Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.33 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[OOC] Jsem tu? Nejsem tu?
Nepřítomen od 5.8. do konce měsíce
Ireth - elfský bojovník
Jára Kořínek - věčně hladový pouťový kouzelník
Lucka Loutničková - potulná bardka  
Odpovědět
Týden tu nebudu, tak mě neshánějte Biggrin
Odpovědět
Zítra odjíždim na 14 dní mimo civilizaci.
Odpovědět
Od zitra 3 tydny mimo.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Ježíš kde to ty lidi berou? Já chci taky dooovoooleeenoooouuuu!
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Pojd WD pojedem taky někam na 3 tejdny Biggrin Wink
Odpovědět
A já vím kam! Do práce! To se šéfovi bude MOC líbit!
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Jej sory ... něco mi do toho vlezlo Biggrin ... tak jeď do práce sám x( a užíj si to bezmeně x((( Biggrin
Odpovědět
Kdo nemá dovolenou, zvu ho k pobytu na naší zahradě. Starat se o vás budou bezdomovci, co tam squatujou Smile
Odpovědět
Přátelé, tak jsem už zpět Wink
Ireth - elfský bojovník
Jára Kořínek - věčně hladový pouťový kouzelník
Lucka Loutničková - potulná bardka  
Odpovědět
tyden pryc
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
Odpovědět
Sem tu.
Odpovědět
Od zířka až do neděle/pondělí pryč.

Odpovědět
Můj dlouholetý kamarád - pan notebook odešel do křemíkového nebe. Prosím o minutu ticha.
Každopádně může trvat až dva týdny, než si opatřím nějaký nový.
Do té doby budu k zastižení spíše na icq a nejspíš si i do telefonu konečně pořídím irc klienta.
Každopádně pokud se nikdo nechce ujmout organizace, tak musím odložit plánovaný jarmark (měl být tento víkend) na neurčito. Oznámím týden dopředu.
Odpovědět
No zrejmne me tu zastihnete malo (tedy jeste min nez ted - jestli to jde).
Prave jsem vyzvedl na poste Battlefield3 + RC vrtulnik(darek od tiscali), takze si budu asi uzivat to.

(no a stejne uz se ted venuji TES:Skyrim -> coz taky chvilku zabere)

PS: Proc se nedivim, ze nejvic me bavi RC?
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka
Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách
Galahad - Cypronský hospodský
Eržika - stopařka
Odpovědět
Ah battlefield x) .. napiš pak někam nick Wink
Odpovědět
(16.11.2011 v 17:59)Sokar napsal(a): Ah battlefield x) .. napiš pak někam nick Wink

Psal jsem ti na ICQ.

PS: jeste nekdo kdo neodolal a koupil? -> Nemam s kym hrat
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka
Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách
Galahad - Cypronský hospodský
Eržika - stopařka
Odpovědět
(17.11.2011 v 17:13)Eržika napsal(a):
(16.11.2011 v 17:59)Sokar napsal(a): Ah battlefield x) .. napiš pak někam nick Wink

Psal jsem ti na ICQ.

PS: jeste nekdo kdo neodolal a koupil? -> Nemam s kym hrat

já sem kupoval limitku z xzone Smile dyžtak mám nick Scophino tak si mě na battlelogu přidej Wink jinak taky smažim Skyrim, docela smažba, udělal sem si orka jako na MW a mastim si to obouručkou, boužel sem zatim nepotkal nějakou spřátelenou orkskou osadu :/ jinak se mi docela liběj ty knížky co jak tam popisujou orky očima lidma..nemaj moc daleko od těch manawydanskejch Smile
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Premyslel jsem o tom dlouho a nejak nemohl dospet k zaveru, ale dnesni udalosti mi to usnadnily. Myslim ze sem na MW zazil spoustu zabavy a drzim vam palce do budoucna.

Mejte se tu
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
Odpovědět
Po prostudovani logu muzu jen rict, ze ani ja sam bych netvrdil, ze je vse jednoznacne nebo jasne. Myslim, ze zainteresovane strany se dost snadno mohou mylit. Rozhodne dle logu nedoslo k zadnemu jednoznacnemu usmrceni nebo uskodeni hraci vinou GM, nic takoveho v logu proste neni, takze vase vyslovene podezreni je mylne.
Vic uz bych to asi verejne nerozebiral.

Mrzi me na tom to, jaky dojem dnes vecer udelala komunita na toho novacka, co zrovna poprve logoval.
Ani ja nemam zapotrebi cist na world chatu o "cura*ich" a to jsem pomerne otrly jedinec ktery se nestiti si ulevit. Prestoze sprosta slova na chatu netrestam (myslim ze ulevit si v obecne rovine slovy "do p*dele" je lepsi, nez nekomu kazit hru), urazky by trestane byt mely, ani nemusi byt natolik vulgarni. Nejlepsi by asi bylo si urazky schovat pro soukrome konverzace (tim nerikam, ze v takovem pripade je to vzdy "legalni" a v souladu s pravidly), resit to nehodlam, mate svoji hlavu. Jen pamatujte na to, ze ostatni to po vas musi cist a ne kazdy ma na to chut.
Odpovědět

Skok na fórum: