12.08.2009 v 15:47
Hodnocení:
1 184
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Co se me tyce, uplne by stacilo, pokud byste komentare k jednotlivym situacim psali do jineho topicu. Tento slouzi pouze k hlaseni prohresku. Myslim, ze tu nikdo arogantni nebyl, jde tu jen o poradek v topicu. Pokud je pripad uzavren, uvital bych, kdyby se flame psal jinam. Je to ze strany hracu mozne? Zdrzme se prosim zbytecnych emoci, nicemu nepomohou. Tento topic nema byt o emocich, ale o faktech.
12.08.2009 v 16:17
Hodnocení:
11
já bych to znova prošetřil nic proti....
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
13.08.2009 v 12:12
Hodnocení:
7
Já bych chtěl nahlásit, že mám asi blessnutej plášt, když zemřu, tak mě nezmizí, je to chyba? mužu si ho nechat?
Gogobund
13.08.2009 v 14:07
Hodnocení:
1 184
Plast mel loot type nastaveny na newbied. Kde si k nemu prisel nebo nevis jak k tomu mohlo dojit? Nechat si ho muzes, ale nastavil sem ho jako regulerni loot.
13.08.2009 v 15:30
Hodnocení:
2 359
Mohlo jít o starý plášť získaný bugem z vendora. (vendoři se dají obléct, když schodili originál šaty tak ty byly newbied).
Rád bych kdyby se všechny takové šaty sešly u mě v truhle kuriozit.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
13.08.2009 v 15:40
Hodnocení:
7
já nevím, bud me ho nekdo dal, nebo ho mám z válečníka, našel jsem ho v bance
Gogobund
13.08.2009 v 19:19
Hodnocení:
0
Hlasim poruseni pvp pravidel, hrac neznamy, misto: isharsky val, cas: 20:35 +-.
Napadl postavu Dherin magovskyma trikama prestoze nemel zaple pvp, tim ho odlakal od skupiny a skupine tim vznikly problemy se soudrznosti a tim tak neprimo poskodil celou drowi skupinu.
13.08.2009 v 19:27
Hodnocení:
0
13.08.2009 v 19:55
Hodnocení:
2 359
V pondělí.... a stěžuješ si teď. Takže hádám že víš kdo to byl a mstíš se mu za něco?
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
13.08.2009 v 20:11
Hodnocení:
1 184
Kladna odpoved na Whiteyho otazku.
"Zadne dalsi tresty nebudou, na zacatku ste trvali na tom, ze nechcete nikoho z protivniku trestat, ted chcete trestat kvuli rozsudku, ktery vam nevoni. Pripad je z nasi strany uzavren, vsechno bylo receno."
Toto jiz bylo uvedeno v topicu diskuze. Zajiste si to, Elerro cetl. Je to po dohode s Myrshou a i kdyby ne, on ma dovolenou a zastupuji ho ja.
13.08.2009 v 20:24
Hodnocení:
0
To trvani se vztahovalo k ucastnikum bitky, ne k incindentu pred tim.
A ne nevim o koho se jedna.
Vychazeli jsme navic ze zasady kde neni zalobce, neni soudce, nakonec ilicius byl potrestan za neco co nebylo vubec predmetem setreni, a jak uz poznamenal Dherin, kdyz resite neco co neni hlaseno, tak si tu praci pridelavate sami.
06.09.2009 v 20:19
zadam o prominuti trestu za AFK na postave Aristodemos. nepovazoval jsem za nutne zapinat afk kdyz neberu onlinexpy. afk kontrola je prave kvuli neopravnenemu pobirani onlinexpu. tudiz ne pro ty co nepobiraji onlinexpy.
07.09.2009 v 07:35
Hodnocení:
0
AFK není jen kvůli online expům, ale je to i kvůli tomu, že když už máš potřebu být mimo PC, ale přesto mít puštěnou hru, tak informuješ ostatní, že nejsi u toho PC a oni tam na tebe pak nemluví jak blázni a nedočkávali se od tebeb odpovědi.
07.09.2009 v 17:40
ale tresty jsou za afk pobirani onlinexpu, ne?
07.09.2009 v 17:50
Hodnocení:
1 184
Nikdo nebude sledovat, jaky mas level, nebo jestli vubec nemas hodnoceni a expy ti tudiz nelezou, bylo by to prilis zdlouhave. Proto mohou byt afk kontroly provadeny bez ohledu na level nebo hodnoceni, ktere dany hrac ma, zkratka na jakemkoliv hraci. Jina vec je, ze je moznost prisnejsiho postihu pro nekoho, kdo afk makrem ziskava krom online expu jeste financni zisk (polinka, rudu apod.). Vzdy je to na zvazeni daneho GM, ktere kontrolu provadi. V pripade jeho nazoru, ze to bude prospesne pro hru, muze dokonce udelit jiny trest, nez zastaveni expu, napriklad prave hraci, ktery v danou chvili online xp nepobira. Pokud se tedy nemuzete venovat hre, vzdy a za vsech podminek je lepsi zapnout afk mod.
08.09.2009 v 00:44
08.09.2009 v 00:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.09.2009 v 00:45 od Destephano.)
a nebo taky jste mi mohli ten trest zrusit. nenutim vas overovat level ci hodnoceni, ale kdyz uz to da nekdo k prosetreni a prizna jak to bylo, urcite lhat nebude(pokud nechce spatne dopadnout). a prominuti take existuje, jen treba jako odpoved "ok trest zrusen ", konec debaty.
(pravni system je nedokonaly a musi se posuzovat)
08.09.2009 v 06:16
Hodnocení:
0
Právní systém je nedokonalý a nedokáže postihnout vše, stejně jako pravidla shardu. Proto se zneužívá a lidi se v něm snaží najít kličky tak, aby z toho vyšly lépe.
Stopař a krotitel
08.09.2009 v 10:52
Hodnocení:
326
Destephano: Bud rad, ze jsem si toho vsimnul az ted bo misto trest zrusen bych ti rekl, ze ti byl jeste prodlouzen ... jestli neco nesnasim, tak vychcanky jako ty.
08.09.2009 v 20:37
jake klicky? proste vim, ze jsem se nicim neprovinil. jestli tady nekdo hleda klicky tak asi ti co si zde nejvice stezujou a hadaji, a to ja rozhodne nejsem. me trestate, ze jsem si odbehl od kompu a nezapnul afk kdyz mam zmrzle onlinexpy, jinak bych si ho zapl. nijak neklickuju!! tady aspon vidite tu uroven mysleni a jednani jistych jedincu.
a ty radstare si vyplachni tu svou hubu!!!!!! celkem si me urazil!!! to jsi vycetl z logu nebo me osobne znas nebo ti neco spadlo na hlavu? napis zde jedinou moji vychcanost co jsem udelal!!! ja totiz uz vim, ze lzes!!!
taky nesnasim blbecky jako jsi ty a nepisu to sem.
08.09.2009 v 21:01
Hodnocení:
114
08.09.2009 v 21:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.09.2009 v 21:04 od Ilicius.)
Jako na tom žít v domnění, že afk pravidla slouží k tomu, aby afk hráč nepřišel k nějaké výhodě, nevidím nic špatného a rozhodně mi to nepřijde jako hledání nějaké kličky (už jen proto, že není k čemu tu kličku využít).
Ale taky si nemůžu pomoct, ale ten poslední post jsi už trochu (míněno poměrně dost) přehnal a měl by ses raději trocu zklidnit...
Jinak osobně bych navíc byl pro to, před trestáním za afk, zfunkčnit [afk tak aby se nevypínalo.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
|