18.07.2009 v 18:52
Hodnocení:
0
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Nerozumim co jsou "krouzky pro wara"
UO jsem nikdy predtim nehral a na tomhle shardu jsem jen obcas - a teprve tak tyden, nevim jestli cely.
Láska je na nic. Následuj nenávist: Sprite... err, teda: Drow.
18.07.2009 v 19:28
Hodnocení:
0
Krouzkove brneni  bez nej je war celkem k nciemu a na low lvl ti umozni prezit i mnohem silnejsi npc. Tedy, zalezi co hrajes za char. Lognu asi pozdeji pac moji Fallschmirjagers zatim odrazej kamosovy paragany s tankama, ale asi me uz doslova zajezdi do zeme
30.07.2009 v 11:00
Hodnocení:
0
Jen taková drobnůstka někde jsem viděl, že rozhovor s NPC je přez pozdrav vendui. Udělal jsem si makro na Vendui a nefungovalo to, až když jsem to zkusil s malým v (vendui) tak to šlo. Klasický dvojklik nefunguje?
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
30.07.2009 v 15:04
Hodnocení:
2 382
Záleží jak je udělaná interakce, která ten rozhovor spouští - zda kontroluje tvar s velkým i malým písmenem, zda má jen vyslovené slovo nebo i dvojklik.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
30.07.2009 v 17:09
Hodnocení:
0
Ještě taková malá drobnůstka která by se mohla vyřešit v budoucnu, já mám občas problém s úkoly, když mám více úkolů nepamatuji si po čase kdo mi je vlasně zadal a jména mi většinou nepomohou rozpomenout kam mam jít, pak zůstává jen možnost všechny pěkně oběhnout. Nešla by tam připisovat i přibližná poloha, jako Sathia dům ten a ten, nebo Tar´Nail z tržiště chce to a to. Úplně nejlepší by asi byla možnost si tam naškrábat nějaké svoje poznámky.
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
30.07.2009 v 17:14
Hodnocení:
0
Zadna interakce v podtemnu krom nekterych ukonu v percich neni stavena na doubleclicku.
02.08.2009 v 14:57
Hodnocení:
49
"Vendui" a "vendui" neni rozdil. Nekdy je potreba proste zkusit vicekrat. S makrem nevim.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
01.09.2009 v 14:18
Hodnocení:
0
Mám pořád problém s reagencema. Větší cena mi nevadí, ale nedostatek většiny potřebných reagencí. Chtěl bych ject vlnu ji, ale ženšen jsem v podtemnu ještě neviděl i na povrchu je těžké ho někdy sehnat.
Rozhodl jsem se, že jej zkusím sbírat sám a začnu se učit bylinkaření. Jen by bylo potřeba udělat nějaké místo kde se budou vyskytovat i rostliny které rostou na povrchu. Dříve byl v dole východ na ostrov. Ideální místo, byla by tam nějaká louka, přístup do moře na sběr perel.... Pro hraničáře nějaké srnky, ptaci na peří.... dřevo pro dřevorubce...
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
01.09.2009 v 14:25
Hodnocení:
0
Vsechny reagence maj svuj protiklad i v podtemnu...
01.09.2009 v 14:56
Hodnocení:
114
Tohle ale myslím platí jen pro výrobu, ne pro magii, které potřebuje reagence stále stejné.
Jestli se nepletu, tak ženšen pěstuje farmář, tudíž v podtemnu byl, jediný současný problém je, že už není farmář.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
01.09.2009 v 15:36
Hodnocení:
0
Někde jsem ten seznam bylin v podtemnu viděl, ale teď ho nemůžu nikde najít
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
01.09.2009 v 17:24
Hodnocení:
2 382
Zamyslím se zda by mohly podtemňácké kytky nahrazovat i reagence. Je to proti logice, ale mohlo by to pomoci.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
01.09.2009 v 17:40
Hodnocení:
114
Proč by to bylo proti logice, drowové mají vlastní magii, založenou na jim známých bylinách...
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
01.09.2009 v 17:43
Hodnocení:
49
Nepestuji zensen nahodou farmari? Rulik se sehnat da, nic jinyho s bylinkarstvim nesouvisi. Myslim tim teda magii.
A delat nejaky alter-povrch pro drowy rozhodne nebudu. Na peri mate harpie, na drevo stromy (budouci houby) na kuzi hady a pribudou dalsi. Pokud chcete na povrch, jdete normalni cestou.
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
01.09.2009 v 17:57
Hodnocení:
114
Hadi nemají kůži, jediný npc v podtemnu s kůží, je obří žába, která má jediný spawn v celém podtemnu.
Jinak neříkám, že tu má být alter povrch, jen si prostě myslím, že drowi se museli nedostatku pro ně klíčových surovin přizpůsobit...
Osobně si myslím, že například stromů by tu mohlo být mnohem méně. Ale pro drowi klíčové spotřební zboží, by podle mě mělo být nějakou cestou produkovatelné v podtemnu.
A těch pár harpyjí nestačí na pokrytí spotřeby šípů jediného archera ohledně dostupnosti regů si uplně jistý nejsem, ale pokud drow je jedna z nejmagičtějších ras na světě, tak by podle mě mít nějaké vlastní, pro jejich potřeby dostačují zdroje reagencí.
01.09.2009 v 18:31
Hodnocení:
49
Neni farmar, nejsou regy.
Az upravim bestiar, tak kuze bude mit vic NPC.
A rasove rozdily, ktere se tykaji tezeni a ziskavani surovin...to se musi projednat v tymu, to nelezi na me.
01.09.2009 v 18:47
Hodnocení:
0
Já bych jako nadzemskej alch k tomu dodal jen to, že ani my na povrchu nemáme k disposici všechny suroviny (a teď nemluvim o Tilaronpu Alinum) a navíc se nedostanem dolu tak lehko jak vy nahoru. Takže bych to viděl spíš na nějakej obchod než úpravu dropu reagencí.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
01.09.2009 v 19:04
Hodnocení:
114
No v současnosti, už tam máte všechno, rozhodně ze spotřebáku. Možná tam nemáte ohromné množství pavučin, ale popravdě, šikovný člověk sežene pavučiny na povrchu lépe než v podtemnu.
01.09.2009 v 19:18
Hodnocení:
0
Ze spotřebáku asi jo, ale mě chyběj dvě hi-tech alcháčský kytky. Asi jenom mě, nevim o jinym alcháčovi na maxu.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
01.09.2009 v 19:20
Hodnocení:
0
01.09.2009 v 19:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.09.2009 v 19:21 od HaF.)
U drowu je nedostatek toho co vyrabi farmar (ohledne reagenci).
Kdyz pominu kuze / peri kterych je nedostatek diky nastaveni npc.
Jinak, to ceho je zdanlive hodne (pavuciny) je ve skutecnosti hure k dostani nez nahore. Nikde se neda nasbirat pavucina vsimavosti kvuli regionu, nejsou to spawny npc co ji maji v lootu a kdyz, tak se jedna o straze mesta nebo svate stvoreni. Jedinym zdrojem jsou dva spawny po 10 cca kusech. Pak co me napada tu je jeste lisej, ale neni to davno co se mi chlubil sule jak ziskal mnozstevni pristup k liseji a nepotrebuje abysme zabijeli mravence. Vsechny ostat reagence a prisady na pvorchu muzete tezit, ci pestovat na farme, nebo nachazet pres bylinkareni. Farmaru mate vice, bylinkaru mate vice, kope tam kazdy treti...takze otazka techto surovin nahore je spis otazkou aktivnosti hracu. My dole musime systemove dovazet 2 suroviny (kuze, peri) a z duvodu chybejiciho povolani dalsich nejmin 10 (farmar).
A napadlo te ze na ty Hi tech kytky proste nemas lvl ?
|