Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Takže vlastně být nonpvp postavou je ohromná výhoda, ona napadnout pvp postavu smí, má právo prvního útoku, přípravy (tzn nejdřív si dá invul a pak udělá ik) následně má právo lootnout. A pvp postava, která náhodou přežije, nesmí nepřítele ani dočasně odzbrojit aby na ni neútočil znovu.
Ještě k těm boostům, boost je příprava k boji a z praktického hlediska je to mnohem víc, než například nahození targetu (které se ale zaloguje jako porušení pvp) čistě jako přípravu, kdyby se nepřítel naběhnul na dosah zbraně.

A kouzlit zed v hromadném pvp, je podle mě jednoznačné zapojování se.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
co to meles? utok nonpvp postavou na jinou non ci pvp postavu (bez duvodu) je to same, jakoby pvp postava zautocila na nonpvp postavu.
tudiz opet spatne a ne zadna vyhoda.
Odpovědět
Jestli tu zed zakouzlil az pote co jste se do nej pustili, tak se jen branil. Beru taky ze jste ho sejmuli, ale ze ho potom sejmuli znovu tak to je na Banana. Cekal jsem ze MYRSHA dneska da sve vyjadreni.
Odpovědět
Třeba čeká až Hafikovi doběhne trest za support Biggrin
Kozlík - dobrodruh

Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Odpovědět
Zas tady řešej třetí osoby, co jim nepřísluší. Mir ani Adria si na akce proti jejich postavám nestěžujou, takže o tom bych se vůbec nebavil.
Podle mě jediný, k čemu je třeba, aby se RT vyjádřil, je případ Horiana/Rilwen. A to dříve, než tu zas bude pět stránek cypovin.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
Odpovědět
Po přečtení logů to na mě působí jako chyba obou stran - ano byl to utok na ne pvp postavu - nadruhou stranu ten utok proběhl ve šrumci boje když rilwen řekl zaklínadlo ( kel neg teo ji, bor ji neg ow fal cero) a nemág rp ve hře ( i reál) neví co to je za kouzo takže to z mého pohledu může být bráno jako vstup do pvp souboje. Tak či tak neměl kouzlit když byla kolem bitva a tak či tak neměli oni útočit na nepvp hráče - takže to myslím s vyrovnaným skore můžeme smáznout ze stolu...a přestat řešit...
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Tak dávám manawydanu tak tři vteřiny života ...
Odpovědět
2Ilicius: Jak píše Destephano, nedotknutelnost je oboustranná. Navíc nePvP nemá NIKDY právo k lootu. (pokud mu to protivník nepovolí)
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Jako takhle, to co jsme psal ber hlavně jako obranu vůči tomu co tu pořád píše valerie, protože z toho vyznívá, že oni byli při útoku naprosto v právu, stejně jako by byli naprosto vprávu, kdyby nás lootli.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
pro zamezeni podobnych situaci by to chtelo nejak osetrit treba tak jak bylo navrhovano. pri hromadnem pvp (x hracu to by nejak urcili gm) by non pvp hraci co se nechteji zapojit meli opustit bojiste a treba sledovat z "dalky" ale v zadnem pripade pobihat sem a tam skrz bojujici hrace a kouzlit jakykoli kouzla jinak by to bylo brano jako vstup do pvp.
Dherin
Odpovědět
Z mého pohledu bylo chování drowů vzhledem k situaci (nepřítel naběhne do zad) korektní. Monty o nich moc dobře věděl, tak tam neměl co dělat. Navíc si myslím, že žádná velká újma nebyla způsobena (ress je asi 30 sekund od toho místa).
...občas jsou hold pravidla krátká. Nějaký dovětek by neškodil.
Odpovědět
Ono by neškodilo, kdyby jen ti hráči nechtěli mermomocí zabanování druhých... ona hláška: "Díky, přesně to sem potřeboval," kterou Horian na global chat vypustil po jeho zabití jen naznačuje tomu, že chtěl být "úmyslně" zabit druhou stranou i přes absenci PvP a chtěl tak následně jen vyvolat konflikt (na foru atp.).
Kdyby hráči nerozmazávali každou volovinu, taky by to nebylo od věci, podle mě.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
Odpovědět
Omlouvám se, ale včera mi nejelo forum.

[20:47] [Whisper: Rilwen(1243, 1716, 0)] kel neg teo ji

hned po té

[20:47] Chalithra Malear útočí na hráče Rilwen (monty) (zakázané PvP!)

Tohle je okamžik, kterým byl zahájen ten útok na rilven. Nevím co to kouzlo znamená (nezjišťoval jsem to ale ani zjišťovat nebudu, není to podstatné). Podstatné je, že nonPVP hráč byl připleten do PVP a začal tam vyvolávat magické formule. Je jasné že ve vypjaté situaci nikdo (natož nekouzelníci) nebude studovat co za formuli právě říká a nebo čekat jeslti z kouzelníka vyletí střela do něj.. Část sem viděl i na vlastní oči, nezlobte se na mne ale i sledování v invisu se může považovat za zapojení do PVP...podávat informace ať v partě, nebo po icq co jaký drow právě dělá, je také často klíčová věc pro PVP (neříkám ž eto bylo..ale mohlo..). Dokonce
jednomu hráči na otázku jestli nonPVP může útočit na PVP odpověděl kladně...

Ze strany Rilwen shledávám tedy také vinu. Trest dám symbolický, 2 dny BAN.

Ze strany drowáků je to horší. Nepovolený loot, útoky na nonPVP postavu. Ano byla tam vyhrocená situace, ale řekla to za mě už Valerie...

Všem třem zúčastněným drowům 7 dní BAN.

Tresty jsou hodně mírné, ale jen díky tomu, že situace byla zmatečná.

Log samotný je dlouhý jako prase a řešit ho do detailů by byla sebevražda. Radím tedy příště se vyvarovat těmto situacím a máte klid...
Odpovědět
tak nějak fenku...
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
hmm....tak to si neuvedomuju ze bych to kouzlil jeste predtim...no nevadi...ale jenom takova pripominka: kdyz kouzlim na koni(hlavne whisperem) tak to nejde videt takze ze jsem kouzlil drowove nevideli...a stejne se to nepovedlo protoze behem castu me trefil sip pokud se nemylim...
btw Myrsho udelej so v tom trochu poradek...mas bordel v udelovani trestu a to poradny
Odpovědět
btw Monty, ty se rychle vzpamatuj nebo začnu trestat tvojí aroganci. POsuzoval jsem to z hlediska logu a toho co sem viděl (byl to sice jen kousek). Všem nám je jasné, že to byl tvůj záměr, ale prokázat ti to nemůžem. Drowové se i přes všechno snažili udržovat určitou reguli pravidel. (nechali peníze, snažili se občas RP upozornit atp, ale ne vždy..). Ty když si se s Karlosem domluvil na Haerina v partě, a šli ste ho prostě killnout, tak shledávám jako daleko horší, než to co se stalo tady ve vyhrocené situaci...

Opakuji, začni si hlídat tvém, ač nevulgární, tak nevhodné poznámky na RT tým. To platí pro všechny!
Odpovědět
Takže to je vyřešené, vracím se nahoru. Süle na mě má očividně špatný vliv a za těhle podmínek to v podtemnu pro mě opravdu nemá cenu.

Takže mám jen jeden dotaz, je ten ban stejně jako v případu Horiana (když zabil Haerina) na jednu postavu, nebo na všechny?
Odpovědět
Jediny nepovoleny loot co vim byl u Mira (ktery nedal stiznost) a pak Dherin donesl hlavu Rilwen. Penize odhozene na zem pochazely z pvp postavy (aspon podle Erin co si to prochazela v logu).
Odpovědět
Z toho už se nevykecáš :-P
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Peníze byly doopravdy moje... ty jste si mohli nechat (i když jste si z nich ještě tak 300st ulili Biggrin )
Odpovědět
Uf když tohle přičtu k tomu masakru od Erin...mno...slušně nám to tady prořídne...na pár dní
Kozlík - dobrodruh

Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Odpovědět

Skok na fórum: