Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Ze nekdo nepoda stiznost proti PvP NEZNAMENA, ZE SE NIC NESTALO !!!
Odpovědět
Pak v tom pripade chci nechat prosetrit vsech 165 pripadu zakazaneho pvp z pondelniho logu.
Odpovědět
No asi tak, kdyby se mělo vyšetřovat každé nepovolené pvp mám permaban. Vždycky tu platilo, že kde není žalobce naní soudce, nemluvě o tom, že pvp bylo chápáno jako automatický souhlas s lootem, ne jako jediná možná forma souhlasu. A vzhledem k tomu, že Mir pokud se nepletu, na straně lidí prosadil, nás nelootnout, myslím že se opravdu nijak ukřivděn necítil a s lootem (ještě k tomu vráceným a týkajím se zanedbatelného množství věcí) souhlasil.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
Elerra: Neser me. Si nemysli, ze kdyz jednou prijdes na GM sraz, ze si budes delat co chces. Tohle mozna plati na ty, co te tam pozvaly, ale na me rozhodne ne!
Odpovědět
Nebyl to gm, ale mw sraz, a za druhe, presne jak napsal Ilicius. Krome toho my nebyli jedini kdo porusil pvp pravidla v to pondeli vecer na coz se taky vztahuje tvoje
"Ze nekdo nepoda stiznost proti PvP NEZNAMENA, ZE SE NIC NESTALO !!!"
Odpovědět
hmm, nechci bejt drzej vůči GM, ale tohle není moc silný protiargument

btw: v tomhle maj pravdu, zrovna co se PvP týká jsem si myslel, že je tady praxe taková, že když si jedna strana nestěžuje tak se to neřeší, ty byste pak rovnou mohli udělat systémoví opatření, který kdyby zaregistrovalo dmg od PvP do nePvP hráče tak by mu vyjeto ban na týden
Kozlík - dobrodruh

Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Odpovědět
Je uplne jedno co to bylo. To ze nejakemu lezes do zadku a on ti za to posila interni informace nic nemeni na faktu, ze si jen normalni hrac jako kazdej jine a na tvoje vylevy neni nikdo zvedavej.
Grimmagor: Ze u vetsiny veci prihmourime oci neznamena, ze je zavrem uplne.
Odpovědět
Posílá interní informace, i kdyby mi je nikdo neposílal, vím že nás v průběhu toho incidentu bez varování napadlo několik nonpvp postav, neříkám, že to chci řešit, ale skoro mi to přijde jako větší porušení pravidel, než že jedna postava přijde na 5 minut o zhruba 100 regů, vůbec jí ten fakt nevadí a kdyby se tam nepřipletli další hráči tak by se o tom vůbec nevědělo a nikdo by to neřešil.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
Mno je alespon pekny, ze priznas, ze vam je nekdo poslal. Sice jsem zrovna timhle nemyslel tebe, ale Hafika, ale to je jedno.
Proste to berte jak to je. Je zbytecny o tom dal diskutovat. Pro priste se drzte pravidel a hotovo.
Odpovědět
Interni situace? Pozadal jsem o prosetreni logu abych vedel jestli jsem strilel pred/nebo pote co zacal kouzlit abych zabranil spekulacim typu "on do me strelil a az pak jsem kouzlil". Co je to za interni informaci? Stejne to Myrsha prilozil k verdiktu.
Odpovědět
Aha, pro příště ruším rp tréningy, ruším testy CS3, dodnes jsem si myslel, že pokud není stížnost není to porušení pravidel, ale očividně jsem se spletl. Nechcete mi za to ještě dát dodatečný permaban (v logu bude aspoň tak 20 případů nepovoleného pvp a 10 nepovoleného lootu) případně permaban Bratrstvu za event cíleně porušující pvp pravidla (ten jejich turnaj, sice tam čli lidé dobrovolně ale to očividně váhu nemá). Vlastně by to bylo i spravedlivější, protože aspon já Rilwen vůbec nenapadl a žádný dovětek o skupinovém trestu mi znám není.
Odpovědět
Ilicius: "pokud není stížnost není to porušení pravidel" doufam, ze tohle si myslel jen ze srandy. Kdyby takhle fungoval celej svet, tak bych to nechtel videt.
Nic, koncim debatu. Vse podstatene uz napsali jini, proste nema cenu dal neco resit.
Odpovědět
Tohle je exemplární případ výroby velblouda z komára. Řeší se tu akce prováděný proti někomu, kdo si nestěžoval, tudíž s průběhem situace souhlasí. Pak se tu řeší situace, kterou vyprovokoval uplně někdo jinej, a když odhlídnu od neprůkaznejch ale evidentních úmyslů, domnívám se, že tresty by měly bejt maximálně fifty fifty.
Další věc je "politický" dopad trestů, neboli faktická likvidace drowů.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
Odpovědět
Nesnasim kdyz si nekdo vynucuje neco za svou chybu.
Odpovědět
Zbytečně se chytáte jedné krátké věty, která nepřesně vystihuje vyjádření, jež chtěl Radstar sdělit.

Tohle by vám šlo..

Umíte se třeba taky uklidnit a prostě přestat spamovat hláškami, které jsou furt o tom samém?

Všichni si tu hrajeme na RP hráče, ale někdy bychom měli možná poupravit vlastní charakter a ne se furt zabývat jen tím ve hře... nezapomínejte na sebe, že hlavně vy ste ty bytosti, které opravdu něco znamenají a v tomhle světě se nějak prezentují.

Je přeci jasné, že co tu uděláte pro Shard, tak si toho lidi tady váží (viz testy apod.) ale stejně tak co uděláte proti Shardu, tak je třeba ohodnotit podle regulí, jež ten Shard má stanovené. A zároveň si začněte odvykat pocitům, že bez vás je Shard ztracenej a proto si můžete vyskakovat... tohla je velký omyl. I přes vaše "přátelské vztahy" s některými GM apod. zůstáváte nadále hráči, který se mají soustředit především na hru samotnou a ne se tu navážet do RT!

Narovinu vám říkám, že tak jak bylo RT do teď vstřícné a mělo nervy se tu s vámi dohadovat (ač snad nepochopitelně..proč máme vlastně snahu vám něco vysvětlovat že..) tak jednou ta hranice přeteče a nechci radši vidět jak to pak skončí. Wink.

Když bude MW prázdnej a bez hráčů (ale nějak tomu nevěřím, leda že by se unavené RT na MW prostě vyprdlo) tak mě osobně by ten stav i vyhovoval, prostě by se to celé v klidu dodělalo s klidnou hlavou a pak by se to zveřejnilo v ostré verzi. A hotovo. Na jednu stranu nám občas pomůžete (ale jen vyjímečně...) na druhou stranu to tu spíše zamotáváte, kladete na skriptery požadavky, které z hlediska vývoje nejsou vůbec prioritní apod. Tím se všechno brzdí, prodlužuje a opět zamotává...

Řešíme tu dementní spory a zabýváme se věcmi, které shard rozhodně neposunou kladným směrem, jen zaměstají opět skupinku lidí, který mohli mezitím udělat něco jiného a hlavně užitečného!

Mě by zajímalo, jestli by to byl někdo schopný sepsat charakteristiku řádného testara a hrát jeho roleplaying... protože v té charakteristice by vlastnosti jako drzost, nerespektování autority, prudičství, hloupost, nebyly!

Říkal jsem si, že až bude hotový koncept, že bych ho i zveřejnil, ať konečně víte co bude MW..ale teď si říkám že to nemá vlastně smysl... Wink
Odpovědět
(12.08.2009 v 14:03)Myrsha napsal(a): Když bude MW prázdnej a bez hráčů (ale nějak tomu nevěřím, leda že by se unavené RT na MW prostě vyprdlo) tak mě osobně by ten stav i vyhovoval, prostě by se to celé v klidu dodělalo s klidnou hlavou a pak by se to zveřejnilo v ostré verzi. A hotovo. Na jednu stranu nám občas pomůžete (ale jen vyjímečně...) na druhou stranu to tu spíše zamotáváte, kladete na skriptery požadavky, které z hlediska vývoje nejsou vůbec prioritní apod. Tím se všechno brzdí, prodlužuje a opět zamotává...

To jsi trochu prehnal ne. Jsou tu hraci co ManaWydanu dali taky hodne, a jsou tu daleko dyl nez ty pokud se nemylim. Az bude MW prazdnej bez hracu, tak ano mozna si vsichni GM oddechnete ale zahodite tim posledni roky svyho zivota ktery jste tomu venovali a stejne tak i hraci. Ty si vazne jeste myslis ze az nastane "OSTRA VERZE" ze sem prijde vice hracu? Celkem jsem s tebou souhlasil ale tento odstavec jaksi byt tady nemusel.
Odpovědět
nechcete to tady zamknout, myslim že s Myrsovym postem a Votaryho reakcí je to kompletní...
Kozlík - dobrodruh

Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Odpovědět
taky si myslim.
Odpovědět
Spíš to tu večer smažu a začnu nový topik. Tohle je fakt nechutný, co některý lidi dovedou jen kvůli tomu že je někdo nasral, nebo že chtějí někoho nasrat.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
kolikrat sem tu cet ze kdyz neni ohlasen prestupek tak se nevysetruje a bere se to tak ze obe strany souhlasili. tohle je vysetrovany jenom kvuli provokaterovi co chtel aby sme dostali bany a jeste si stezoval neopravnene ale bylo mu vyhoveno a dosahl svyho. ale plati to co rekne gm. navic ja nikomu nic nelootnul pokud se bere hlava jako loot tak je to jina ale nikomu sem do tela ani nesah. a pak opet za kazdym trestem napsany jak je to velmi mirny. to mam uplne nejradsi. jako bonus navic opet stejna veta: mlcte a berte to tak jak to je plati co rekne gm. pak tady neco piste o aroganci...
Dherin
Odpovědět

Skok na fórum: