Cypronské Stráže na mne útočí přestože nemám BL v Cyproně, napadají mě už celkem dlouho a na stráž jsem neútočil pokud vím.
Ohledně BL
|
31.03.2012 v 10:13
Log v zákoníku ukazuje vytvoření pokuty za agresi 28.2, ale už ne její zrušení a ani pokuta ve hře není - co se s ní stalo? Technicky by měla být smazatelná pouze GM, Zákoníkem nebo zaplacením...
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
31.03.2012 v 11:03
Jmeno postavy?
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách Galahad - Cypronský hospodský Eržika - stopařka
31.03.2012 v 14:38
Tak o tom nic nevim ani ja.
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách Galahad - Cypronský hospodský Eržika - stopařka
31.03.2012 v 15:32
Nevidím ho ani v BL Cyprony, tys ho Stigu vyndaval?
Rád bych také odpověď na pokutu z 28., jakým způsobem byla zlikvidována (zaplacena, někam strčena?).
31.03.2012 v 17:49
Ja ho nevyndaval.. Mozna Erzika bych to tipoval.
Ohledne zruseni pokuty taky nevim.
31.03.2012 v 20:20
ani jsem tu pokutu nedostal prostě na mě jen útočili
01.04.2012 v 01:14
Jakou má Cyprona rasovou nesnášenlivost?
01.04.2012 v 06:50
Nesnasej jen drowy, vsechno ostatni se resi pres individualni BL..
01.04.2012 v 07:31
Jestli pořád útočí tak už mě napadají jen osobní BL stráží, tam se ale zápis provádí pouze pokud nejsou přiřazený pod město.
01.04.2012 v 07:48
Hrac je v celkovem BL v Zakoniku (Nezadouci osoby - strana 2).. Tak se mi zda, ze mu to prozatim zrusim, cely je to nejaky nejasny.
Jestli ma nekdo neco proti, tak reknete. Hrac se aktualne nema jak vyplatit, protoze nema pokutu.
01.04.2012 v 09:20
(01.04.2012 v 07:48)Stig napsal(a): Hrac byl v celkovem BL v Zakoniku.. Tak se mi zda, ze mu to prozatim zrusim, cely je to nejaky nejasny. Jo jsem pro zruseni BL, ale zkus dohled jak k tomu prisel.
-=Semper Fidelis=-
01.04.2012 v 09:44
Takhle k tomu prisel..
Kód: 28.2.2012 Kam zmizla pokuta uz se asi nedozvime. Vynatek z logu je silne upraveny, aby neodhaloval vic nez je nutne.. BL ve svetle novych informaci prozatim nechavam na tvem (vevodkyne) rozhodnuti, pokud s tim souhlasis.
01.04.2012 v 10:53
-=Semper Fidelis=-
01.04.2012 v 11:34
Se "zmizením" pokuty to je jednoduché. Vytvořena podle logu byla, je divné pokud by ji nedostal. Pokud zjistím odstranění nestandardním způsobem, bude následovat trest za zneužití nehlášeného bugu. Jdu testovat.
01.04.2012 v 12:08
Poznatek první: Při zopakování shodného postupu (modlitba Helme, zastraš) je pokuta vytvořena a zatím se mi nepodařilo navodit situaci kdy bych ji nedostal do batohu, nebo alespoň na zem pode mne (při smazaném batohu).
01.04.2012 v 13:08
Poznatek druhý: Tak nakonec se mi podařilo hodit strach že se pokuta opravdu nevytvořila (nesmí vás vidět jiný strážný), v tom případě ale neproběhne zápis do BL ani do Zákoníku.
Trest zrušený zákoníkem (starosta/soudce) nebo GMkem (speciální postup, delete nejde) se do zákoníku loguje. Dochází mi fantazie, pokuta nelze zničit: v koši, v mrtvole, v pytlíku hozeném do koše, v pytlíku vhozeném do mrtvoly, zničením HPček. Pokaždé se vrátí do batohu. Zápis o zrušení pokuty proběhne i pokud pokuta již vypršela.
01.04.2012 v 13:25
Poznatek třetí a omluva:
Při odstranění postavy přímo z BL (místo toho aby se editovaly pokuty skrz administraci) nedojde k logování zrušených pokut. Omlouvám se pokud šetření z mé strany vyznělo jako že hráče považuji za podvodníka. Nicméně to pořád neřeší způsob jak se dostal na BL bez pokuty.
|
« Další starší | Další novější »
|