09.09.2009 v 17:30
Ja rozhodne nemam problem s normalnima lidma jednat normalne, bohuzel s ..... jednam jako s .....
Ja sem dobrak, ale jen ocat pocat
Hlášení prohřešků k prošetření
|
09.09.2009 v 17:30
Ja rozhodne nemam problem s normalnima lidma jednat normalne, bohuzel s ..... jednam jako s .....
09.09.2009 v 17:49
radstare ja nevim. nekdo se uplne normalne zepta a verim tomu ze kdyz se mu normalne vysvetlilo ze proste trest mu smazanej nebude protoze si to afk mel zapnout tak sem nalitnes ty a zacnes ho opet urazet a mavat banama. stejne tak jako si udelal vychcanka ze me. a pak kdyz se nekdo ozve protoze ho stve jak kazdyho hned zacnes urazet a ponizovat tak te vsichni zacnou schovavat za autoritu gm... gm si muze proste rikat komu chce co chce ale opacne? opacne to prece nejde protoze gm se nesmi urazit. pripada mi to ze to az delas schvalne. asi te ve skole sikanovali nebo tak neco a ty si to ted vylejvas tady a asi te i vzrusuje kdyz si muzes kliknout na to magicky tlacitko BAN. taky je zajimavy ze vsechny problemy hrac vs GM sou vetsinou spojeny s tebou. nad tim by se moh RT taky zamyslet ale ja mam zakaz RT narizovat co ma a nema delat takze to berte jako spis takovej napad nez ze vam to prikazuju. presne takovy jako ty radstare sou vetsinou u PCR a myslim ze tobe by to tam slo hooodne dobre.
jeste ARY zada jestli by se nemohl stat druhym cestnym majitelem permabanu ze by mu nic jinyho neudelalo vetsi radost
Dherin
09.09.2009 v 17:57
(09.09.2009 v 17:49)jaski napsal(a): radstare ja nevim. nekdo se uplne normalne zepta a verim tomu ze kdyz se mu normalne vysvetlilo ze proste trest mu smazanej nebude protoze si to afk mel zapnout tak sem nalitnes ty a zacnes ho opet urazet a mavat banama. stejne tak jako si udelal vychcanka ze me. a pak kdyz se nekdo ozve protoze ho stve jak kazdyho hned zacnes urazet a ponizovat tak te vsichni zacnou schovavat za autoritu gm... gm si muze proste rikat komu chce co chce ale opacne? opacne to prece nejde protoze gm se nesmi urazit. pripada mi to ze to az delas schvalne. asi te ve skole sikanovali nebo tak neco a ty si to ted vylejvas tady a asi te i vzrusuje kdyz si muzes kliknout na to magicky tlacitko BAN. taky je zajimavy ze vsechny problemy hrac vs GM sou vetsinou spojeny s tebou. nad tim by se moh RT taky zamyslet ale ja mam zakaz RT narizovat co ma a nema delat takze to berte jako spis takovej napad nez ze vam to prikazuju. presne takovy jako ty radstare sou vetsinou u PCR a myslim ze tobe by to tam slo hooodne dobre.jsem jediny, kdo se v tomto textu ztratil? prosim o vysvetleni o co v tomto textu jde ( cetl jsem si to 3x )
Zakladatel klubu nespokojených hráčů
G.O.R.A Raději vládnout v pekle, než sloužit v nebi. Niccolo Machiaveli
09.09.2009 v 18:00
asi proto ze nebyl pro tebe muzes pritakavat jeste vic radstar te za to bude mit o to vic rad
Dherin
09.09.2009 v 18:02
ja vim, ze me radek ma rad.. to me nemusis pripominat, me staci, kdyz me neposila na icq do prdele a jsem happy...
co to je pritakavat ? nejaky predpubertalni pojem ?
09.09.2009 v 18:03
(09.09.2009 v 18:02)furgass napsal(a): ja vim, ze me radek ma rad.. to me nemusis pripominat, me staci, kdyz me neposila na icq do prdele a jsem happy... bla bla bla
Dherin
09.09.2009 v 18:04
bla bla bla.. bla bla bla..
bla, bláblá bla , blá, bla blaaa cvak. *prestal prekladat do zabarstiny* rozumis?
09.09.2009 v 18:07
Že Vám teda skočím do pěkně rozjeté diskuze - jen pár vět k zamyšlení -
Všimly jste si, že manawydanský forum má jistou magickou moc? Je to v podstatě uplně obyčejné forum, ale to jen při pohledu zvenčí. Uvnitř, jak většina z vás ví se dějí nepředvídatelné věci. Dokonce bych řekla, že někdy je děj prudší na foru než ve hře... Tak si říkám, je to ta grafika nebo styl nebo název co způsobuje že lidi, kteří jsou jindy relativně klidní, méně mluvní, slušní a sprostý slova nepoužívají, po spuštění tohoto fora jsou ovládutí a reagují prudce, hnusně, hedají chyby, k nadávám nechodí daleko... Mě to docela fascinuje...Neříkám že se k sobě musíme chovat úžasně, mohli by jsme se ale k sobě chovat líp... Když něco uděláte v reálu a někdo vás za to pochválí, zahřeje vás to, když někomu řeknete vítku nebo že něco nesmí dělat, že je to nevhodné neslušné nebo mimo tak "normální" člověk nezačně řvát sprostý slova... Chápejte všichni jsme jen lidi a anonimita internetu je příšerná věc... když by jsme se všichni začli chovat tak jak v reálném světě nebyl by manawydan o 600% lepším shardem? Představa že odpadnou zbytečné dikusze a hádky vás neláká? Všechny by to určitě bavilo víc i tým i vás... tak proč se nechat strhnout tím že othle je manawydanský forum a šichni se tu naučily že hádat se tady je hrozně fajn... Nic... omlouvám se za off topik... myslela jsem že včerejším mým posedním topikem je celá věc uzavřená... jak vidím tak prostě tohle forum tu divnou moc dělat lidi zlými má... PS : ne.. nejsem hispísák... jen mě nebaví ta negace a pesimismus okolo...
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Tak dávám manawydanu tak tři vteřiny života ...
09.09.2009 v 18:55
jaski: bla bla bla. Co k tomu dodat.
Erin: Hezka predstava, ale v realnem svete se jen minimalne potkam s blbcem, kdezto na internetu na ne narazim nonstop
09.09.2009 v 20:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.09.2009 v 21:24 od Destephano.)
ten trest nevadi, jen nevim proc jsem dostal ban ve hre a ne na foru. ve hre jsem se nicim neprovinil. nebo je to jinak a mylim se? navic ten ban mi byl udelen az pote co radstar dostal ode mne zaminku, kdyz jsem reagoval na jeho vyhruzku s dobrou naladou(coz je fakt trapna i hloupa vyhruzka).
opravdu musim kroutit hlavou kdyz se nastve hrac(treba jako ja urazkou) tak se nic nedeje(maximalne slovni reakce), ale kdyz se nedejboze nastve GM, tak litaj bany. tak nevim kdo je horsi. myslim si, ze jste moc prisni(ne tresty) na hrace a samotne jeho hrani(mate velke naroky na tak maly server). jestli clovek si jde relaxovat ci pobavit hrou, tak chce i nejakou volnost a ne byt stale svazovan a nekdy i nucen(treba nekomu to tak muze i prijit). AFK funkci jsem tu probiral v nejakem topicu. ptal jsem se k cemu musime zapinat afk, kdyz se automaticky zapina po 5 minutach hracovou necinosti(coz je mimochodem super vec). jako odpoved mi GM(uz nevim kdo) napsalo, ze i za tech 5 minut jdou s dobrou znamkou nasbirat expy, da se rict nepravem(protoze postava nehraje), nic dalsiho neuvedl. no to uz je k zamysleni, kvuli 5 minutam nutit cely server zapinat si AFK. ano ted je mi vysvetleno diky Erinovi, ze je to i kvuli jinym vecem nez ty expy, ale na ty jine veci prave bohate staci to automaticke AFK a to ze nechavam tech 5 minut mou postavu na pospas svetu je to jen ma volba ci chyba. je to jen muj nazor, nechci tim nic ochcat ci ziskat a ani uskodit(parazit) jediny muj prohresek nebo chyba(jak kdo chce) bylo, ze jsem mel na radstarovu urazku reagovat SZ a ne to psat na forum. opravdu jsem mym oponovanim radstara nechtel vest diskuzi a zatahovat vas ostatni. proto se zde OMLOUVAM VAM VSEM(krome radstara), ze jsem mu nevynadal soukromou zpravou. prominte mi to muj pocit na foru, vubec ne ve hre, ten je pouze kladny: ono kdyz clovek na forum vice cte nez pise a pak takhle parkrat "spatne(jinak opravnene)" reaguje, musi kazdy pro ostatni vypadat jako sprostak a vul. ono by se spise melo zamerit na puvod akce. a to, ze kazda akce vyvola reakci, je snad i zakon, zde jsou bohuzel ve vetsine pripadu posuzovany jen rekace, ac je rakci prirozenou.
