28.11.2013 v 19:12
tak jsem dnes šel zas na stejne misto a zase mi dropla uplně stejna zbraň... wtf?
Noob Dotazy
|
28.11.2013 v 19:12
tak jsem dnes šel zas na stejne misto a zase mi dropla uplně stejna zbraň... wtf?
28.11.2013 v 19:27
Tak to už divné je...
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
28.11.2013 v 19:45
Opraveno, v "detailních specifikacích spawnu" (šipička u jména monstra ve spawnu) měl nastavené očarování + jed.
28.11.2013 v 19:50
Bezva, dík za odhalení.
05.12.2013 v 16:48
Jen takový dotaz, proč byl zrušen spawn vrků ?
![]()
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
05.12.2013 v 16:58
1. Monstrum není revidované.
2. Ideální by byl jeho výskyt až v domovině orků (blízké okolí rasového města). 3. Rasové GM se vyjádřilo proti, v momentě, kdy na to přišlo. 4. Spawner byl zapomenutý nějaký ten rok, nebyla shoda ohledně zpřístupňování toho mountu, natož že by to někdo schvaloval - tedy víceméně to ani nebylo zpřístupněno úmyslně. 5. Obtížnost získání toho mountu mi přišla naprosto směšná, například i v porovnání s trochu lepšíma druhama koní a dalších jezdítek to bylo prakticky zadarmo.
05.12.2013 v 17:07
Díky, a neplánuje se něco ve stylu: vrka může vystopovat jen ork s velmi vysokou dovedností někde blíž k orčí domovině ?
![]()
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
08.12.2013 v 10:22
Moc se omlouvám, jestli to tu někde je, já to vážně nenašla. Je možné někde zjistit stav perků své postavy?
Brundibárka - Trpasličí kovářka, Cadfael - Hobití bylinkář, Jasmín Tříska - Hobití řezbář a truhlář, Radagasta - Trpasličí lovkyně, Raistlin - Trpasličí koželuh a kožešník, Kunigunda - Tajemství pro otrlé
08.12.2013 v 11:17
Pokud si otevřeš paperdoll (to co tu na fóru máš jako obrázek pod svým jménem), tak nad hlavou máš takový pentagram (EDIT: spíš hexagram
![]()
09.12.2013 v 20:11
(05.12.2013 v 17:07)Gheed napsal(a): Díky, a neplánuje se něco ve stylu: vrka může vystopovat jen ork s velmi vysokou dovedností někde blíž k orčí domovině ? Nejlíp ať o tom rozhodne Brak nebo Erik. Nepočítám ale s tím, že by se tím Brak zabýval, protože holt není aktivní. Co se mě týče, tak Erik jestli chce ho může ve věcech orků (a vrků ![]() Každopádně by napřed bylo potřeba odstranit minimálně ten první důvod, proč není vrk dostupný (revize monstra). Což ovšem není zas takový problém..
09.12.2013 v 20:28
Myslím že hlavní důvod proč není vrk dostupný je "aby se nedostal do rukou jiným rasám" - měla by to být vzácnější orčí záležitost.
Bude mít vysokou obtížnost + ork bude mít volitelný rasový perk který mu na vrka dá bonus do jezdectví. Tímto způsobem se na vrka posadí hlavně orci (pokud vrčí perk nevymění za jiný) a opravdu dobří jezdci.
09.12.2013 v 21:29
no co já jsem tak toho Vrka měl, tak to byl takovej jezdící hnědo-černy medvěd s 50%hp (toho medvěda), měl dmg kterej je někde mezi černym medvidkem a hnědym, jinak jsem ho spíš měl na okrasu vzhledem k tomu kolik žere slotů je pro hraničáře na nic pokud chce lednici, jinak jsem pro aby možnost ochočit a řídit ho měli jen orci + možná hraničář co bude mít 100 ochočování a perk Porozumění zvířatum na 4
![]() Jinak co se týče slotů, tak Raptoři jsou na tom podobně, spíš okrasa než jezdítko do boje.
10.12.2013 v 13:19
Hlavní problém je v tom, že dělat jezdítka do boje nemá smysl, pokud veškeré dmg jde do jezdce a nejde nic do mountu, na kterém sedí. Proč by si někdo pořizoval koně zakutého v brnění, když jediná možnost jak to využít je sesednout a poslat ho do bitevní vřavy.
![]() Pokud je mount v boji někde mezi hnědým a černým medvědem, pak je to hodně, to už lze v boji solidně využít a vysoký počet slotů je na místě, protože to monstrum kombinuje bojového peta a mount. Prostě medvěd, na kterém můžeš po boji odjet, což mi přijde dost dobrý. Nemusíš si pořizovat medvěda a zvlášť ještě koně, takže klidně ať to zabere stejně nebo i víc slotů, jako součet těch dvou petů.
10.12.2013 v 14:19
jako jo ten Vrrk je v pohodě, jen sem spíš chtěl poukazat že je spíš fakt pro orky. Jinak Raptora jsem měl asi dvakrat a nic extra mi na něm nepřišlo, že by vydržel víc nebo něco.
10.12.2013 v 14:23
Upřímně bych úplně všechno nejradši dostal do tabulek se všema hodnotama, aby se to dalo snadno porovnávat a finálně zrevidovat. To se týká všeho, od monster a mountů až po nastavení regionů a zbraní.
Takže je možný, že raptor je mimo a vrk je zas v něčem ok.. Co můžem udělat je: 1. buď ladit jednotlivosti na výzvu (a pak to nebude systematická práce a pravděpodobně to nebude ani nikdy hotové či dokonalé, ale můžem to udělat ihned) nebo 2. vypracovat technologie umožňující komplexní a systematickou analýzu všech nastavení (a pak to bude systematická práce a kompletní revize nebude tolik náročná a chaotická práce, ale ta příprava zkrátka zabere nemálo času, takže dlouhou dobu nebudou žádné výsledky a dlouhou dobu se nebude moct vůbec začít na tom revidování pracovat) Tím prvním stylem jsme v pozicích trhovců, co hází ciframa a smlouvají o hodnotách a vždycky se najde někdo, kdo s náma bude smlouvat a má na to plné právo.. ![]()
proc je vchod do dungu pod chramovskym hrbitovem zavrenej? proc je vchod poh hospodou k pavoukum taky zavrenej? proc neni drozka nebo port zpet do isharu u elfske pevnosti u eldemaru?
![]()
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
04.01.2014 v 16:52
Co se týče portu od elfů, ono je to hodně divný...přímo v táboře je teleport do dolu, ale "druhá strana" teleportu co je v dole, neportí přímo do tábora, ale před něj.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
05.01.2014 v 00:44
Upřímně.. nejsem vůbec příznivcem stálých teleportů zdarma pro běžné cestování, pokud to není Z nebo DO dungu nebo podobný případ. Většinou se to zatím řešilo třeba tou drožkou, pokud jde o cestování mezi civilizovanými oblastmi.
kartografie - system se mi moc líbí, mám otázečku, zase
![]() krom cistě RP a vyuziti pri lusteni map ztrácí tento skill svoji užitkovost - nejsou mapy na vyluštění, skill je pak pouze pro rp, chystá se pro to nějaké využití? třeba quest od kartografáře isharu - omylem mi jeden ucen polil mapu cajem, potrebuji aby nekdo zmapoval oblast - Severní souteska
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
06.01.2014 v 22:17
Mapy pokladu: v jednom dungu uz tusim padaj, zrovna nedavno sem nekoho videl jak nejakou jde (a meli pry jeste jednu).
Problem je v tom, ze nejsou nastavene oblasti, hlidaci a poklady podle urovne mapy, takze dokud to nebude, nelze to davat do lootu/pokladu. U questu je problem v tom ze IS (interakcni system) tohleto nepodporuje. Muselo by si IS zjistovat, zda clovek ma u sebe opravdu mapu dane oblasti a pak mu ji vzit.. coz neni naskriptovane. |
« Další starší | Další novější »
|