Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.33 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[OOC] Jsem tu? Nejsem tu?
no mě zas mrzí,že mám noční a tudíž se nemůžu zůčastnit ani jedné akce teď dneska....
Odpovědět
nevim jak dlouho tu nebudu,nejak mi nejde notebook,kdyby nekdo mel zkusenosti s Asusem napiste mi prosim sz.

Edwin
Odpovědět
PÁ-NE budu pryč. Přeji vám pěkný víkend.. Smile
Odpovědět
Celý týden tady nebudu.. mám na pilno v práci.. bohužel se do dotkně aji questu "II. Porada elfů" který byl naplánován na dnešek -> posune se o týden. Díky za pochopení.. a bavte se Smile
Odpovědět
Budu k dispozici nejspíš až zítra a pozítří, dneska moc nestíhám.
Odpovědět
Zajímalo by mě, proč tu bejvá nejvíc lidí až někdy večer okolo 21:00 nebo dokonce 22:00.. To už jsme tu všichni tak starý, že dřív jsme v práci nebo uspáváme děcka? Biggrin
Ptám se hlavně proto, aby se eventy třeba neplánovaly na 18:00, když pak nikdo nepřijde.. Osobně už pomalu uvažuju, že další akce budu pořádat tak třeba od 21:30..
Odpovědět
Momentální demotivace cokoliv na Manawydanu dělat, jelikož jeden z hlavních "tahounů" elfů se rozhodl s Manawydanem skončit. Moje plány současně s tím přišli vniveč a rozhodl jsem si dát pauzu na neurčito. Během mé pauzy si rozmyslím, jestli je Manawydan stále pro mě to místo, kde se mohu nějak realizovat a kam se rád vracím.
Odpovědět
Zpět ve službě!
Odpovědět
Já bych hrál, až bych brečel Wacko
Odpovědět
na delší dobu neaktivní - maturita, zkoušky němčina (graaaaaaaaaah)
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět
Část topicu oddělena do http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=2966
Odpovědět
Nasledujici mesic, nebudu mit prilis casu, nebot se se budu zabyvat dulezitejsimi vecmi, jako je napriklad lov prazskych upiru.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
Budu tu až po víkendu, omlouvám se tedy za pozdržení rozdělaných věcí.
Odpovědět
Dieu le veut! Váš milovaný crucesignatus je zpět z dobrodružství v Outremeru a je připraven na nějaké kvalitní RP! Uvidíme se ve hře.
Odpovědět
Po poslední akci nejmenovaného hráče, který podělal něco o co se tu snaží celá rasa víc než měsíc neaktivní.
Odpovědět
Myslím, že trochu moc přeháníš a není to poprvé.. Smile To se týká i příspěvku v zamčeném fóru.
Jestli vám jeden hráč během jednoho dne "překazil" práci vás všech za celou tu dobu, tak to je nějaké podivné, nedovedu si to představit v praxi (smazaný tábor? zabitá NPC? zrušené nájmy? respawnoval monstra co už jste zabili?).. skoro se mi tomu nechce věřit. Jeden hráč prakticky nemá šanci to čeho jste už dosáhli nijak zhatit i kdyby se po...stavil na hlavu.
BL se dává zákoníkem a nástup trestu probíhá po uvěznění.
Odpovědět
Od zítřka jsem opět k dispozici, pokud jsem na vás zapomněl, připomeňte se mi prosím do SZ.. Smile
Odpovědět
omlouvam se jestli jsem nekomu neco slibil,ale zatim nemam internet v novem byte....takze prozatim jsem nefunkcni....pocitam navrat behem pristiho tydne Smile
Odpovědět
Od 10. do 20. tu nebudu.
Odpovědět
17. - 20. nepřítomen.
Odpovědět

Skok na fórum: