04.07.2014 v 13:25
Hodnocení:
275
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
(03.07.2014 v 18:00)Whitey napsal(a): Do budoucna bych to viděl na možnost zablokovat oživování u určitých křížů, tj. dotyčný by se mohl oživit jen někde daleko od města (v zóně "vyhanců").
Když snížení lvl není možné, tak varianta "Zablokování oživení u křížů" je nejspíše nejvhodnější.
Takto postižená postava by musela za ducha dojít na určité místo (pouze pro duchy přístupného). Tam se oživí a následně bude muset proniknout ven přes určité překážky (pasti, zvedací plošiny atd..) => Není problém připravit.
04.07.2014 v 13:56
Hodnocení:
2 359
Ano, tak si to představuji.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
04.07.2014 v 14:03
Hodnocení:
19
(04.07.2014 v 13:25)Galran napsal(a): (03.07.2014 v 18:00)Whitey napsal(a): Do budoucna bych to viděl na možnost zablokovat oživování u určitých křížů, tj. dotyčný by se mohl oživit jen někde daleko od města (v zóně "vyhanců").
Když snížení lvl není možné, tak varianta "Zablokování oživení u křížů" je nejspíše nejvhodnější.
Takto postižená postava by musela za ducha dojít na určité místo (pouze pro duchy přístupného). Tam se oživí a následně bude muset proniknout ven přes určité překážky (pasti, zvedací plošiny atd..) => Není problém připravit.
Tenhle nápad se mi strašně líbí, a ať jsem byl předtím jakkoliv proti popravě, kvůli tomuhle nápadu bych byl pro!! (jsem já to ale humanista chjo :p) Dokonce musím říct, že bych o ní taky pouvažoval (samozřejmě bych spáchal nějakou morálně přijatelnou prasárnu v ramci slušného chování) protože tohle bych bral všemi deseti!! A opravdu to není myšleno ironicky, mam rád výzvy a tohle by hře přidalo ten správný šmrc - Neumirej, nebo budeš trpět!!
Matanja
04.07.2014 v 14:05
navrhují se tu galeje trochu jinak?
04.07.2014 v 14:19
Hodnocení:
19
Mno pro ty nejhorší zločince a a popřípadě dobrovolníky (mooooc prosím). Proč ne? Akorát by to chtělo, dle mého názoru, ustanovit nějaký tribunál třeba z GMek,který by o takových trestech rozhodoval. Přeci jen je to už závažnější trest a do toho by neměli hráči co mluvit.
Matanja
04.07.2014 v 14:48
Jinak dokud mrtvoly můžou udávat své vrahy, je to celé 3,14čovina nějaké tresty smrti a přemrštěné tresty.
04.07.2014 v 14:50
Hodnocení:
2 359
Vzhledem k tomu že mrtvola nezůstane mrtvolou, tak proč by svého vraha neudala?
To je problém (nebo bonus?) oživení.
04.07.2014 v 15:21
Hodnocení:
2 359
Marně se snažím najít kde má Kojak trest na 120 dní.
04.07.2014 v 15:40
04.07.2014 v 15:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.07.2014 v 15:41 od Cessnek.)
(04.07.2014 v 15:21)Whitey napsal(a): Marně se snažím najít kde má Kojak trest na 120 dní.
Během toho než si zareagoval se to nejspíše už vyřešilo(Ilicius co si psal), ale děkuji za tvůj aktivní přístup.
04.07.2014 v 15:42
Hodnocení:
114
No jediné co je, že mi přijde blbé mluvit o vraždě, dokud "zavražděný" běhá po světě. Faktem je, že oživování se tak nějak týká jen hráčů.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
04.07.2014 v 16:42
Hodnocení:
19
To je jen otázka formality. Nemusí se to nazývat nutně poprava, může to být třeba vyhoštění, vykázání, atd...
Matanja
04.07.2014 v 17:56
Hodnocení:
41
(03.07.2014 v 10:04)Brak napsal(a): Jak by dopadlo tvoje fňukání? Asi nijak, vzhledem k tomu že ty jsi ten známý zločinej s ještě víc zločinečtějšího Bratrstva, co tak rád pojíždí spojence Isharionu . Jsme RP shard kde je RP vyžadováno, nevím teda o jakym vymlouvání na RP tu mluvíš. Tak to prrr kamaráde, bratrstvo rozhodně není zločinější, než segovez sám
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
04.07.2014 v 18:12
Hodnocení:
41
Co k tomu říct...Tak trochu souhlasím s názorem, že není možná úplně to pravé ořechové, že hráči mají pravomoce rozhodovat o délce trestu, nebo vůbec někoho uvěznňovat - ano po rp stránce je to fajn, zní to hezky apod. ovšem ve výsledku je to dost pruda, já teda nevím, jak to přesně bylo, ale dostat 120 dní basy, to prostě každý normální člověk se na tu hru s prominutím vysere - jasně, dostat ban, když si to člověk zaslouží, taky jsem tu kdysi měl banán na týden nebo na dva, už ani nevím za co. Ale to je něco jiného, to bylo za něco vážného, ovšem takto si někdo, kdo tě nemá rád, může kdykoliv usmyslet, jo už nebyl dlouho v chládku, tak ho zavřeme, nebo podle již zmíněné přikreslené výpovědi nějaké zeleneé příšery, to se mi taky moc nelíbí, trest by být měl - BL, pokuta, snad i třeba jeden den basy, maximálně dva, ale dva týdny a apod. to mi přijde neskutečně uhozené a prudičské.
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
04.07.2014 v 22:47
04.07.2014 v 22:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.07.2014 v 22:50 od Cessnek.)
(04.07.2014 v 18:12)Kara napsal(a): Co k tomu říct...Tak trochu souhlasím s názorem, že není možná úplně to pravé ořechové, že hráči mají pravomoce rozhodovat o délce trestu, nebo vůbec někoho uvěznňovat - ano po rp stránce je to fajn, zní to hezky apod. ovšem ve výsledku je to dost pruda, já teda nevím, jak to přesně bylo, ale dostat 120 dní basy, to prostě každý normální člověk se na tu hru s prominutím vysere - jasně, dostat ban, když si to člověk zaslouží, taky jsem tu kdysi měl banán na týden nebo na dva, už ani nevím za co. Ale to je něco jiného, to bylo za něco vážného, ovšem takto si někdo, kdo tě nemá rád, může kdykoliv usmyslet, jo už nebyl dlouho v chládku, tak ho zavřeme, nebo podle již zmíněné přikreslené výpovědi nějaké zeleneé příšery, to se mi taky moc nelíbí, trest by být měl - BL, pokuta, snad i třeba jeden den basy, maximálně dva, ale dva týdny a apod. to mi přijde neskutečně uhozené a prudičské.
kojak by ho už nemá, po upozornění to asi měnili(někdo tvrdil že 120 dní basy bylo nastaveno defaultně za black list, když se rušil..což moc nechápu proč se rušil ( stačilo by trochu nerfnout stráže a bylo by ok )
05.07.2014 v 10:43
Hodnocení:
379
(03.07.2014 v 16:33)monty napsal(a): (03.07.2014 v 16:20)Cessnek napsal(a): (03.07.2014 v 15:59)monty napsal(a): no nebudu řešit nějakého dratharta to mi za ty nervy nestojí
na dotaz o Kojakovi jsem odpověď nedostal a v logu trestů nic nevidím takže za Ishar vyřízeno
mohli bychom se vrátit k věci? pinďoury si běžte poměřovat na dvoreček já chci slyšet od RT jestli jsou ochotní to nějak řešit s těmi vrahy nebo alepoň napište že o tom mluvíte
monty, jestli je shození orka z koně vražda, jdi k lékaři
co prosím? řekl bych že asi nevíš o čem se tady bavíme a proč chci znát od RT názor...
2Whitey: tak to je hodně velký pech že nám stig zmizel v takové krizi...návrh na řešení? jen mi prosím neříkejte abych je pustil...už jedno GM po mně nedávno chtělo abych se vzepřel zásadám RP a opakovat to nehodlám Můj názor na popravu je v příspěvku #501.
Zkráceně, postava by měla být popravena s tím, že si udělá náhradní postavu s bonusem expů a majetkem po popravený postavě.
(03.07.2014 v 18:26)Whitey napsal(a): (03.07.2014 v 18:00)Whitey napsal(a): Momentálně se snažím přijít na adekvátní trest ve světě kde některé z bytostí nelze zabít (vše co představují ve hře hráči). Protože poprava ve světě kde se někteří můžou kdykoliv oživit postrádá smysl. Teď tady mluvíme o popravě jako o permakillu. O tom, že postavu usmrtíme na dobro. RP bude poprava, OOC pak smazání postavy.
A to že tu není Stig přece neznamená, že se vším budeme čekat na něj. Stig si určil zástupce, tím je Galran. Takže v tomhle má poslední slovo Galran, který platí stejně, jako slovo Stigovo.
A k tomu "Zablokování oživení u křížů". Přijde mi to jako skvělej nápad!
Taky mě napadá, že by se oživování mohlo omezit na víru. Helm by přece neoživil orka, co vyznavá Gruumshe. Ten, kdo by byl ateista, nebo jen nebyl přihlášenej k žádný víře, by se mohl oživit kdekoliv s tím, že by za to platil. Mimo to by kněz a postavy se stejnou vírou, mohli mít bonus k modlitbám léčení, podpory,...
Jinak hráč by nejspíš opravdu neměli mít takové práva, jako dávat někoho do vězení na dýl, jak na 3 dny. Až teda na starostu, kterej by k tomu byl dost kompetentní. U odsouzených postav by pak probíhaly soudy. Město by tak zavedlo funkci soudce a svět by se tím trochu oživil.
05.07.2014 v 11:00
Hodnocení:
2 359
(05.07.2014 v 10:43)Brak napsal(a): Jinak hráč by nejspíš opravdu neměli mít takové práva, jako dávat někoho do vězení na dýl, jak na 3 dny. Až teda na starostu, kterej by k tomu byl dost kompetentní. U odsouzených postav by pak probíhaly soudy. Město by tak zavedlo funkci soudce a svět by se tím trochu oživil. Nikdo jiný než starosta, nebo postava která má v Zákoníku přiznaná práva (defaultně Velitel stráží a Soudce) nemůže vydat na někoho pokutu.
Brak: Aha, očividně mám v tomhle mezery...
05.07.2014 v 12:46
Hodnocení:
379
(04.07.2014 v 14:48)Cessnek napsal(a): Jinak dokud mrtvoly můžou udávat své vrahy, je to celé 3,14čovina nějaké tresty smrti a přemrštěné tresty. Ty dva orky jste jen napadli, nezabili. Takže je zcela na místě, že si to pamatujou a pak vás naprášili.
Zavedl bych RP pravidla pro to, co si postava pamatuje když jí někdo zabije. Podle mě by si neměla pamatovat to, co se jí bezprostředně před smrtí stalo (tj. kdo jí zabil, co řekl,...).
06.07.2014 v 17:16
Hodnocení:
1 184
Zdravím všechny z dovolené. Opravdu není problém, že jsem zrovna pryč - věřím Galranovi že vše zvládne a stejně tak věřím Horianovi co se týče RP finalnich trestů. Mějte se fajn a hlavně se mezitím nepobijte, ať se mám k čemu vracet.
06.07.2014 v 17:31
Hodnocení:
275
(06.07.2014 v 17:16)Stig napsal(a): ...a hlavně se mezitím nepobijte...
Víš jaká pohoda by to pak byla?
10.07.2014 v 01:16
Hodnocení:
10
[10.7.] Napadnutí a zabití non-PVP hráče od Bumhug Waaghar. Vulgární proslovy.
Z logu:
[02:01:03] (PvP) Bumhug: zabij
[02:01:15] (PvP) Bumhug: *nakopává ho*
[02:01:29] (PvP) Bumhug: nubhosh pitoma !
[02:02:13] (PvP) Bumhug: *chrsnul na něj hlen*
[02:02:30] Bumhug Waaghar píše: ja ti tež taku vybaňuju že se z toho posereš blbečku
[02:02:56] Bumhug Waaghar píše: jo a ty dostaneš dalši baňu za pitome kecy
Vaše diskuze byla přesunuta sem, nikdo tady na to není moc zvědavej. (Triad)
Francis el Levion - mág, amatér - Kde ho potkáte nejčastěji? Běžet někam do dungeonu. A víte proč tam běží ? Protože tam už zase chcípnul..! :D Tak abych se zase vrátil pro věci :(
|