08.09.2009 v 21:24
Hodnocení:
20
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Jen pár bodů pro ujasnění situace
Destephano ty nemáš 23. úroveň - jak má gm vědět že máš zamrzlé expy kvůli neznámkování? Bohužel není v silách gm při afk kontrolách hlídat skutečnost zda jsi hodnocen nebo ne, zvlášť pokud se jedná o náhodné kontroly... Berte v potaz to, že není čas na vše a občas je věcí ke sledování nebo možností opomenutí některé častá a tvá stížnost by byla relevantní v případě že by jsi měl 23 úroveň ale to by jis si asi nestěžoval...I tak ale podle pravidel musíš mít zaplé afk při neaktivitě..
Reagovat vždy přiměřeně... průdké reakce vám rozhodně nepomohou v řešení probémů... dokonce bych řekla že v tu chvíly se problém stane ještě větším... takže podobných příspěvků se vyvarujte... je to pro tým i vás... Tvou reakcí na Radstara by jis si ten trest v podobě zastavení už tak zastavených expů prostě zasloužil...
V pravidlech je
Sem AFK, no a?
Hráč který je AFK je povinen aktivovat příkazem [AFK tzv. AFK mód. Při delší nečinnosti postavy se tento příkaz provede sám. Při jakémkoliv akci je AFk zrušeno."
To by pro vás mělo být směrodatné... bohuže někdy stačí i ta "minutka", jenže to k otmu už patří ...
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Tak dávám manawydanu tak tři vteřiny života ...
08.09.2009 v 21:24
Hodnocení:
0
Já si naopak myslím, že Destaphano má naprostou pravdu, navíc slušně požádal o zrušení toho trestu, žádnou výhodu nezískal. Akorá RadstaR se opět chová jako kokot, ale aspoň mě zase rozesmál, má na to přirozený talent, podobně jako Myrsha
08.09.2009 v 21:52
Hodnocení:
20
Já jsem rozhodnutí napsala, ale možná není moc jasné - kdyby zachoval chladnou hlavu dalo se domluvit - pravidla tu sjou pro všechny i pro tebe ary platí zároven pravidla o nějakém slušném chování... Slušně požádat a pak vybuchnout není nejvhodnější... a ty važ taky slova ... uvědomte si že urážíte lidi, který pro vás něco dělají... jestli přibude daší podobný post tak budou lítat tresty a problém považuju za vyřešný - žádná další diskuze a prostě příště napíšete to strašně dlouhé [afk ať už budete třeba velmistři na úrovni xy zastavený lvlcupem nebo na vás spadne meteorit - od tohoto pravidla vás nic neomlouvá!
A ani přiznání podpořené slovním výlevem nadávek gm vám nepomůže v prominutí trestu.
Tečka.
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Tak dávám manawydanu tak tři vteřiny života ...
08.09.2009 v 22:10
(08.09.2009 v 21:24)Erin napsal(a): Jen pár bodů pro ujasnění situace
Destephano ty nemáš 23. úroveň - jak má gm vědět že máš zamrzlé expy kvůli neznámkování? Bohužel není v silách gm při afk kontrolách hlídat skutečnost zda jsi hodnocen nebo ne, zvlášť pokud se jedná o náhodné kontroly...
Tvou reakcí na Radstara by jis si ten trest v podobě zastavení už tak zastavených expů prostě zasloužil...
a proto jsem jen slusne pozadal o prominuti(ne byt vychcany). je mi jasne, ze nemuzete kontrolovat lvl ci zamrzle expy.
pri me reakci na radstara, mi uz byl nejaky trest ukradeny.
zbytek bodu pro ujasneni situace mi jsou jasne.
08.09.2009 v 23:14
Hodnocení:
326
Takze kokot jo ? Mno jak myslis. Rad ti predvedu, jak se kokoti chovaj ...
Destephano: K tobe se radsi vyjadrovat nebudu. Nicmene co predvadis na foru .... to me bohate staci a mas opravdu jen stesti, ze dneska mam fajn naladu.
Nicmene Erin to napsala pekne a tim bych to opet uzavrel, takze se prosim dal zdrzte odpovedi na toto tema.
09.09.2009 v 00:54
mam stesti?vyhruzka? me jsi treba dnes mou fajn naladu zkazil tvym vychcanym postem.
proste me ignoruj a ja budu delat to same, jo?! nebo uz je to moc osobni a nevydrzis to?
09.09.2009 v 05:43
Hodnocení:
0
destephano..
muzes byt rad, ze jsi za toto chovani, ktere jsi predvedl na forum nevyfasoval jinci trest...
nehlede na tvoje neustale afk postavani, delani vselijakych kravin a nejspise i rozdvojene osobnosti, pokud jsem dobre pochopil tvoji SZ moji malickosti v dobre, kdy jsem mel gm prava..
pokud urazis radka, ktery ti jasne napsal, ze nemas co afk byt i presto, ze ti nelezou expy bez prikazu [afk, tak jediny inteligentne zaostalejsi clovek ses tu akroad TY..
tim, ze radkovi napises, ze ma zavrit " hubu " a to verejne na forum, tak jsi si doufam vedom toho, ze porusujes pravidla shardu o urazeni gm, tudis si muzes byt jisty, ze dostanes nejaky ten trestik navic..
mit gm prava, tak jsem snad prvni, kdo zada u tebe perma. bananka za soustavne porusovani pravidel shardu a za hloupost..
tvoje chovani jiz prekracuje moralni meze slusnosti.
jak napsala Erinka.. " Tecka "
P.s. napsat jednomu z adminum, aby te ignoroval, ze ho budes ignorovat take .. proboha, myslel jsem, ze uz blbejsi byt nemuzes..
P.p.s. radek je kamarad, ale kdyz se nasere, tak je schopen byt desna swine
Zakladatel klubu nespokojených hráčů
G.O.R.A
Raději vládnout v pekle, než sloužit v nebi.
Niccolo Machiaveli
09.09.2009 v 06:27
Hodnocení:
0
ARY Ban na forum 14 dní. Ban pro Desthepana dá , nebo nedá Rad..to nechám na něm.
HM.. koukám že Rad už potrestal ARYHO i ve hře.. tak já doplnil to forum.
09.09.2009 v 06:29
Hodnocení:
0
A co se tyka toho chvilkoveho odskoceni... skocil jsem k tobe chvilku postal a sel dal... za par minut tam skocim znova a postava opet jen stoji...
09.09.2009 v 07:23
Hodnocení:
326
destephano: BAN na 14 dni.
Pri dalsim prohresku BAN dozivotni.
09.09.2009 v 08:35
Hodnocení:
0
Proboha lidi, co blázníte?
Mi řekněte, proč se tu naprosto zbytečně urážíte. Všichni si zde chceme v klidu zahrát, proč si to tu znepříjemňovat nadávkama. Chápu, že někdy má člověk nervy na pochodu, ale to neopravňuje nikoho, aby druhého urážel takovými výrazy, které tu používáte.
Tato část diskuze je naprosto o ničem a myslím si, že by bylo vhodné, aby byla smazána a nehyzdila forum.
Stopař a krotitel
09.09.2009 v 08:54
Hodnocení:
0
Forum je plné takových to ohyzdných věcí a nemáme čas na to to promazat, takže tady to taky zůstane i s patřičnou očistou (tresty) .
Mw nasadil antibiotika a začal se léčit od parazitů .
09.09.2009 v 09:38
09.09.2009 v 09:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.09.2009 v 09:40 od Destephano.)
(09.09.2009 v 05:43)furgass napsal(a): destephano..
muzes byt rad, ze jsi za toto chovani, ktere jsi predvedl na forum nevyfasoval jinci trest...
pokud urazis radka, ktery ti jasne napsal, ze nemas co afk byt i presto, ze ti nelezou expy bez prikazu [afk, tak jediny inteligentne zaostalejsi clovek ses tu akroad TY..
tim, ze radkovi napises, ze ma zavrit " hubu " a to verejne na forum, tak jsi si doufam vedom toho, ze porusujes pravidla shardu o urazeni gm, tudis si muzes byt jisty, ze dostanes nejaky ten trestik navic..
mit gm prava, tak jsem snad prvni, kdo zada u tebe perma. bananka za soustavne porusovani pravidel shardu a za hloupost..
tvoje chovani jiz prekracuje moralni meze slusnosti.
jak napsala Erinka.. " Tecka "
P.s. napsat jednomu z adminum, aby te ignoroval, ze ho budes ignorovat take .. proboha, myslel jsem, ze uz blbejsi byt nemuzes..
P.p.s. radek je kamarad, ale kdyz se nasere, tak je schopen byt desna swine
a ja se urazet od neho mam necvhat? bezte do haje vy kamaradicci.
Myrsho jestli jsem u trebe parazit, tak mi dej pernamet ban.
protoze ten tvuj post taky smrdi.
09.09.2009 v 09:49
Hodnocení:
0
Parazit je obecný výraz pro ty, co MW spíš přitěžují, jak pomáhají, není pod ním žádné jméno. a Desthepano...uklidni se... Jak jsem jednou řekl, to že je tu 10 hráčů online neznamená, že MW se bude tvářit, že si tu těch deset hráčů online bude chtít udržet za každou cenu... rozhodně ne z mé strany..
Jestli je to 10 hráčů online, tak je to problém obecně a nemá smysl si tu "hýčkat ty věrné", neboť by to hýčkání vysálo RT tým... hráče má hýčkat hra samotná a né péče GMmek..no ale to už se dostávám zas ek jinému tématu, po kterým vlastně hráčům ani nic není.
09.09.2009 v 10:39
Hodnocení:
0
09.09.2009 v 10:39
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.09.2009 v 10:41 od Beddy.)
Dovolím si poznamenat, že až do příspěvku #257 šlo všechno hladce. Když pominu Destephanovy vytáčky proti trestu, kterej je, vzhledem k tomu, že onlineXPy stejně nebere, spíš symbolickej.
Co mě ale vadí obecně v nejen týhle diskuzi, je absence respektu a slušnosti lidí vůči sobě navzájem. Možná je to problém celý společnosti nebo co, ale nevim, kam to chcem dotáhnout, když se každej šprajcne v okamžiku, kdy není přesně po jeho.
Vemte rozum do hrsti lidi.
Navíc rozčilovat se kvůli HŘE, to je lepší nehrát ji.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
09.09.2009 v 10:52
Hodnocení:
0
Říkáš to velice dobře Beddy, jen je důležitý poznamenta, že ti co ji hrají jsou hráči, ty co ji "dělají" jsou Gmka a ty příliš zábavy během své práce neposbírají, navíc když hráči si sobecky dovolí napdat ty co se o něco snaží a nehrají si..narozdíl od jejich hraní.
09.09.2009 v 12:33
Hodnocení:
26
Ano Beddy velice správně řekl, že slušnost by měla být vzájemná.
Asi si nikdo nepřeje, aby se do něj někdo navážel i přesto že "nedělá". Jsem toho názoru, že každý jeden spokojený hráč je základní stavební kámen serveru. Protože to tu snad děláte buď pro hráče, nebo pro svoji zábavu. A jak jsi sám řekl, tak se během své práce moc nepobavíte... pak ovšem nechápu pro koho to tu děláte.
09.09.2009 v 13:12
Hodnocení:
0
Někteří lidi to tu dělaj už jen proto, že v tom nechtěj nechat ostatní, některým je líto to tu zahodit, těch X let práce a někdo to dělá už ze zvyku a obohacuje své vědomosti. A jsou tu možná i tací, který to přímo baví.
RT nebude jednat slušně s hráči, co si dovolí tyhle lidi oslovovat do kokotů a kdo ví čeho všeho. Mistri světa typu "ty seš hovno já jsem bůh, kde bůh si hraje a hovno maká" fakt nemám rád. Jsou to lidi, kteří většinou v životě ničeho nedosáhli, krom šlapání po ostatních , co se o něco snaží...(asi jim nezbývá nic jiného, pač oni asi nemají ani tu snahu). A recept je vždy jednoduchý, než tu začít vykřikovat a chovat se stylem sem bůh světa, i přesto že do toho nevidím a nic nedělám, tak radši v tichosti odejít, než tu kecat nesmysly..
09.09.2009 v 13:47
Hodnocení:
0
Bez ohledu na to, že první kdo použil neslušnej výraz v týhle roztržce, byl RadstaR, si myslim, že víc respektu si jeden vydobyde tím, že situaci pořeší v klidu bez emocí, než že se nechá zatáhnout do takovejhle přestřelky.
Smůla pro Destephana, že musel mermomocí reagovat. Ne nadarmo se řiká mlčeti zlato.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
09.09.2009 v 16:37
Hodnocení:
49
Vzajemny respekt hrace x GM a GM x hrace by mela byt samozrejmost, stejne tak jako, ze GM by mel byt pro hrace autoritou a GM by melo udelat vse co je v jeho silach pro hrace...
Misto vzajemnych nadavek a dohadu by byl daleko ucinejsi zalozit topic, ve kterem by se tenhle problem poresil. Urcite to ma vyssi % uspechu nez to, co se udalo zde.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
|