09.09.2009 v 21:58
Hehehehe okecavky ti jdou na vybornou. To se musi nechat. Mozna bych s necim i souhlasil, ale kdyz ty ses jak politici, kteri prijdou s necim dobrym, ale nabalej na to spoustu balastu o kterej nikdo nestoji a jestli si myslis, ze ignoraci moji osoby neceho dosahnes ... nedosahnes. Mno a co se banu tyce .... budes se divit, ale dat ti ban me nenapadlo jako prvniho.
Ja vim, byl jsem vykonavatel, byl jsem prvni na rane, tak proc si nekopnout. Klasika EDIT: Nicmene nechapu, proc to i nadale resis touhle cestou. Chces byt vic zajimavej ? Chces byt za mucednika ?
09.09.2009 v 22:07
Pánové (a případné dámy), stojí vám to za to?
Prohřešek byl prokázaný (viz. citované pravidlo o AFK), další pitvání a ospravedlňování mi přijde zbytečné.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
09.09.2009 v 22:23
no jo mate pravdu. hodne mi to ulitlo, to forum dela divy. hodne jsem to okecal(vztekem ci nejakou zlobou) a ta podstata zustala jak rika radstar nabalena o neco co tam vubec nemelo byt.
09.09.2009 v 22:56
Mno myslim, ze si to nadale pripadne projedname pres SZ a tohle uz bych opravdu bral jako uzavrenou vec. Prosim podruhe, aby se k tomu uz nikdo nevyjadroval, protoze to budu jinak mazat.
10.09.2009 v 16:34
Rychard Temnosvit 17:20 Loot ve stokach .... sli sme s kamaradem do stok pro poklad a najednou se zanama objevily lidi tak sme to prosly co nejdriv aby sme tam byli prvni .... a taky ze byly a jak sme odchazeli tak od nas pozadoval polovicku penez z pokladu nechapu proc vubec nam nepomahal.....
Bojovník Gruumshe - Smegy
Kovář Gruumshe - Kulgha
lootnul Smegyho o 2k
omluva..byl to bug lootnul ho o 300 st.
Bojuješ abys žil !
Grifel Poutek - Isharský bojovník Jumpa - šaman
11.09.2009 v 13:51
Jen bych trosku upresnil situaci:
Oni sli, my sli za nima, pripadne jim pomohli(ano, vystrilel jsme asi 10 zab v prvnim patre a pak vam vymlatil minimalne tretinu druheho patra), pote se mi vysmivali(nemluve o tom, ze tam celou dobu litali urazky), tak jsem je omracil a vzal jim 300str (1/4 pokladu a to jsme jim nevzal ani potiony). Resit nemusite nic, priznavam se, jen mi vymerte trest Ja zase chci nahlasit utok na mou osobu non PvP hracem(jeden z orku) priblizne o 20 minut drive. Utok byl veden i na Sotchiho.
11.09.2009 v 14:01
Chtěl bych nahlásit utok non Pvp postavou kolem 17:00 lítali na mě také urážky typu buzna a nasrat....Souvisito se Stokama Jak jsem dnes nahlasil nobel ja jsem byl s ním a od dvou orku jsme si poslechli dosti urazlive jak jsem zde popisoval....
Sotchi Tokugawa - věrný sluha Východu
Lepší být poblíž s 10 muží , než daleko s 10000.
hmmm super GM reste si to me tyto decke demntni povidacky nebavej kdyz si zas vymyslej neco new......a to PVP je tu dost dementne udelane kdyz nekoho sjedu ja tak mi vsici hrozi banem su zvedam co se stane zde....ze by taky jen upozorneni ?
jo to ja utocil....nadavky na matku orku uz dlouhouh dobu a jestli by za toto neco mohlo byt tak nwm kcemu tu sou zbrane
Bojovník Gruumshe - Smegy
Kovář Gruumshe - Kulgha
11.09.2009 v 14:39
(11.09.2009 v 14:21)Smegynka napsal(a): hmmm super GM reste si to me tyto decke demntni povidacky nebavej kdyz si zas vymyslej neco new......A nas to ma bavit? Co s timhle pristupem "GM reste si to" ocekavas? Tresty pro vas vsechny za vsechno co ste eventuelne udelali? Takze rekapitualce: 1. Okolo 17:00 - dva orkove napadli a urazeli dva lidi. 2. Okolo 17:20 - omraceni dvou orku postavou Richard Temnosvit a loot 300 str. K tomuto prohresku se R.T. priznava. Pokud jsou tedy jeste v platnosti pravidla Bodu mrazu, nemyslite, ze pokud nedojde k prominuti druhou stranou, tak byste meli dostat trest vsichni, kdo nekoho napadli? Nebude pro vas lepsi si navzajem odpustit a stahnout stiznosti? Nebo budete radsi, kdyz protejsi strana dostane trest i za cenu toho, ze muzete dostat uplne stejny trest i vy? |
« Další starší | Další novější »
|