Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cechy
Exclamation 
Nize uvedene cechy budou zruseny pokud nezacnou dodrzovat pravidla pro cechy.
- Rad Stribrneho Kladiva
- Farmari Vilhelmovicti
- Spojená Remesla Isharionska
- Armada Isharionu

Cechy ktere prejdou zpet pod RT
- Rad Moradinuv
- Jondalin Rad
- Grumshova Krev

Na napravu mate 14dni

2, Pevné sídlo skupiny.
Pevným sídlem je automaticky rozuměn najmutý či koupený domek. Pokud půjde o sídlo typu "přece tady, v té jeskyni" pak musím já (nebo někdo mnou pověřený) rozhodnout zda toto sídlo splňuje podmínku. (čekejte připomínky typu "a co ty medvědi tady" - budete muset několika krátkými eventy ukázat snahu a píli místo získat a udržet)

3, Dodržování pravidel, RP chování.
Gilda podléhá ostřejšímu dohledu ohledně pravidel a RP. Chování jediného člena může rozhodnout o bytí a nebytí gildy.
PS: Pochopitelně gildu nezrušíme bez varování. A uvědomte si že o členství případného provokatéra rozhodujete vy.

4, Pravidelný poplatek.
Poplatek za gildovní kámen stanovuji na 5zl měsíčně (reál).

Po splnění všech těchto podmínek můžete obdržet gildovní knihu na vámi zvolenou lokaci. Knihu uděluji já (nebo někdo mnou pověřený).
Gildovní knihy které jsou ve hře se neruší, budou ale podléhat těmto pravidlům. Vyjímkou jsou (dočasně) knihy hlavních Řádů.

------------------------------------------

Výhody spojené s Gildovní knihou:
Mimo normálních výhod (uniformy, hlasování, rozhodování o kandidátech) má skupina možnost:
A, vlastní Bankéř
- 1zl/měsíc za 1 bankéře (napojen na Isharskou banku)
- 10zl/měsíc za vlastní banku, četně jednoho bankéře zdarma (nastavení a vybírání vlastních poplatků)
B, vlastní Skladník
- 1zl/měsíc za skladníka (napojen na sklad Ishar)
- 5zl/měsíc za vlastní sklad (75,- za 1 otevření)
- 10zl/měsíc za vlastní sklad bez poplatků, včetně jednoho skladníka zdarma
C, gildovní najímatelný vendor
- 10zl/měsíc, jeho majitel = vůdce gildy, prodej neomezovaný pravidly (kterým normálně podléhají vendoři řemeslníků)
Odpovědět
(08.02.2010 v 11:21)Erik napsal(a): Cechy ktere prejdou zpet pod RT
- Rad Moradinuv
- Jondalin Rad
- Grumshova Krev

Mohl bych se zeptat, co to má přesněji znamenat? Předem děkuji za odpověď. Smile
Odpovědět
(08.02.2010 v 17:24)Gerg napsal(a): Mohl bych se zeptat, co to má přesněji znamenat? Předem děkuji za odpověď. Smile

Jsou to cechy, ktere musi existovat, ale nevidim duvod, aby byly hraci "veleknezi" radu, kdyz jsi to svoji cinnosti nezaslouzi. Navic jsou to verejne cechy.
Odpovědět
Pokud není vyvíjena žádná "velmistrovská činnost" souhlasím.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
(08.02.2010 v 11:21)Erik napsal(a): Výhody spojené s Gildovní knihou:
Mimo normálních výhod (uniformy, hlasování, rozhodování o kandidátech) má skupina možnost:
A, vlastní Bankéř
- 1zl/měsíc za 1 bankéře (napojen na Isharskou banku)
- 10zl/měsíc za vlastní banku, četně jednoho bankéře zdarma (nastavení a vybírání vlastních poplatků)
B, vlastní Skladník
- 1zl/měsíc za skladníka (napojen na sklad Ishar)
- 5zl/měsíc za vlastní sklad (75,- za 1 otevření)
- 10zl/měsíc za vlastní sklad bez poplatků, včetně jednoho skladníka zdarma
C, gildovní najímatelný vendor
- 10zl/měsíc, jeho majitel = vůdce gildy, prodej neomezovaný pravidly (kterým normálně podléhají vendoři řemeslníků)

Ty vado todle se da vazne utahnout? Jen se ptam, nechci rejpat, jen me to tak zajima.
Odpovědět
Da. Kovar na to vydela za 2 dny jako nic..
Odpovědět
Podmínky jsou diskutovatelné. Možnost vlastní banky/skladu je spíš pro větší spolky, tomu odpovídá i cena. Zisk z vlastní banky (nastavitelné poplatky) nebo vlastního skladu (nastavitelné poplatky za přístup) pochopitelně půjde vlastníkovi.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Nechci rypat, ale zda se mi to malo, na to kolik hraci maji nebo muzou mit penez.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Podle mě jsou všechny ceny o třídu níž, ale asi to připadá jen mě. Třeba kůň, kterého by si podle původních plánů měl moci pořídit jen někdo bohatší, teď stojí 5zl když to hodně přeženu.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
Odpovědět
Jako ono to tu je s ekonomikou obecně problematický ...
Třeba já jsem většinou bez peněz, za Aveho jsem nikdy nevyděl a asi ani nevydělám víc než 10 zlatých, ale je to daný spíš tím, že není potřeba, protože kdykoli peníze potřebuju, tak je seženu, občas to pár dní trvá, třeba když jsem sháněl peníze na štít jednorožce, ale obecně mě mnohem víc omezuje, že nějaký předmět nikdo nemá, či že na osobu co ho umí vyrobit nenatrefím ig, než nedostatek peněz.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
Clenove nize uvedenych cechu maji tyden na vyklizeni cechovnich prostor. Po tydnu dojde k zabaveni a prodeji ve verejne drazbe.
- Rad Stribrneho Kladiva

Nasledujici rady prevzalo RT.
- Rad Moradinuv
- Jondalin Rad
- Grumshova Krev

Oficialne zrusene cechy
- Spojená Remesla Isharionska
- Armada Isharionu
Odpovědět
- Spojená Remesla Isharionska mají stále domek
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět
A Gobrug se stále považuje za velekněze Gruumshovi krve. Smile
Jak říká jedno orčí rčení. "Gugha nagn urár nuguk na urár"
Odpovědět
(01.03.2010 v 23:14)Nevrin napsal(a): A Gobrug se stále považuje za velekněze Gruumshovi krve. Smile

To ti nikdo nebere Wink
Funkce byla sebrana nazgelovy...
Odpovědět
chtěl bych se zeptat kolik by stála měsíčně stráž cechu? najmuté NPC(vlastní black list)
je nějaká paušální částka, platící pro všechny?
Odpovědět
Upozorneni pro Bratrstvo
Pokud si bratrstvo do tydne nesezene pronajem, kam umisti svuj cechovni kamen, bude cech bez nahrady zrusen.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Bohužel mi nejde spustit manawydan, takže už to tak asi bude ... je mi to líto, ale už to tady pro mě asi stejně nemá budoucnost, štve mě všechen ten čas a usili co jsem tomu dal a snažil se tu něco vybudovat, me sny o tom jak budu mit namakanou guildu az se spusti ostra verze, to je vsechno uz pryc ..i to nadseni, jsem si totiž už asi rok a pul 100% jisty, že nic z toho se už nestane, protože mw krachuje a divím se že s tím napřiklad ty ještě ztrácíš čas, když víš že ta prace nebude mit nikdy zadny konecny vysledek, stoji to tu asi jen na tom ze whitey s radstarem si nechteji priznat, ze vsechna ta prace co tomu dali byla k nicemu.

Papa manawydane, byl si muj nejlepsi herni zazitek..ale taky velice krátký.
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Konecny vysledek? To v Ultime Online vubec existuje?
I kdyby se diky mne obcas bavilo 5 lidi nebo bych 5 lidem s necim pomohl, tak mi to neprijde jako "prace k nicemu".. Ta prace dle me rozhodne k nicemu neni a ani nebyla. Pokud to shrnu, tak mi to tu dalo vic nez 6 let na DP 1 a rozhodne s tim osobne ani nehodlam prestat. Angazovat se kdyz jde vsechno jak po masle umi kazdy.
Tolik snad jen k tomu mirne demotivujicimu podtonu. Smile
PS: Jinak chapu, ze se ti hrat uz nechce, ale nechapu, proc to beres takhle. Vzdyt sveho casu si i ty sam obstaraval zabavu pro nekolik svych spoluhracu a ted to takhle v podstate shazujes.. jako by to ztracelo na svoji cene jen proto, ze ted se uz ve hre nepotkavate, protoze Rene momentalne radsi hraje misto toho golf, Karel chodi do hospody a Pepa ma ban.
Odpovědět
Asi máš pravdu, jen takova melancholicka nalada z toho, co sem chtěl mít a nemám a nemohl jsem to ovlivnit. (podle mě)
ba pravě to mě mrzí nejvic, že to tu bylo strašně super a pak to pro mě pomalu začinalo vyhasinat, nebo sem spíš začal otvírat oči, že koncept o kterem se mluvilo začinal byt vice a vice nerealny a po dalším a dalším odkladani dalších a dalších věcí, už sem sundal růžové brýle které mi hra nasadila..asi sem si je měl nechat, byl sem tak spokojeny, ale asi mi je sundala předtucha..mam v planu sepsat celou historii bratrstva, vlastně jsem s ní začal už někdy v listopadu 2010, ale pak sem se k tomu nějak neměl a snad se i občas vypadalo že bych možna zas začal trochu hrat, ale nidky k tomu nedošlo, tkaže už to musím dodělat.

Děkuju za skvělou hru.
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Jiným slovem! Bratrstvo se ruší, majetek mohou nárokovat lidi kteří mají do objektu vstup, upřednostnuji goru a Orky. Nebo Lonias který řekl že si jej bere Biggrin

Jinak musím uznat že jsem si to tu taky plně užil, bavilo mě denně porážet cypronu a Ishar a vědět že jsem vždy minimálně tři kroky před nimi Biggrin
ale přestal mě bavit z podobných důvodů co uvádí Karlos.
"Jsem nástrojem dobra, bojovníkem temnoty. Jsem zplozen ze zla, však plny dobroty"
>>> ARISTOTELES ze Stageiry: "Přítel všech, přítel nikoho!" <<<
Odpovědět

Skok na fórum: