Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
ja myslim ze tak ako je to nastavene teraz (PVP system) je to uplne skvele Biggrin
Black Hole:
http://www.youtube.com/watch?v=fCL5CfHm7Ps

(kto nájde môj príspevok má bod .) )
Odpovědět
Žádám o násilné zapnutí PvP flagu pro postavu Urken za neustálé slovní urážky (hovnožrout bylo už moc), provokativní akce a nonrp schovávání za nonpvp flag.
Odpovědět
(11.09.2009 v 15:02)50634 napsal(a): Žádám o násilné zapnutí PvP flagu pro postavu Urken za neustálé slovní urážky (hovnožrout bylo už moc), provokativní akce a nonrp schovávání za nonpvp flag.

mu dej pres hubu Smile

at ziji logy!!
Zakladatel klubu nespokojených hráčů
G.O.R.A
Raději vládnout v pekle, než sloužit v nebi.
Niccolo Machiaveli
Odpovědět
Kristian:Upřímě ty nás taky urážíš tak nevim co řešíš,jinak to jestly si zapnu PvP flag je snad na mě a dneska si my už přes hubu dal Smile
Urken - Uruk ka'ago'ghugh nukokogn.
Odpovědět
Ja jsem samozrejme nemel jediny zajem jakkoli zatezovat GM takovymahle hovadinama jako 300 str a utok na me o 20 minut drive(ono uz jen to, ze jsem lootnul pouhych 300 stribrnych z 1400 pokladu jsem myslel, ze to resit nebudou, ale spise symbolicky, ze muj char si nenecha vse libit).
To, abychom se nechali napokoji jsem jim navrhoval uz vcera, ale ocividne na to nechteji pristoupit. Tak kdyz chtej dat ban oni me za takovy nic, pak ja nasledne budu pozadovat ban za utok na me.
Priznavam se, protoze nechci GMkum pritezovat praci, kdyz by na to stejne prisli(ten cas se da uzit jinak).
Odpovědět
Jinak Krystiáne většinou vedle tebe jenom proběhnu a zavrčim a někdy řeknu nějaký to hovnožráč ale když jsem ork tak co yb jsi ode mne čekal,dneska jsi mě málem zabil to beru zasloužim si to ale že to hned musíš řešit :-/...
Urken - Uruk ka'ago'ghugh nukokogn.
Odpovědět
takze za první my ze smegym jsme na nikoho neutocily a za druhy ja stahuju obvineni Smile nechci mit trest ...
a ten utok byl az po tom lootu protoze sotchi urazil smegyho tak ho jednou sekl..
Bojuješ abys žil !

Grifel Poutek - Isharský bojovník
Jumpa - šaman
Odpovědět
Bartik, jeden z vas nam tam dal virak ci tak neco(asi to bylo omylem, ale proc ybhc to nevyuzil ve svuj prospech).
Pokud stahujou obvineni oni, stahuji ho i ja a samozrejme Sotchi. Jsem rad, ze jsme se dohodli jako lidi Smile
Odpovědět
hm taky stahuju Dry
Bojovník Gruumshe - Smegy
Kovář Gruumshe - Kulgha
Odpovědět
Chtel bych nahlasit utok postavou jmenem Zorg kolem 20:28 na postavu Jmenem Sotchi Tokugawa..
(15.09.2009 v 19:35)Cristo napsal(a): Chtel bych nahlasit utok postavou jmenem nonpvp Zorg kolem 20:28 na postavu Jmenem Sotchi Tokugawa..
Sotchi Tokugawa - věrný sluha Východu

Lepší být poblíž s 10 muží , než daleko s 10000.
Odpovědět
(15.09.2009 v 19:35)Cristo napsal(a): Chtel bych nahlasit utok postavou jmenem Zorg kolem 20:28 na postavu Jmenem Sotchi Tokugawa..
K utoku sice doslo, ale nebyl si ani omracen a ani zabit. Normalne by dostal trest (nejakej mirnej, protoze uz ma par prohresku za sebou), ale jelikoz ses hned po incidentu moc RP neprojevil, tak to nechame prozatim bejt.
Odpovědět
Pokud tu an to nikdo nereaguje (krom Radstara) obrať se přímo na našeho Inkvizitora -> Erin, např přes SZ, nebo ICQ. Jistě ti to vysvětlí.
Odpovědět
(15.09.2009 v 19:52)RadstaR napsal(a):
(15.09.2009 v 19:35)Cristo napsal(a): Chtel bych nahlasit utok postavou jmenem Zorg kolem 20:28 na postavu Jmenem Sotchi Tokugawa..
K utoku sice doslo, ale nebyl si ani omracen a ani zabit. Normalne by dostal trest (nejakej mirnej, protoze uz ma par prohresku za sebou), ale jelikoz ses hned po incidentu moc RP neprojevil, tak to nechame prozatim bejt.

Promin ale moc rp neprojevil?? :-D tak jako on na me zacne zvastat ze od koho ze dostane ban ve hre tak jsem radsi mlcel a odešel....
Sotchi Tokugawa - věrný sluha Východu

Lepší být poblíž s 10 muží , než daleko s 10000.
Odpovědět
Ok napsal jsem to blbe. Mel jsem asi rovnou napsat, ze pouhej jeden utok bez omraceni nebo zabiti neni prohresek. Nicmene priste na podobny veci nereaguj zbytecne nonRP, at je videt, ze jsi nad veci Wink
Odpovědět
Jedno varování pro hrače Smegynka - vyvaruj se jakýkoholi dalšího supportu, to že jde o hovadiny neznamená že za to nebude trest...
Pro ostatní - ubývá vám čas na nahlášení účtu se stejnými ip
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Tak dávám manawydanu tak tři vteřiny života ...
Odpovědět
Varování týkající se supportu pro účty:
monty
Shanai
Zogr
Smegynka
Bartik
Hermes

Protože se jedná o prohřešky v rámci měsíce máte pouze varování... K tomu monty s hodně vykřičníkama!
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Odpovědět
ehem...mohla bys mi prosim nejak do SZ napsat ceho se ten support tyce? fakt nevim co sem proved aby to muselo byt brane jako support natoz s vykricnikama (neber to prosim jako provokaci ale ja fakt nevim vo co go)
Horian Voren-správce Isharu, seržant Armády Isharionu
Linda Averová-žoldák ve službách Cyprony
Odpovědět
Máš to v SZ
Odpovědět
Žádám o zrušení afk trestu poněvadž sem kliknul na spravny čislo (nevim jesti to byl lag nebo nevim co ale kliknul sem na čtyrku na kterou sem kliknout měl a vyhodilo mě to ze hry , měl sem eště tak minutu na rozmyšlenou na co kliknout sice střízlivej nejsem ale afk kontrolu eště vodkliknout umim
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Lagy na straně servru nejsou. Systém pracuje bez závady.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět

Skok na fórum: