
Koukám, že tady se to zas zvrhlo úplně v něco jiného. Všem, co mi soukromě napsali.. převelice děkuji. Tímto bych to viděl za vyřešené a uzavřené. Za všechny fujtajbl dojmy způsobené tímto topicem se velice omlouvám.
Edit Triad: Lock