Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(12.09.2010 v 19:09)Beddy napsal(a): Jo tos teda vystih uplně přesně Rygosi. Za řešení předchozí situace s Bratrstvem jsem zodpovědnej já, lépe řečeno Tereza Černovírová. Komu se na tom něco nezdálo, mohl kdykoliv přijít a přeptat se jí na to nebo vyjádřit nesouhlas. Taky si mohl poslechnout verzi Terezy a důvody proč se rozhodla, jak se rozhodla. Pár lidí to udělalo a pak tady nemusej teoretizovat na fóru.

*tleska*

Jak pise Beddy... Vsichni maj moznosti... Kolik z vas to slo opravdu zjistovat nebo se vubec podili na nejakem chodu? Kolik z vas hledalo ci jen napadlo, ze to muze byt korupce? Je tolik ruznych dovodu proc je to tak a ne jinak...
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka
Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách
Galahad - Cypronský hospodský
Eržika - stopařka
Odpovědět
Abych uvedl na pravou míru proč jsem to vlastně ohlásil, zhruba obrazně..:

bod 1)Nelíbí se mě když přijede někdo na velkém levelu, dělá si prdel na lidech kteří se mu nemohou rovnat a ještě nemají ani zaplí PvP.
Mě to nevadí když si zapnu PvP..to už je můj problém a jsem si plně vědom co mi hrozí.
Další věc je RP někoho uhodit a další omráčit.
To uhození nebo nějaké posměšky ještě beru ale omráčení mě přijde už jako dost závažná prohřešek.
(kdybych o něco takového stál jsem na kelevaru nebo DP..)

bod 2)No zbytečně se to moc řeší. Trest padl, to už je na GM.
Trošku mě ale vadí že se nikdo nesnaží nebo aspoň nezmíní o tom že by Dratha sundal sám.
Opravdu kdyby jsem měl pvp flag tak vypíšu odměnu nebo si to vyřeším jinak.
A stěžovat si jen hold nejde, pvp ke hře patří a chápu že někdo tak založený není a má rád svoje pole, sekeru na dřevo, hospodu, každopadně se mě zdá že Manawydan založený dost na reálném životě (lepší slovo mě nanapadlo..píšu to večer)
a k tomu patří že si rolnící někoho najmou, nebo město může uspořádat lov na daného hráče za určitou odměnou a né že za váš každy vše udělá.Mě osobně se nezdá že se někdy v životě stráže zajímají o obyčejné lidi a řeší problém každého chudáka.

Mno dále se rozepíšu v jinačím toppicu.
Zatím jen chudý stařec....
Odpovědět
A ja si zase myslím že systémové řešení není na místě, Rp trest jo, ale hned 14 dni ban za omračení..trapas
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
(12.09.2010 v 21:37)Kara napsal(a): A ja si zase myslím že systémové řešení není na místě, Rp trest jo, ale hned 14 dni ban za omračení..trapas

RP trest patri POSTAVE za jeji zlociny...
BAN patri HRACI za porusovani pravidel...

Co z toho? Tresty jsou na miste urcite oba... To, ze jsi Drathart vyskakuje na lowlvl neni novinka, ale po utoku na nonPvP hrace tohle cekat proste musel.

Takze doporucuji drzet se okradani nonPvP hracu jen pomoci RP a jeji dobrovolnosti. PvP hrace si okradejte jak chcete a jak se vam to hodi, ovsem nezapominejte, ze i PvP hrac je RP hrac...
-=Semper Fidelis=-
Eržika - stopařka
Odpovědět
Bejt to nekdo jinej, asi by ban nedostal, ale zrovna tenhle clovek ... radsi no commen. Vic trapnej me prijde cessnek a jeho chovani nez trest, ktery spravedlive dostal.
Odpovědět
Beddy
Nezlob se na mě, ale nepokládám za vhodné aby obyčejný člověk vyrazil na radnici dožadovat se vysvětlení toho co vedlo starostu města k jeho rozhodnutí. To je možné tak na vesnici kde se lidi znají.
Ptali se tě předpokládám známý a kamarádi starostky a ne obyč lidi, který se s tebou běžně nestýkají. Věřím že by mi Tereza odpověděla kdybych se zeptal, ale jak jsem říkal nepřijde mi to zrovna moc RP dožadovat se vysvětlení u výše postavené osoby ve správě města.

Welwet
Aby hráč vypsal odměnu na hlavu zločince jako reakci a snahu o to potrestat ho a naivně se pokusit mu to zatrhnout je podle mě nemožný, protože by ho to stálo stovky zlatých. Za 1 zlatek tu nikdo nehne ani prstem a aby to mělo požadovaný efekt, musel by dotyčný být zabíjen 4x za den po několik dnů-týdnů aby měl pocit že se mu to nevyplatilo.
- To že mě nevidíš neznamená že tu nejsem -
Odpovědět
(12.09.2010 v 22:15)Rygos napsal(a): Welwet
Aby hráč vypsal odměnu na hlavu zločince jako reakci a snahu o to potrestat ho a naivně se pokusit mu to zatrhnout je podle mě nemožný, protože by ho to stálo stovky zlatých. Za 1 zlatek tu nikdo nehne ani prstem a aby to mělo požadovaný efekt, musel by dotyčný být zabíjen 4x za den po několik dnů-týdnů aby měl pocit že se mu to nevyplatilo.

Stale verim v dobre hrace na MW, kteri by to udelali i za male castky jen kvuli RP. Navic dokud Drathart neudelal tuhle blbost, tak se to cele resilo jen RP.
-=Semper Fidelis=-
Eržika - stopařka
Odpovědět
Jako odměny jsou nanic, to už jsem pozoroval...vypíšeš odměnu, tak dotyčný začne chodit s půlkou guildy za zadkem. Což už je situace, kdy osamělý jedinec po odměně nepůjde a popravdě, nepozoroval jsem, že by tu zákony, vůbec někoho zajímalyAngry
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
Na me to spis pusobi dojmem zkorumpovaneho mestaSmile))
Odpovědět
Tak teoreticky by se mohl velitel armády obklopiti třeba vojáky. Taky by se dala přichystat past(vzpomenu na ten památnej allkill co uštědřili drowáci výpravě z povrchu). Ono nakonec i ta odměna by mohla fungovat, ale nesmějto bejt zlatky. Jsou lidi, kteří by za zbroj, zbraň a modrej plášť, uděli pořádně špinavou prácí. A nakonec takaová domluvená bitka přes fórum by spoustu lidí nalákala a může to bejt i RP, když se to pěkně napíše.(ano zase vzpomenu na moje drahé elf/drow hráče a na jejich poměrně davovej linč za unesení May)
Kozlík - dobrodruh

Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Odpovědět
Neříkám, že by se zátah udělat nedal, jen že nemá cenu ta odměna...Kdo to ale zabil, byla Terka.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
hlavne odmena musi byt umerna riziku, tedy za hlavu brastva je pet zl smesnych, protoze jednoho sundas a pak te pojizdej na cikanskou ferovku klidne tyden takze odmena by musela byt aspon 50-100 zlatych aby se to v tomto smeru zaplatilo Biggrin
Odpovědět
(13.09.2010 v 08:28)Ilicius napsal(a): ...Kdo to ale zabil, byla Terka.
...to bez mučení přiznávám. Upřímně řečeno nemyslel jsem si, že se mi to povede. Takjakotak, myslim, že je slušná šance na reparát, až se Drathart vrátí z teplejch krajin.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
Odpovědět
Elerra má pravdu, nekdo pro koho 5 zl neco znamená má těžko na max lvly a pro ty co jsou už na vysokych levlech a meli by sanci uspet tak je to pro ne smesna castka za kterou se neupíšou tomu že je bude pak porad nekdo pojizdet, to je vystiženo dobře.
Ja osobně kdyby byla na někoho vypsána odměna takovych 50-100zl tak do toho jdu at je to vicemene kdokoliv, ale za jednu zlatku na velitele bratrstva... no nevim :-D
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Welwete
Tobě se osobně omlouvám jestli jsem se tě dotkl jako hráče, jestli ano tak ti dávám dobrou radu: Je to jen hra a ten kdo se ztotožnuje se svoji postavou, cpe do toho city a své ego měl by přestat okamžitě hrát a vyhledat psychologa, ale pevně věřím že nejsi případ tohoto hráče a proto snad jasně chápeš že to bylo mezi našimi postavami ne mezi námi jako hráči. Hraju záporáka co si rád bouchne a to že jsi nízkej level bylo jen plus, protože je to i hajzl. Útok na tebe bylo jen kvůli mé flame respektive vybudit nenávist k mé postavě a averzi= aura zločinu, nedůvěry a pomluv. Proto jsem tě sundal. To že se pak z toho udělá super detektivka je věc jiná a nen to tvoje chyba, sám si mi chtěl trest snížit. Osobně taky nechápu tu bublinu co kolem toho vznikla. Proti trestu nic nemam akceptujiho a tobě přeji pěkné hraní, ale Drathart je prostě Drathart.
Odpovědět
Cessnek: Tak bud se ze me snazis udelat debila nebo uz jsem senilni, ale fakt nevim o tom, ze bych neco takoveho s tebou probiral. Uz jen proto, ze se stavbama a podobnyma vecma nemam nic spolecneho, nedelam je a tudis jdou mimo me.
Odpovědět
Smile
(13.09.2010 v 07:32)Elerra napsal(a): Na me to spis pusobi dojmem zkorumpovaneho mestaSmile))

Politika Smile
Odpovědět
(12.09.2010 v 22:46)Eržika napsal(a):
(12.09.2010 v 22:15)Rygos napsal(a): Welwet

Stale verim v dobre hrace na MW, kteri by to udelali i za male castky jen kvuli RP. Navic dokud Drathart neudelal tuhle blbost, tak se to cele resilo jen RP.

Viz. odpověď Karlose. A v neposlední řadě jsem viděl na chatu ty "drsný" hlášky o tom jak za podobnou almužnu po nich nikdo nemůže chtít aby někoho honili. Bojim se že v tomhle směru máš naivní předstvu o zdejší komunitě Smile

(13.09.2010 v 08:36)Elerra napsal(a): hlavne odmena musi byt umerna riziku, tedy za hlavu brastva je pet zl smesnych, protoze jednoho sundas a pak te pojizdej na cikanskou ferovku klidne tyden takze odmena by musela byt aspon 50-100 zlatych aby se to v tomto smeru zaplatilo Biggrin

A to je částka kterou si může jistě každý druhý dovolit a vynásob to aspoň 10x pokud by měl zloduch dostat za vyučenou, protože jinak to jsou vyhozený prachy. Proto se vždy musím usmát když tu pak někdo pronese, že nikdo z řemeslníků tuhle možnost nevyužívá a nikoho si nenajme na ochranu/odvetu Smile

(13.09.2010 v 11:00)Cessnek napsal(a): Welwete
Tobě se osobně omlouvám jestli jsem se tě dotkl jako hráče, jestli ano tak ti dávám dobrou radu: Je to jen hra a ten kdo se ztotožnuje se svoji postavou, cpe do toho city a své ego měl by přestat okamžitě hrát a vyhledat psychologa, ale pevně věřím že nejsi případ tohoto hráče a proto snad jasně chápeš že to bylo mezi našimi postavami ne mezi námi jako hráči.

Ty jsi neuvěřitelnej, já nevím jestli to děláš schválně a rozdíl mezi pravdou a svou mystifikací už ani nevnímáš, protože pokud by jsis přečetl opravdu Welwetův příspěvek nikdy bys nemohl napsat podobně "hustou" odpověď Smile
Mě už přijde, že je to snad jen póza, že překrucuješ to co kdo řekne, napíše nebo udělá, ty si z toho vyvodíš vždy "svojí pravdu" Smile
- To že mě nevidíš neznamená že tu nejsem -
Odpovědět
Uvědomte si laskavě, v jakém jste topicu
Odpovědět
(12.09.2010 v 22:04)RadstaR napsal(a): Bejt to nekdo jinej, asi by ban nedostal, ale zrovna tenhle clovek ...

Toto prohlášení není pravdivé.
BAN dostane každý PvP prohřešek, kterého si všimne člen RT nebo který bude nahlášen, nezávisle na tom o koho jde.
(přímluva napadeného ve chvíli kdy se prohřešek řeší je polehčující okolnost, konečné slovo má ale vždy RT)
Upozorňuji že 14 dní BAN je základní sazba, při opakování bude trest přísnější, ve finále až permaBAN.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět

Skok na fórum: