30.07.2009 v 21:07
Hodnocení:
1
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
(30.07.2009 v 19:34)Ilicius napsal(a): kdyby existovala nějaké funkce pomocí , které bych mohl pojmenovat posledného nepojmenovaného hráče, kterého jsem spatřil Kdyby se něco podobného dělalo, mohlo by to fungovat i na hodnocení (RP známku), při cestě. Je to obdobná věc s tím "utekl než".
Eressëa - což znamená Osamělá.
Tavaro Olvarion - Syn rostlin.
Kamilka Flíčková - nadšenec z povolání.
30.07.2009 v 22:31
Hodnocení:
110
jen bych chtel podotknout ze on si me stihl targetnout ...a myslim ze funkce next target je dostatecna
Horian Voren-správce Isharu, seržant Armády Isharionu
Linda Averová-žoldák ve službách Cyprony
30.07.2009 v 22:40
Hodnocení:
49
Ja si myslim, ze bylo receno dost. Resi se to na RT urovni.
Dalsi OOT bude trestano.
31.07.2009 v 08:37
Hodnocení:
0
Já hlásím k prošetření Montyho podpis:
Na radě:
-vy statteční krásní drowové, sedněte si sem, do první řady!
A vy normální si běžte za ty čuráky.
Nejsou vulgarismy na MW zakázané?
31.07.2009 v 21:02
Hodnocení:
0
Po delší diskuzi v RT jsme se rozhodli pravidlo o PVP drobně přepracovat. Jakmile bude úprava v RT schválena, neprodleně se ji dozvíte.
10.08.2009 v 20:33
Hodnocení:
110
Hlásím napadení a zabití !bez varování! třemi PvP postavami (Keldorl, Dherin, [hafik-neznam meno postavy]) ne-PvP postavu (Rilwen) v dobe +-20:50...dotyčné drowy sem ničím neprovokoval, nekouzlil jsem na ně, nelootl sem je, nemluvil sem na ně atd. Po mém oživení mě nedovolili si vzít mé věci (resp vzal sem je a o vteřinu pozděj sem znova ležel) a znovu mě zabili (tentokrát s varováním). Jedná se tedy o resskill a zabití postavy bez nejmenšího důvodu...žádám o trest všech těchto agresorů.
10.08.2009 v 20:42
Hodnocení:
0
10.08.2009 v 20:43
Hodnocení:
0
Zítra se na to kouknu, co stím - ale oběvit se z invisu u mrtvého těla mezi třemi drowy taky není nejmoudřejší...ale budiž ti dáno zatím za pravdu, dokud se na to víc nepodívám.
10.08.2009 v 20:45
Hodnocení:
0
10.08.2009 v 20:46
Hodnocení:
0
10.08.2009 v 20:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.08.2009 v 20:48 od HaF.)
Navic nas nekteri napadli jako prvni s jiz vyvolanymi summony (nemrtvi), takze byla otazka jestli je to z jejich strany poruseni pvp pravidel, nebo se ridit pravidly pro boj pobliz mesta...a v tom pripade by kazdy automaticky souhlasil s lootem. Nakonec jsme lootle penize hodili na zem. Nevim jestli si teda nekdo neco neodnesl jako soukromnik. Ze strany lidi a elfu pak k lootu taky nedoslo.
K pvp doslo pri pvp najezdu kdy jsme potkali Mira, nasim cilem ho bylo ho jen zastavit a hodit rec, chytali jsme ho do lasa az se to povedlo, z nepochopitelneho duvodu neutikal smerem do bezpeci. Chytl jsem jej, mluvili jsme a on se zacal boostit, castit summony, a chystat se k pvp, a to i pres varovani, tak byl nakonec zabit. Okounel jeden mag, nebyl pvp, proto jsme neutocili, akorat kdyz odjizdel strelil jsem po nem (jen na pamatku, bez umyslu ho zabit). Pak jsme polozili past do pruchodu, prosli valem, dobehla smecka carodeju se summonama, Adria se zaplym pvp se omracila na pasti umistene za nami a jako pvp byla dorazena, mezitim se na nas vrhli ostatni, v tom okamziku naproti me pristala zed od rilwen a ihned pote byla zabita.
To ze Rilwen carovala mi potvrdil gm Lilian.
Jo jeste Mirovi byly lootnuty nejake drobnosti, jako jso ureagence, protoze nejdriv byl omracen, a vzali jsme mu je aby po nas nemohl kouzlit tezsi kouzla. Presto v tom baglu neco vystrachal a caroval...:/
10.08.2009 v 20:49
Hodnocení:
0
To zas bude plno kecu okolo a nic z toho, chjo
10.08.2009 v 20:52
Hodnocení:
1
Škoda, že tohle prošvihlo Bratrstvo to by se lootilo ostošest
Kozlík - dobrodruh
Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
10.08.2009 v 20:54
Hodnocení:
0
Nase dve frakce se nejak nemuzou potkat no,
10.08.2009 v 21:02
Hodnocení:
110
k tomu kouzlení hafiku: já se jen opakovaně snažil zakouzlit zeď větrů abys do mě nekul tím lukem...na jiné makro sem nešáhl...a pro ty věci sem nešel v invisu...
btw jak píše votary: BANY BANY BANY...bo me ste banli na mnohem mensi prestupky a nejen me
10.08.2009 v 21:03
Hodnocení:
114
No řeknu to takhle, invislá Adria vlezla na past, násldně ji haf s dherinem dorazili, do toho se zaméchal non pvp mág, který do nás začal kouzlit, přiznám se, nejsem si jistý jestli první šíp na tebe byl dřév než jsi začal kouzlit, protože jakmile vypukla bitva s non pvp postavami, člověk už si není uplně jistý kdo z nepřátel co udělal.
A k resskilu řeknu tohle, k žádnému ůmlslnému blokování těl nedošlo, kdyby jsi na varování zmizel, my by jsme odešli taky, ty by jsi vzal věci a byl by klid.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
10.08.2009 v 21:07
Hodnocení:
0
Jak jsem napsal, ja strilel do adrii. Pak jsi zacal kouzlit. Navic jsme nevedeli podle jakyho pravidla se hraje, proto jsme ti nedovolili si vybrat telo.
To je ode mne vse, pockam na gm.
Jinak, jeden postreh: mozna by nebylo spatny, aby bylo zavedeno pravidlo o casove prodleve kdy se muze hrac zapojit znovu do boje (bez ohledu na to jestli doslo k lootu nebo ne). Parkrat uz drowi bezeli primo od resu s novym equipem, a to same se delo dneska.
10.08.2009 v 21:16
Hodnocení:
110
ja dojel v klidu na koni...jen sem projizdel kolem a aniz bych zastavil tak sem koupil sip co me zrusil kone...tak sem si rek ze je zbytecne zdrhat bo me stejne sejmete tak sem aspon zkusil castnout tu zed vetru...nepovedla se jak sem chtel tak me hafik sejmul a tusim ze dherin dorazil...a podruhe sem tam jen dosel, vzal veci a nebylo mi umozneno utect bo sem hned zas lehl
11.08.2009 v 09:52
Hodnocení:
0
Tak zase o Rilwen se ví že porušuje pravidla a útočí bez varování do zad. (musel jsem si rejpnout :-D ) Jedno neútočný kouzlo, zeď.. může pak být pro skupinu katastrofální, navíc tato postava vnáší do boje zmatek a znepřehledňuje bojiště. Asi by se mělo zavést pravidlo, pokud nePVP hráč vidí boj pvp hráčů, zmizí odsud, jinak bude zmizelej, dával by tím souhlas k napadení.
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
11.08.2009 v 10:22
Hodnocení:
11
Každopádně já sem u toho včera byl....drowaci sejmuli Mira protože neuposlech jejich příkaz a začal čarovat..sundali ho a pak vylootili pak se Arcanum sformovalo a šli na utok...mezi tim Rilwen a Adria šmírovali přes invis pak šli čtyry magove proti třem drowakum. Rilwen jel mezi nima...pak k nim přijeli a drowaci je posekali...Pochybuju že drowaci věděj jestli se ze 4mágu zapojej tři když tam všichni čtyři mágové pobíhaj....drowakum bych dal trest za nedovolenej loot non pvp...a montymu ban za demenci protože chce opět překrucovat pravidlama pvp a tim že se do PvP vubec nezapojil "Já tam vůbec nebyl já se jenom koukal"
edit : je to můj skromnej názor a s vyjádřením GM týmu nemá nic společného
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
11.08.2009 v 10:30
Hodnocení:
26
Podle mě zakouzlení jakýhokoli kouzla na odražení nepřítele (ať už zeď, armor atp.) je souhlas s PvP (zapojování se do souboje). Plus jestli se Horian nechtěl zapojovat do boje, neměl tudy vůbec projíždět. Zase na druhou stranu šíp vystřelenej pvp postavou na nepvp postavu bez jakýkoli předehry je podle mě proti PvP pravidlům.
Podle mě sou na vině obě dvě strany.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
|