Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 4.25 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šikana od stráží
Rolleyes 
Dnes jsem zažil něco šokujícího. Zcela bezdůvodně si na mne a mého bratra vyšlápl jeden městský strážný. Pod záminkou ochrany pořádku a míru začal nejdříve mého bratra napadat a osočovat z tahání divoké zvěře do města a potom se pustil i do mne. Když jsem požadoval důkazy, odvolával se na nějakého kolegu, ale nebyl schopen nic doložit a my s bratrem odešli do lesů těžit dřevo.

Při návratu si na mne dovolil znovu a hrubým tónem po mne chtěl udat jméno. Když jsem mu odvětil, že mu jméno sdělím, ale pouze v případě, že mne slušně požádá, vysmál se mi do obličeje. Chtěl jsem zavolat velitele pana Vorena, ale nebylo mi vyhověno.

Nakonec vše skončilo tak, že naše jména byla údajně uveřejněna na černou listinu a na mého bratra bylo použito násilí. Zdůrazňuji, nebyla nám dána šance se bránit. Jsme s bratrem slušní lidé a takové chování stráží nás velice zklamalo.

Apeluji proto na velitele městských stráží, aby se celou věcí minimálně zabýval.
Vše co je relativní
Odpovědět
A co kdyby jsi aspon sem napsal jak se jmenujesh a jmeno tveho bratra? hm?
a jmeno straznika, pripadne aspon cas a misto by docela pomohlo...
a byl to hrac- straz, anebo NPC straz ? Hezky se uklidni a priste nezapominej uvest i identifikacni udaje.... at se to da dohledat......
Odpovědět
(18.02.2009 v 09:32)Glumik napsal(a): A co kdyby jsi aspon sem napsal jak se jmenujesh a jmeno tveho bratra? hm?
a jmeno straznika, pripadne aspon cas a misto by docela pomohlo...
a byl to hrac- straz, anebo NPC straz ? Hezky se uklidni a priste nezapominej uvest i identifikacni udaje.... at se to da dohledat......

Já jsem klidný, tohle RP příběh. Vždyť o nic nejdeSmile. Jen jsem chtěl RP rozvést co moji postavu ve hře potkalo. Já nechci žádné mimoherní dohledávání proboha. Omlouvám se, ale zapoměl jsem do nadpisu uvést RP. Jsem tady teprvé krátce..
------------------------------------------------------------
Takže Vážený pane,

mé jméno je Nicolas Flamell a můj bratr se jmenuje Derek Flamell. Omlouvám se, že jsem neuvedl více údajů hned při prvním hlášení, ale byl jsem celou věcí rozčílěn natolik, že jsem na to ani nepomyslel. Jméno strážníka jsem se od něj samozřejmě nedozvěděl, ale dle výložek se jednalo o kadeta.

Svědkem mi budiž pán jménem Horus, který mne i bratrovi nakonec pomohl.

Jsem k dispozici v případě dalších otázek.

Dotyčný strážný se mi dnes omluvil a proto stahuji stížnost a považuji celou věc za vyřízenou v momentě kdy zmizí naše jména z černé listiny.
Vše co je relativní
Odpovědět
Nedělají to tu jenom strážní ...
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
pockat.. pokud to dobre chapu, tak si snezujes na to, ze po tobe vyjeli straze, kdyz jsi natahl vlky do mesta a ty jsi rekl straznemu jestli ma dukaz?
Prijde me to prinejmensim padle na hlavu..Laugh
Zakladatel klubu nespokojených hráčů
G.O.R.A
Raději vládnout v pekle, než sloužit v nebi.
Niccolo Machiaveli
Odpovědět
Ne...my sme je tam nenatahali...akorat se tam valela kupa mrtvol a ja byl nejbliz :-)
Odpovědět
(19.02.2009 v 17:23)Kazatel napsal(a): Ne...my sme je tam nenatahali...akorat se tam valela kupa mrtvol a ja byl nejbliz :-)

V tom případě je to logické, že šla stráž po tom kdo byl nejblíže. Biggrin
Bartoloměj - lidský hraničář
-toho času správce Isharionu, nyní na odpočinku.
Odpovědět
Šikana je naprosto normální. Hlavě orkové jsou obětí. Strážní dávají pokuty a dělají problémy. Jsou namyšlení, byli a budou.
Odpovědět
Myslím že zachvílysi stráže ani neškrtnou :-D...
Urken - Uruk ka'ago'ghugh nukokogn.
Odpovědět
S tim bych nepocital.. :-D Pokud nekdo bude zlobit, nekteri obcane radi zainvestuji do bezpecnosti mesta (a to nemluvim jen o par zlatkach .) ) a s dobrou vojenskou silou je to pak jen otazka par kliknuti na Zakoniku.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět
takze uvedu par veci na pravou miru:
pokuty muze nyni davat jen radni a sef strazi, v budoucnu bude moc i soudce;
straznici a obcane Isharionu(ano huz spustim tu registraci, jen to sepisu) budou moct pres zakonik nahlasit prohresek a opravnena osoba udeli trest/pokutu; navic jiz funguje moznost pokutu upravit....

otazka BL - pokud nekdo zautoci na NPC straz jde automaticky na Black List, odstrani ho muzu ja nebo GM, budu se snazit o urcitou upravu aby
straze davali pokutu, vyhnanstvi, ktera by se pak dala upravit/zrusit

za utok je nyni povazovan i pokus chytit lasem!!!
a navic jsem zridil prislusny topik kam se budou pod prisnym trestem Angry zapisovat vsecky tresty/pokuty udelene pres zakonik, aby byla kontrola.... jsme stale v betatestu!
a pokud chcete nahlasit nejakej problem se "sikanou" taksem piste kdo, kdy a za co (zadny vykriky on mne sikanuje, bez podrobnosti).... vzdy presny a NEZKRESLENY popis... at to muzeme resit....
Odpovědět
Dokončuji skripta která umožní starostovi nastavit trest za krádež, napadení nebo vraždu ve městě.
Ty nahradí současný automatický BL zlodějů a násilníků.
Radní tak budou moci hráče z BL opět vyndavat, protože krádež/útok bude generovat klasický pokutový svitek.
(nebo nastavit že se dotyčná věc netrestá)
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět

Skok na fórum: