Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.33 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[OOC] Jsem tu? Nejsem tu?
Mnoooo Smile Uo je Uo Biggrin Diablo si posetrim asi az dostanu nakej afk trest BiggrinDD
Odpovědět
Dyžtak Scophino#2148 kdyby někdo chtěl Biggrin , mam i TS server
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
u me na diablu klasika. furgass Smile)
Zakladatel klubu nespokojených hráčů
G.O.R.A
Raději vládnout v pekle, než sloužit v nebi.
Niccolo Machiaveli
Odpovědět
Od 23.6. do 1.7. budu na dovoleny. Kdyby bylo neco neodkladneho "z moji oblasti", snazte se prosim kontaktovat ostatni cleny tymu.
Odpovědět
Dovolená: 8.7. - 22.7.
Odpovědět
Od pondělí budu mít cca 3 týdny o trochu volnější režim a tak se zas vrátím k eventům a dokončování rozdělaných věcí..
Odpovědět
Mam to podobne jak Stig...takze kdybys chtel s necim pomoct Stigu, nevahej se ozvat Smile.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Supr.. jasny, neco vymyslime. Smile
Odpovědět
Zdravim

Od 8 augusta do 11teho budem k videniu na metalovom festivale Brutal Assault v Josefove pri Jaromeri. Chystate sa este niekto?
Black Hole:
http://www.youtube.com/watch?v=fCL5CfHm7Ps

(kto nájde môj príspevok má bod .) )
Odpovědět
17.8.-26.8. budu na dovolene. Obracejte se prosim na moje kolegy (rekl bych Marina, Keringer), pokud budete neco neodkladne potrebovat.
Moje nacate eventy budou pokracovat po tomto datu, dosud nebyly dodany vsechny predmety pro pokracovani.
Odpovědět
22.8. - 26.8. jsem taky v cudu, takze jen Keringer asi Smile.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Ahojte,
pro nekoho kdo me zna urcite zadna novinka a pro ty co me neznaji je to jedno.

Bavil jsme se tu s vama par roku jako hrac a chvilku i jako GM. Verim, ze jste si semnou uzili stejne jako ja s vama a na nektere budu rad jeste dlouho vzpominat. Momentalne hraju (snad RT nebude vadit) Guild Wars 2 na serveru "Far Shiverpeak", takze pokud by nekdo chtel tak me tam najde.

Pokud jde o Cypronu, tak o ted bude ted rozhodovat Valerie/Stig ma k tomu uplne volne ruce, zda se ji pokusi dal budovat jako hracske mesto, nebo ji dokonci jednim tahem a udela z ni "NPC mesto".

No a pokud tu bude MW dal fungovat, rad mezi vas zas zaskocim na navstevu.

Tak se tu mejte pekne a ja se na vas obcas dojdu kouknout...
Erzika
Hinata
Ospron Orin

GM Erik
a spousta dalsich....
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka
Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách
Galahad - Cypronský hospodský
Eržika - stopařka
Odpovědět
Tak se opatruj, esse.

Mimochodem pořád tvrdim, že GM Erik byl jeden z nejlepších tady a MW si sám způsobil dost citelnou ztrátu kvůli tomu, jak k němu přistupoval.
Odpovědět
Celkem mě uráží tvoje tvrzení "jak k němu přistupoval" (a to jsem si nejprve osvěžil paměť, jak vlastně Erik odešel z týmu)... ale to by bylo na zbytečnou diskuzi.

Každopádně přeji Erikovi/Eržice v RL hodně zdaru a klidně občas zaskoč i na víc, než jen na kukačku Wink
Odpovědět
*ziiv*
Odpovědět
Budes tu chybet.. Sad Skoda, ze sme se v posledni dobe spis mijeli na icq.
Cyprona tu na tebe bude cekat, pokusim(e) se dokoncovat tvoje projekty (ktere jsem, priznam se, v posledni dobe uplne zanedbal).
Jako hrac si pro me za "starych casu" byl jeden z nejlepsich partaku. Tak hodne zdaru a zabavy na GW i mimo nej.
PS: A nereste tu stare rany. Prace GM je slozita a komplikovana, clovek ji dela pro hrace, stravi tim spoustu hodin a casto se mu nazpet dostanou jen narceni o supportu a kritika (coz se deje nejen prostrednictvim nasich kanalu, ale i na ruznych diskuznich forech apod. - viz treba: http://www.hofyland.cz/?club&klub=3914 Smile)..
Odpovědět
Já (Alessia Ennie), Are (Areius Velva Nemus), Berroson, se dočasně loučíme se shardem manawydan
Přejeme hodné štěstí jak v živote tak ve hře, snad se ještě někdy shledáme.
Odpovědět
Stěhujete se někam - co se UO týče?
Odpovědět
Ne,alespoň tedy já.Spíše je to jen taková přestávka.
Odpovědět
pauza, zase
uvidim, mozna lognu zitra, mozna ne, ale po tom dnesnim celkovym vylehu v krypte coz byval dung pro low lvl, ze obycejni rozpadly kostry maj tak vysoky resisty na hielo a evart takze je nemuzu killnout ani plosnakem, po celkovym vykradeni tela temi samyma kostrama a po uvedomeni ze budu muset zase udelat 50 zkazek pro prsten, k rulikuze konstrukti a undeadi jsou imunni vuci mym spellum, po ztrate 2k ruliku a vzpomenuti ze rozpadla kostra mi killne kostlivce mi to stačilo
jinak díky Are a Marillo za ochotu, přehřál se mi notas a padlo to ale i tak diky
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět

Skok na fórum: