Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dotazy k drowum
Netuším kde všude se projevuje postih za tmu, vím jen o šanci na seslání kouzla.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Udajne melo jit i o postih za boj v noci. Az budes zase neco upravovat v soubojovem systemu, podivas se na to prosim?
Odpovědět
keď je deň, mám šancu na kúzlo z prvého kruhu 95%, ak je noc mám 79%,.. takže asi tam bude chyba, keďže v podtemne celom je tma a ja by som tam nemal mať žiaden postih
Aroganciu si musíš zaslúžiť.
Odpovědět
(08.03.2009 v 14:06)Tyr napsal(a): keď je deň, mám šancu na kúzlo z prvého kruhu 95%, ak je noc mám 79%,.. takže asi tam bude chyba, keďže v podtemne celom je tma a ja by som tam nemal mať žiaden postih

Whitey, kde je chyba ?

btw. chcel by som sa spýtať takto celkovo komunity, neuvažovali ste niekedy o UOAM pre Drowov ? nemuseli by sme používať potom chat, ktorý je v hre, a mať takú mapku po ruke je len výhoda,.. hm ?
Aroganciu si musíš zaslúžiť.
Odpovědět
Tak sezente server Smile
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Netuším kde je chyba, podíváme se.
Odpovědět
1. je v podtemnu nastaveno rychlejsi hniti farmarskych plodin? Farmenas prakticky 60% urody shnije.
2. prosime o zvetseni kopaci zony v dole. Je hezke, ze ho mame nejvetsi, ale kopat jde v 1/3. Pro sest az sedm aktivnich drowu co kopou je to prilis male. Navic kdyz si ho budeme platit, nemel by byt problem kopaci zonu ozsirit.
Odpovědět
Farmařina nerozlišuje podtemno/povrch.
Upřesni "60% shnije", z toho opravdu nepoznám kde je problém. Jaký je stav rostlin než "shnijí", jak se o ně staráte, povolání těch kdo se o ně starají.
Odpovědět
Farmenas byl farmar u orku, myslim ze vi, ze jeho hniti rostlin neni normalni...

Na dul se mrknu
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Normální nebo nenormální, mě termín "shnije" nic neříká!
Dokud nebude jev objasněn odmítám se tím zabývat. Skriptově žádné "shnití" neexistuje.
Odpovědět
Je nastavene hledani pavucin v podtemnu?
Odpovědět
Melo by, to je ovsem relativni pojem Biggrin

Odpovědět
Pavučiny lze hledat v každém dungeonu. Podtemno bohužel není definováno jako Dungeon.
Dozvím se konečně jak je to s tou farmařinou?
Odpovědět
No ja porad doufam ze se ozve farmarBiggrin
Odpovědět
Pocita se Podtemno jako oblast permanentni noci pro dovednost ukryvani?
Odpovědět
Bere se hodnota světla, ne jestli je den nebo noc. V podtemnu by měla být tma.

Uvažuji o vyjímce ke sběru pavučin, místo kontroly regionu (jestli je to dungeon) budu kontrolovat zda je podzemní (underground). Podtemno tak bude o něco zvýhodněno, ale zas tam maj mít pavučin dost.
Odpovědět
Zajímá mě, kde se dá v Podtemnu level-upovat. Díky.
Láska je na nic. Následuj nenávist: Sprite... err, teda: Drow.
Odpovědět
Akademie, cast Melee Maghtere, pak jeste Sorcere, a v chramu alenevim nakolik se am zvedaj non magicke skilly.
Kazdopadne ti vecer muzu poskytnout zakladni startovaci balicek podle povolani Smile ale hrat budu dnes az spis v podvecer (kolem seste), mame s kamosem neco naplanovany.
Odpovědět
"Startovací balíček" jsem si už pořídil, přesto dík. I za odpoveď.
Láska je na nic. Následuj nenávist: Sprite... err, teda: Drow.
Odpovědět
No byly tim mysleny krouzky pro wara Biggrin
Odpovědět

Skok na fórum: