Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mravenci - quest
Jo rimoyi, to máš pravdu, lvl cap už mám opět zase nějaký ten týden a přestává mě to bavit - já vím, ted me tu ukamenujete ze to neni o expech ale o RP, jenze kdyz je tu v poslednim tydnu dva ve spicce 10 lidí z toho znám jednoho a za den potkam dva, tak ono to moc nejde, nehlede na to ze nemam postavu ktera se pratelickuje s kazdym, takze ja eventy rozhodne uvitam protoze jako hraci se tu nedokazeme na delsi dobu zabavit - pokud se neda expit - popr teda expim ostatni cleny, ale to taky nejde delat vecne, kor po snizeni expu je expeni zcela zbytecne. Takze jakykoliv aktivni zasah do děje je určitě super a pokud by to měl být masivní utok mravenců ? Tím lépe, vic nepřatel, vice zabavy. Kupříkladu včerejší quest pro shunnara, prvni sme tam ani nechtěl jít, ale nakonec sme tam teda přišel a až na to že sem dostal pokutu pěkně mě to nasralo tak to byl docela fajn questik sice nepovedeny ze strany hraču že sme to nedokazali dokončit, ale ta posledni bitva byla vazne dobrá Smile Takže podle mě, tyhle questy určitě dělat a když přibyde nove monstrum než těch 5 co je rozsazeno na tech par spawnech - tim lepe...
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Tohle je zvlastni, moje postavy byly take uzavrene a bavil jsem se i na lvl capu i kdyz tu byl treba jen avellion z elfu. Takze v tomhle to nebude Smile
Nehlede na to ze nas dole je online v prumeru tak 2-5 a jde to...
Navic u drowu jsou tak 2-4 hraci z povrchu maximalne, a to jeste ti co uz nelogovali nebo s vami stejne nekomunikovali. Zbytek tvori hraci co cekali az bude drow, nebo hraci drowa z bety1 kteri se vratili po otevreni podtemna. Takze svym zpusobem otevreni podtemna jen rozsirilo rady hracu.

A abych nebyl uplne mimo topic. Rimoy, tohle by sis mel resit ve hre. Nelibi se ti jak Horian vede armadu? Stezuj si, nebo neco konej. Proc by melo byt mesto pripraveny jen na jedinej quest? Nad jeho obranou by se melo uvazovat trvale, ne jen kdyz gm hodi varovani o utoku.
A presne jak tu uz nekdo napsal, kdyz se vsude toulaj ilfirinovy straze, je cas je zapojit. Mesto uvita oboje-zapojeni i odmitnui. V prvnim pripade bude obrana snazsi, v druhem pripade se na zaklade zrady zbavi neprijemneho trnu v patu. ¨
To same mestske straze. Doufam ze gm je natolik soudne, aby hodinu pred akci nevyplo spawny strazi a ilfovych vojaku, tohle se totiz v rp svete nedela, a tyto veci (vojaci okolo etc) v nem maji sve misto.
Odpovědět
Ja to nemyslel spatne s tou armadou. Jen jsem myslel, ze by to treba mohl byt duvod pro to, aby se treba mohla armada nejak schazet, delat ruzna cviceni apod. Aby novi hraci vedeli ze tu neco takoveho je, ze treba muzou byt branci, mohou se aktivne zapojovat v nejake funkci do obrany mesta, aby treba meli nejaky cil apod. I kdyz si treba s Horianem nesedneme tak jsem tu armadu proto abych ho nejak kritizoval ci neco podobneho.
Jinak ale asi mate pravdu, ze je to ponekud predcasne, jen jsem chtel aby se lidi treba zkusili nejak vice zapojovat. Treba jak napsal Kara ze nechtel jit ze zacatku na quest a potom byl treba fajn byt se "prohralo". Tohle mi prijde prave divny, hlavne u UO, ze vcera musel Kalear skoro lidi prosit aby mu prisli na event. I treba z toho duvodu jsem to zalozil, aby ta novinka nejak nevysumela, nemelo to byt ryti do hracu.Wink
U drowu treba chapu, ze jim jsou questy "nahore" jedno. Ono je fakt, ze jak pise Winitar nebo Elerra vas to jako postavy nemusi absolutne zajimat, ale treba jako hraci muzete prijit s necim, muzete se treba i zabavit u lusteni nejake sifry, nebo treba ze vas napad bude pouzit tam a tam. To jsem mel namysli. Treba i jako Drowove si prectete zaznamy z Arcana, nebo jine mestske vyhlasky apod byt se to netyka vasich postav, ale je to soucast shardu, kterem hrajeteWink Tak nejak jsem myslel, ze by vam to jako "Drowum" nemelo byt jedno, ale asi jsem se proste blbe vyjadril.
Takze ma omluva, neberte to nejak spatne, jen proste tenhle topik byla reakce i z casti na to, jak jsem psal nahore, ze Kalear skoro prosil lidi aby mu prisli na event a z casti i iniciativa moje aby se mohlo zas o necem diskutovat co souvisi primo s hrou a nikoliv se systemem, i kdyz toho je na systemovou diskusi hodneWink
Rimoy Agarnish - [Renom Ordo]
"Jen silný donutí osud. Slabého donutí osud sám." - Konfucius
Odpovědět
Hráče jako Rimoy, Mir, Siren dokonce i toho Raknaie.. Smile mám rád...hrajou to co mají a hrajou to dobře, mají zájem o to HRÁT. A o to tu jde... Kdo chce huntit ať huntí, vůbec mu to nemám za zlé, vždyť i to může být zábava, ale prostě není nad to když se hráči umí zabavit i "sami" jen tím, že prostě hrajou svojí roli, natož se pak účastnit eventů atp... to už se pak vlastnost takovéhoto hráče v eventu jen stupňuje a event to zároveň výrazně posiluje. Jak říkám - lidi se baví za něčím hnát, ikdyž na to nadávají, protože když už to pak mají, tak pak se to stává nudným a nezajímavým a hledají OPĚt něco za čím se pak znovu ženou, protože to je právě ta zábava.. Smile) . Není zábava mít to, ale usilovat o to.. Smile. Samozřejmě musí člověk během svého usilování mít i nějaké zdary.. Smile
PS: hráčů tu mám rád víc, jen nebudu všechny jmenovat... takže se ostatní prosím neuražte.. Smile
Odpovědět
(26.03.2009 v 12:33)Landachan napsal(a): Jak říkám - lidi se baví za něčím hnát, ikdyž na to nadávají, protože když už to pak mají, tak pak se to stává nudným a nezajímavým a hledají OPĚt něco za čím se pak znovu ženou, protože to je právě ta zábava.. Smile) . Není zábava mít to, ale usilovat o to.. Smile. Samozřejmě musí člověk během svého usilování mít i nějaké zdary.. Smile

Myslím že líp to vystihnout ani nešlo, jinak k tomu co psala Ellera, nemyslim si že by bylo nejzabavnější nahazet pred questem plno NPC strazi pred hrad a na hradby lukostrelce a ja nevim co zrychlit respawn, ja myslim ze hlavne hraci by se me,li zaslouzi, ona bajna armada kterou nikdo nevidel a dalsi dobrovolnici kterym zalezi nejen na meste, ale i okolí Isharu (Isharionu?)
Takže naflakat tam plno npc straži mi přijde jako hloupy napad, daleko vetsi zabava mi prijde zmasakrovat hrače mravencemi, řady mravencu neřídli a stale přichazeli novy, poradna bojova vřava.. a ne že to za nas vymlati npčka kterym nejde dat dmg....
*Elerra
It's good to be bad.
Odpovědět
Kdyz uz jsou straze na kazdym rohu, tak mavnutim proutku behem minuty zmizej? To mi taky neprijde nijak na urovni co by mel mit rp shard.
Odpovědět
lidi vono se to dobre keca o armade kdyz nevite vubec nic co se deje interne...posledni dobou z armady loguje jen Raknai a mozna jeste jeden dalsi clen...ja prestavam logovat i kdyz se neco deje z duvodu dost velkych lagu-kazi to hodne hru a nevim jak to opravit bo neznam pricinu...
delat ted neco v armade-i kdyz sem napsal nedavno oznameni o nejakem tom treninku tak dosli jen dva clenove a jeden novacek...ja fakt nemuzu za to jak maj lidi cas na hru a nechcu k nam nikoho tahat nasilim...motivaci mame (Raknai no comment-dlouho sem te nepotkal aby byl cas) ale proste lidi se bud hlasi do jinych spolku nebo nemaj zajem nikam chodit a to dokaze hezky otravit hru
-co se eventu tyce: nevim sice kdy bude ale i kdybych mel cas (je ho cim dal min), tak z 80% nedojdu protoze jedine co bych mohl by bylo rozhazovani pokut tem co by neposlouchali-s tema lagama nez vydam rozkaz tak mravenci zaberou cele mesto...
ted se tady asi spusti debata at si vyresim lagy nebo at se vykaslu na veleni-neudelam ani jedno a zatim muzu jen spolehat ze to bud vyresi nekdo z rady nebo muj zastupceWink
Horian Voren-správce Isharu, seržant Armády Isharionu
Linda Averová-žoldák ve službách Cyprony
Odpovědět
Ufff lagu ? Co to mas prosimte za pripojeni, pripadne za pocitac ? At delam co delam, tak lagy fakt ne-e.
Odpovědět
Ja ti nabizel služby bratrstva, nechtěl si ... nevím co čekláš, nic silenějšího nenajdeš Tongue i kdžy by si nas musel malinko zkrotit par zlatačkama OSmile
¨K těm lagum - Naš člen kojak je na tom stejne, ted porizuje nove pripojeni.. hold 256kb/s uz dneska nefrčí...
It's good to be bad.
Odpovědět
(26.03.2009 v 15:33)RadstaR napsal(a): Ufff lagu ? Co to mas prosimte za pripojeni, pripadne za pocitac ? At delam co delam, tak lagy fakt ne-e.

Domnivam se, ze ma pretizenou linku. Lagy mam jen ve spicce a mistni poskytovatele maj pretezeovani linek v oblibe. Bezny uzivatel to pri stahovani nebo prohlizeni netu moc nepozna, ale mu ta odezva na hru skace az moc....
Odpovědět
Mňo já tenhle týden neloguju vůbec, dopoledne škola, odpoledne praxe, večer tréninky. Nicméně s počtem lidí online na tom jsme stejně jako ostaní cechy a společenstva, snad krom Arcana a Bratrstva. Helmiti, elfové ze srubu, , orkové z pevnosti, trpaslíci ze svatyně, rada - ti všichni jsou na tom stejně bledě. Proč ? Moc příliš málo hráčů, příliš moc cechů, roztahané rasy, rasová GM..

Nicméně když už si tu tak pěkně povídáme, postavy si neuvěřitelně syslí (in-game) informace, i přesto, že to nemá žádný očividný význam (u questu s Eatonem bych to třeba pochopil) a prakticky brání rozšiřování povědomí o tom, že tady nějaké questy vůbec jsou. Na to doplácí nováčci. Na fóru či webu se to nevyřeší, málokdo to tu pročítá.
Odpovědět
Elfu ze srubu je/bylo dost. Je to jejich vec ze neloguji. K drowum od nich odesli jen tri hraci z toho jeden neaktivni. Je tam kupa hracu, jen staci aby logovali a hrali spolu...

A informace si tu vzdycky kazdej syslil. A nikde zadna carka o tom co se delo Biggrin
Odpovědět
Zlaty DP Smile
Odpovědět
(27.03.2009 v 15:58)Elerra napsal(a): A informace si tu vzdycky kazdej syslil. A nikde zadna carka o tom co se delo Biggrin

A to si myslim, ze by se prave melo zmenit. Proto taky ty topiky a jsem rad, ze se toho par lidi chytlo Wink
Odpovědět
Informace o proběhnuvší části questu ve Snáři - http://forum.manawydan.cz/showthread.php...8#pid11588

Nemusíte se bát, tentokráte je to dobře čitelné
Odpovědět
LOL, kdyby bratrstvo nechtělo pomoct, těžko bych byl společně s Rimoyem zastupce za klid co se tyče taktiky boje s mravenci pro Terence. nepomahal bych se stavbou barikady kvuli ktere mi chcipl raptor za 10 zlatek a neobvazoval bych tam raněné ale lootil je, tak se uklidni kdž víš uplné hovno Wink
It's good to be bad.
Odpovědět
Super snář Dommi, naprosto presne vystihuje co a jak a ty dulezite veci!!
Jinak je fakt, ze v Karlosovi jako postave se mozna trochu ukazal ten zbytek nejakyho dobra nejaky to % Cool2 a dost pomohl.

Co me ted napada jsou asi 2 veci.
Vilhelmovice jak psal Raknai jsou da se rict uplne otevreny, ale treba neumeji plavat a pres reku se nedostanou Smile Jinak asi bude problem s dostatkem hracu, ze by treba byly dve skupiny, jedna u mostu ve Vilhelmovicich v cele s radnim Glumikem (pokud tedy bude, nerypam) a druha skupina v cele s Horianem nebo proste s nekym z Army u bran Isharu. Treba se bude bojovat na dvou frontach treba ne, netusim. Mozna potom Raknai a dalsi jezdci mohli je nejak obejit a zkusit najit jejich diru, nebo proste slabe misto (Nejvetsi odpor vcera byl jak je pevnost Orku, tak tou cestou nahoru doprava, takze treba nekde mezi tema skalama nekde, ale je tam brutalni bolest tak nevim jestli to pujde Smile )
Kazdopadne bojovat volne v lese je nesmysl, to nas rozdupou. Leda udelat nejake volavky a nalakat je to nejakych pasti.

Jen me to napadlo, neni to zrovna nejlepsi napadWink
Odpovědět
(28.03.2009 v 05:52)MartinK napsal(a): zitra tem mravencum dame na prdel a bratrstvo at si trhne nohou, jestli chce zradit.

Bratrstvo pomáhalo velmi vydatně
Odpovědět
mam par poznatku o tech parchantech:
1) projevuje se dost bug s rychlosti..... (jeden z duvodu proc jsem nadaval jak spacek)
2) je treba vzdycky nejaky cil na kterej se zamerej a okoli si nevsimaj, pozor kdyz zabijou peta/summona jdou pak po jeho majiteli/vyvolavaci
3) pokud je cilem war tak dva knezi maj co delat s healovanim, pripadne i summon se da healovat
4) kdyz vylakate pric skupinu jak vojaku tak delniku, tak delnici se vraceni rychleji nez vojaci (dobre vyuzit u pasti)

5) mravenci utoci i na prisery... teda pokud vim na divoky vlky jo
6) mravenci jsou citlivi jak na kouzla tak na sipy, mecem jim moc neuskodite
7) kdyz jdete oíd mitiny podel skaly na sever je tam socha helma, ktera ressuje

takze kdyz se udela skupinka, jeden war, dva az tri knezi, skupinka magu a strelcu tak se da zdolat i stredne velka skupina...
jinak most ve vilhmovicich je uzavren palisadou a za ni zustalo dost strazi, takze by stacila mensi skupina a rychla spojka....

no takze pokud se udela dost velka skupina s knezimi, paladiny(hm helmite mate prilezotost si zaslouzit sve vysady!!) magove (arcanum do zbrane) a i lord Ifrin by se mnel zapojit ....zbyli si vemou luky a jine ztralne zbrane a jde se...
grupa... nejdriv stena waru jako hraz, pak knezi aby healovaly wary, pak lucisnici a magove pro boj na dalku..... domluvit si jednoduche signaly, aby se dal ridit ustup..... postupovalo by se pomalu, pripadne taktika utok, ustup... nebo jeden nakoni kterej vylaka skupinu jak vojaku tak delniku... rozbit je na mensi skupiny a ty pak likvidovat......teda pocitam ze se do toho nebudou moct plest GM (menit targety, pridavat mravence apod), pokud jo tak by mohl byt jiny prubeh...
Odpovědět
No, jde videt ze si tam vcera nebyl, ale na druhou stranu je fakt ze to ridilo GM a hzelo tam nove mravence - ale to byl taky jeho ukol je tam pridavat a nemyslim si ze tento problem vyresime jen tim ze tam naletime a proste je jen tak zabijeme... bylo nas asi 6 a kdyz na ans sli 3-4 tak nas rozprasili na cucky a to se podivej co na me bezelo potom kdyz sem tam - viz WEb fotogalerie...
It's good to be bad.
Odpovědět

Skok na fórum: