02.11.2012 v 19:00
Konkrétní problémy by to chtělo nahlásit na Mantis (zařídím) a od hry si dát chvíli pauzu.
Mohu se zeptat, jaký prsten? Lovecký?
[OOC] Jsem tu? Nejsem tu?
|
02.11.2012 v 19:00
Konkrétní problémy by to chtělo nahlásit na Mantis (zařídím) a od hry si dát chvíli pauzu.
bylo mi řečeno že je to tím že summoni jsou o 40% slabsi nez originaly, coz musi znamenat ze rozpadla kostra je jen o neco slabsi nez kostlivec, jo lovecky, vlastne jsem nic vzacneho krome loveckeho prostenu nemel, a pokud ho ztratim tak si novy musim znovu zaregistrovat ( 50 licenci, tedy aspon myslim), a pak ty ruliky me stvou
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
02.11.2012 v 21:28
Summoni - zvažuji, jestli je vhodné paušální oslabení o 40% (povedeme na to debatu na gm-fóru, dokáži si představit jiný princip zeslabení).
Prsten - teoreticky by ti jej měla guilda vydat (za poplatek). Pokud to není skriptově vyřešeno, napravíme. Rulíky - jop, to mě mrzí, ale takový je život... (nic ve zlém). Nějaké to riziko, když lezete do dungeonu, musíte nést, jinak by vás to nebavilo.
na to oslabení je pak nalinknutej perk - ktery Whitey navrhoval dodelat i u nekru a udelat nekro summ perky
na MW me dost prekvapilo ze kouzla z low kruhu mají všechny stropy většinou až u 100% doplnkoveho skillu, co třeba to samé provést i u summu? nejaky napad jak ziskat rulik krome od GM? momentalne to s dodavkou ve hre trochu vazne takze prsten - linkuji se na nej vsechny licence co udelate, pokud ho ztratite, dostanete novej, je nutno ho znovu zaregistrovat, coz v pripade ze mate registr u elfu a v isharu tak to je 100 licenci a to zabere dost casu, navic toto je muj 3 signet tak uz by me meli znat ne? po tom co udelam zase 50 licenci, registnu se a budu asi pokracovat v tom poctu co sem mel kdyz o tom tak premyslim tak pri kazde velke vyprave bych musel signet sundat, dat do domu, a jit na vypravu, coz celkem zdrzuje i bez kone jinak z pozorovani - z nejslabsich undeadu je nejsilnejsi ozivla mrtvola - ma neco hp, dela aspon trochu dmg, po tom lucistnik - male dmg, vubec se netrefuje ale sance na krvaceni a potom kostlivec - male dmg, male hp, mala sance na dmg dale je nejsilnejsi rozhodne stin - imunita proti fyzickemu dmg, dmg 17-20, potom ghul dmg 20, hp podprumerne ( anakonda se trefila a ctvrtka hp dolu, i kdyz to byl asi crit) a posledni je kostlivec vlecnik ( male hp, male dmg, mala sance na trefeni)
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
06.11.2012 v 17:59
oka tak jsme hrál a už nehraju tentokrát technický důvody - odešla mi najednou nabíječka i baterka do notase takže půjde do reklamace tohleto píšu z volného notase,pokusim se hrat jen co to pujde
07.12.2012 v 18:52
ok takže se mi vratil notas tak bych pomalu zacal hrat jenom ten horror kdyz jsem si uvedomil ze musim kompletne udelat znovu makra
08.12.2012 v 09:41
Přidělám feature synchronizaci maker na účet.
28.12.2012 v 13:04
Zitra a pozitri budu dohanet resty, pardon, ale ted mezi svatky tu skoro nejsem..
20.03.2013 v 13:46
Zdravím
21. marec 2013 - Som na koncerte Helloweenu 23. Marec 2013 - Koncert Eluveitie a Sabatonu V pláne je King Diamond, Iron Maiden, Brutal Assault. 24 marec = Porada Arcana ktorú som musel túto nedelu odvolať. Dík za pochopenie a metal s vami
05.07.2013 v 15:28
Jedu na dovolenou. Vratim se asi 15.7.
Pokud by bylo ode me neco neodkladneho potreba, tak se prosim obracejte na ostatni cleny tymu. V pripade nouze piste SZ, chodi mi oznameni na email a parkrat na net nejspis mrknu pres tyden.
01.08.2013 v 18:32
Aby se ostatní orkové po mě nesháněli zbytečně...tak tu s největší pravděpodobností celej měsíc říjen nebudu Guruk
Ireth - elfský bojovník
Jára Kořínek - věčně hladový pouťový kouzelník Lucka Loutničková - potulná bardka
23.08.2013 v 19:08
Dovolená. Vracím se koncem prázdnin.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
29.08.2013 v 13:57
Jedu pryč, do pondělí nic nezvládnu přímo ve hře udělat, tak se kdyžtak s akutníma věcma obracejte na moje kolegy a ty méně akutní klidně pošlete skrz SZ nebo na ICQ do offu mně a já na ně mrknu, jakmile budu zpět.
30.08.2013 v 02:36
S lítostí pro MW, s jiným pocitem pro mě, oznamuji, že měním povolání, tudíž i velmi razantně snížím čas trávený na MW. A to tak, že se zde nemusím ukázat i měsíc, opravdu netuším, jak na tom časově budu.
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
31.08.2013 v 15:20
Jsem tu zas. Kdo chcete oprudit?
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
04.09.2013 v 16:59
Po prázdninách frmol v práci.. týden - dva si budu muset dát volno. Kdyžtak občas lognu icq a projedu SZ.
EDIT: Nejspíš to bude jen na týden nebo dva týdny.. snad do měsíce se vrátím.. mám toho vážně moc.. pokusím se občas nalognout aspoň icq.. tak věci co je potřeba řešit mi hažte tam. Díky.
25.10.2013 v 12:19
Možná je to divný, ale považuju za nutný se omluvit ze zejtřejšího lovu šelmy. Fakt moc rád bych se tam podival, ale sem mimo PC.
25.10.2013 v 12:45
Poutníku to mě mrzí, ale neboj, mám v plánu další questy.. už teď mám celkem obsáhlej seznam návrhů na papíře.
|
« Další starší | Další novější »
|