Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(17.01.2011 v 08:18)Cessnek napsal(a):
(15.01.2011 v 18:45)Stig napsal(a): Guilda Semper Fidelis ma rekl bych jedineho kneze, vyse zmineneho Rezona, ktery ma PvP Flag zapnuty..

Mimochodem vidim tu hlaseni v 18:06:48 a v 18:06:10 vyuziti helproomu zivou postavou - postava Drathart. Byl si zasekly v mape nebo to melo nejaky jiny duvod?
byl jsem seklej v sídle gory, ale port jsem přerušil.

Potvrzuju. Byl jsem tomu pritomen.
Odpovědět
Dik za zpravu, zkusim se podivat, jestli je to preruseni z toho zaznamu nejak poznat nebo ne a kdyztak napisu do chybek.
Odpovědět
Hlasim napadeni non pvp charem 18:56
REspektive napadeni od "clovek" moji postavu Chalithra Malear
Edit: od Ragiowana

Marina: Vyreseno
Odpovědět
Zdrc prc..dávám stížnost na Isharskýho strážnýho z času 23:09 kdy jsem chtěl otestovat jejich silu sem zjistil že sou slabý jako mouchy jen z ničeho nic sem dostal IK za 330 proto bych se chtěl zeptat jestli nedošlo k zásahu vyšší entity nebo jen stráže takhle nabugovaný že daj z místa IK..
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Ano, doslo k zasahu vyssi entity, zmenil sem vlastnosti minimalni a maximalni damage zbrane, taky samozrejme jen v ramci testu noveho soubojaku.. Ale za 330 je nejak moc, tolik sem tam nedal, asi stastna rana nebo si se prehledl.
Jinak ty straze jsou vazne momentalne uplne bezmocne, tudiz bych byl pro revizi v Bestiari (nejsi prvni, kdo dnes napadl straze, jsem rad, ze mame tak pilne testery Smile akorat ti prvni dva se bohuzel ani neobtezovali s reportem, skoda).
Odpovědět
Udelam revizi behem par hodin.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
No tak rezisty mi přišli v pohodě ale prostě se netrefoval ani za boha teda s bohem se trefil jednou...podle mě by měli bejt dva typy guardu..guardy pro hráče a guard pro GMka proti PKčkum aby to nedopadlo jako vejš Biggrin za 330...mozna 235 to je muj součet hpček se staminou prostě IKčko
Odpovědět
Podle me by straze mely spis IKckovat stylem DP1 nez honit nekoho az za kopecky bez vysledku a nasledne se toulat po lesich dokud je system nevrati na homepozici.. Smile Ale je to jedno, hlavne aby davali nejakou dmg a ne jak dneska kdy strazny s halou daval do hrace za 8, to je snad horsi nez stredne silny vlk.
EDIT: Jinak tou dobou si mel uz v batohu pokutu, tudiz nechapu, proc te neuveznil (asi se to nevztahuje na zabiti ale pouze kdyz te omraci).. To je taky mozna dalsi vec k tomu testu.
Odpovědět
Tak je to typem zbrani...valecny palcat proste dela malo. Dala sem tomu samemu straznemu mec na ktery ani nema skill a daval s nim hned 30 misto 6-9. Kde je chyba nam nejspis prozradi Geo...zatim nic opravovat nebudu, protoze bestiarem to neni.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Ten strazny mel v ruce Orli sekeru, Halapartna stala taky za prd.
Odpovědět
Prověřím odeslání do vězení po zabití. (bug v Mantsu založen)
Hráčští guardu jsou v plánu, bohužel nejsou lidi.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
nemyslim hráčský guardy ale jako guarda kterej bude vybavenej hráčem..jako žoldák..a co mu hráč dá za eq to bude mít
Odpovědět
Ano, ty jsem měl na mysli. Zákoníkem půjde najmout strážný, čím lepší, tím dražší. Už je tam na to i tlačítko, akorát nic nedělá Smile
Odpovědět
Nevím jestli je to stížnost .... spíš takové postěžování si. Dneska kolem 18:15 jsem na poli u svých ohrádek pěstovala, tak si přiběhl nějaký "chytrák" a přitáhnul za sebou asi 20 kostlivců, oživlých mrtvol a podobné havěti .... výsledek se štěstím jsem z farmy utekla (málem mi zabili koně). Následně přišli další hráči, kteří začali nertvé likvidovat. Nevím jestli někdo z nich a nebo někdo z těch koster mi zabili ovci, která byla v ohrádce ... pár minut na to přišel další, který prohlásí, že to tam vypadá jak po náletu a začne na zvířatech na farmě testovat bardské schopnosti.
Z toho jsem opravdu rozmrzelá a mám chuť se na všechno řemeslničení vy**** Někdo holt nedokáže pochopit, že se ty věci na tržišti neudělají samy a prostě musí kazit ostatním hru.... MadMadMad
Odpovědět
Target jsem natahl ja a neumyslne jsem je tam pritahl (zkousil jsem sestrelit jednu kostru, ale splasilo se jich dzilion). Nejak jsem si nedopocital nasledek mojeho 'beru nohy na ramena', ty farmy a spawn jsou fakt strasne blizko. :-D O zbytku situace nevim, za to natahnuti se ale omlouvam. :-)
freedom of your fist ends on the tip of my nose
Odpovědět
Grr.. pry testovat bardske dovednosti sem je chtel jen rozceselit..kdyz uz nic jinyho s tou moji postavou nejde....
Manawydan:
nejrychlejší cesta jak se stat mistrem je zabít co nejvíce monster...
Odpovědět
Tak to je fakt originální výmluva. Jistě to bylo z tvého RP poznat...
Odpovědět
Jisteze
Manawydan:
Odpovědět
Tak proč si na tebe Janezz stěžuje? Proč to nazývá testováním?

Zabití ovce se mi zatím nepodařilo nalézt, tj. zřejmě ji zabilo NPC - zatím netuším.
Bardské vlivy na farmářských zvířatech zablokuji. Manits, bug538.
Odpovědět
Zkus si to precist ona si stezuje na to ze na ni nekdo nahnal armadu kostlivcu kteri neco zabili....kdybych chtel skodit zahraju bersekra...ktereho sem testoval trosku jinde
Manawydan:
Odpovědět

Skok na fórum: