Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Hra, alebo udalosti nekončia tým že ty odlogneš. Môžu pokračovať dalej. Čo je v logu sa dialo v dobe kedy som sa s vami bavil v chráme a udalosti pár minut potom.

Vaša verzia: On nás prasil tak sme mali právo ho držať omráčeného v chráme.

Horianova verzia: oni ma resskillujú

Moja verzia: Hráte v rozpore s RP.

Ak je stráž mesta napadnutá (bez ohladu na to kto konkrétne a kým) tak v záujme Isharu jednám. To je moje RP. Pôvodne som si myslel že Horian trochu preháňa. Síce len trochu - dostal jeden resskill, ale jak by som asi vysvetlil troch nahých chlapov v Helmovom chráme v čase ked som tam prišiel?
Black Hole:
http://www.youtube.com/watch?v=fCL5CfHm7Ps

(kto nájde môj príspevok má bod .) )
Odpovědět
Hele nezlob se na mě, ale čekáš, že za postavu armády vám budu ještě pomáhat?

Kdybych tam byl za Šmirgla tak se mu vysměju, ale vzhledem k tomu kolik tam bylo koster, tak mi přišlo vhodnější to řešit "z pohledu" Denetriuse a ne Šmirgla. Nehledě na to, že Horian tam byl sam a vy jste na něj byli dva
Odpovědět
Řešíte nesmysli, jste úplně mimo a nemáte jakékoli právo se k tomuto tématu vyjadřovat.
Francis el Levion - mág, amatér - Kde ho potkáte nejčastěji? Běžet někam do dungeonu. A víte proč tam běží ? Protože tam už zase chcípnul..! :D Tak abych se zase vrátil pro věci :(
Odpovědět
Doteď jsem nedostal vyjádření Horiana, začínám ale být v obraze.
K žádnému porušení pravidel nedošlo, použil prostředky které má jako starosta k dispozici.
V rámci RP ale podle mě zařazení do seznamu nežádoucích osob mělo předcházet varování.

Další věc která z logů vychází že Segoves dostane ban na chat. Pročítat log plný jeho vulgarismů mé fakt nebaví.
Mimochodem Swallow je Vlaštovka.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
(22.07.2014 v 16:36)Whitey napsal(a): Doteď jsem nedostal vyjádření Horiana, začínám ale být v obraze.
K žádnému porušení pravidel nedošlo, použil prostředky které má jako starosta k dispozici.
V rámci RP ale podle mě zařazení do seznamu nežádoucích osob mělo předcházet varování.

Další věc která z logů vychází že Segoves dostane ban na chat. Pročítat log plný jeho vulgarismů mé fakt nebaví.
Mimochodem Swallow je Vlaštovka.

ok když je to fajn tak je to fajn. Nežádoucí osoby? Biggrin To je na kolik dní basy?

Vlaštovka možná v tvém světě v našem polykačka Biggrin
Odpovědět
Myslim že postavy, co bezdůvodně zabijou stráž před svědky a útočej ve vězení na samotnýho starostu varování opravdu nepotřebují.
Segoves už BAN na chat dostal, od Thanise.
Odpovědět
(22.07.2014 v 16:40)Brak napsal(a): Myslim že postavy, co bezdůvodně zabijou stráž před svědky a útočej ve vězení na samotnýho starostu varování opravdu nepotřebují.
Segoves už BAN na chat dostal, od Thanise.

To si ale odseděli. Chceš mi říct, že když si odsedíš trest v base, může tě pak kdokoliv napadnout? se prober Braku Biggrin
Jako mě je to jedno, ten ocas nehnul ale ani brvou a několikrát předtím mě v Isharu viděl a nic neudělal, tak to fakt nechápu tuhle magii Biggrin

a jak mi tak dochází, neřekl nám to aby se mohl opřít o systémovou stráž a v polovině města nás vyjet, náš malý hrdina, modrá svině. Smile
Odpovědět
Cesneku, ještě tu přistane jedna nadávka a přidám BAN i na fórum.

Dostal jsem se k vyjádření druhé strany, odpovídá tomu co jsem zjistil sám a co se tu napsalo.
Jediným prohřeškem který jsem zjistil je nevarování hráčů před zápisem do seznamu nežádoucích osob.
Vzhledem k tomu co předcházelo (pruzení při pobíhání kolem něj) a co následovalo (reskill, neschopnost nést RP následky (odlogování) a další) nebudu nikoho trestat.
Odpovědět
(22.07.2014 v 18:25)Whitey napsal(a): Cesneku, ještě tu přistane jedna nadávka a přidám BAN i na fórum.

Dostal jsem se k vyjádření druhé strany, odpovídá tomu co jsem zjistil sám a co se tu napsalo.
Jediným prohřeškem který jsem zjistil je nevarování hráčů před zápisem do seznamu nežádoucích osob.
Vzhledem k tomu co předcházelo (pruzení při pobíhání kolem něj) a co následovalo (reskill, neschopnost nést RP následky (odlogování) a další) nebudu nikoho trestat.

jaké pruzení??? whitey děláš si ze mě srandu?! my jsme kolem něj nepobíhali to že je neschopnej říct bů, stát atd. není snad náš problém? Jestli tohle chceš hodnotit jako pruzení(ANO JE NAŠÍ VINOU ŽE NÁS CHTĚL DAT NA BL A NEVĚDĚLI JSME O TOM), tak skutečně tohle uvažování nechápu.

resskill? jaké rp náslekdy? jaké odlogování?>> jestiže neřekne ani H. tak asi mohli těžko vědět o co se jedná a z našeho pohledu je prostě jen pojel schovaný za systémovou stráží a bylo to jen zneužití = odlog=nahlášení prohřešku.

Držel bych ústa, kdybychom věděli že máme být na bl a skutečně kolem něj pobýhali, smali se mu a lezli do Isharu. PO druhé ti říkám, že s horianem jsem se potkal ve městě toho dne minimálně(nebo den dva předtím dvakrát) a ve hře taky a neřekl nám nic. Z toho plyne co? Ze si nás chtěl vyjet se systémovkou uprostřed města, čí je to chba? že se pak Francis a atheic(kteří nic nevěděli) bránili? snad naše?!

a ještě jednou to zopakuji: horian měl několik IG(nebo na forum prostřednictvím vyvěsky, kterou používá na každou druhou blbost) příležitostí nám to osobně sdělit, ale pokaždé mlčel a dělal že nic a jen vyčůraně čekal na to, až budeme ve městě a bude nás poci pojet systémovkou! TOHLE JE PRUZENÍ!ty řekneš je to vaše chyba...
Jako whitey tohle fakt přeháníš..

ještě k tomu PRŮZENÍ ŽE JSEM KOLEM NĚHO BĚHALI, to je prostá lež, šli jsme do města, běželi jsme do dungu(zatahnutí na za páčku nešlo, protože na to byl třeba skill..viz v logu ptaní se na globalu) a pak jsme vyběhli hned z města, to jso prosím dvě cesty, já bych rád viděl to pruzení běháním, ještě když zmínim fakt, že jsme nevědli že nás chce na bl dát(ale vzhledem k tomu co horian je za IG za postavu se ji přirozeně vyhýbáme a nebudu lhát, že jsme neměli tušení že by možná něco mohl zkusit)

a co udělá whitey: Mounty se mu postěžuje jak moc jsme prudili...a už jsme ti zlý. Je to prostě pravda co říká Alvin, kdo chce psa bít hůl si vždycky najde a to se týká i rp trestů.

Pro mě je to jen důkaz naprosto failu, jakéhokoliv šetření a zaujatosti, montymu prostor dáš se ti postěžovat pak uděláš rozhodnutí a nám nedáš prostor na jeho výmysli reagovat. úžasné. Hele příště do toho logu ani nekoukej, není to třeba.

Jako sorry verdikt bych přijal naprosto bez komentáře, ale když ještě nakonec obviníš nás z pruzení, to je fakt krapet síla i na mě. = kdo chce psa bít hul si vždycky najde.
Odpovědět
Kdyby se toho neujal Whitey, tak bych zvažoval vám nasázet tresty skoro všem co se okolo nachomýtli, skoro u každého z vás je podle logu za co.. Fakticky a striktně podle pravidel by tu mohlo být potrestáno tak 4-5 osob za tu událost. Takže myslím že nikoho netrestat je i pro vás všechny to menší zlo.

Kde to jsme, už si tu vážně připadám jak na DP1 u Cove, lidi se tu reskillujou, odlogovávaj s lootnutýma věcma během akcí, relogujou na jiný char bez BL aby lootnuli kamarádovy věci atd. a dokonce jim to nejspíš přijde úplně normální. Jestli tohle někomu připadá jako "kdo chce psa bít", tak ať si jde hrát na nějaký PvP shard bez pravidel.

Jinak se Zákoníkem nedáte v podstatě pokutu nebo BL ani nikomu, kdo jde někam chůzí. Kdybys to někdy dělal, tak pochopíš, že pokud po týdnu až měsíci konečně už potkáš toho komu chceš dát trest, tak si vážně ještě rád, když mu tu pokutu stihneš dát.. To znamená, že ti tu nikdo nebude vysvětlovat předem, že tě už týdny chce penalizovat, ale ještě tě ani nepotkal, natož aby tě stihl zakliknout nebo něco takového. Není prostředek, jak tě donutit nezneužít toto OOC info a tak nikdo nemá povinnost ti ho sdělovat předem, je to čistě jen na osobních vztazích mezi účastníky (tady nemluvím o RT, ale o tom jak mezi sebou vychází/chovají se hráči). Dokonce i ve chvíli, kdy ti ve hře řeknu "teď tě hodím na BL" se prostě můžeš sebrat a utéct.
Já shledávám dostatečné důvody pro BL. Ten zvolený postup udělení BL dle mého názoru z pozice hráče častokrát nelze technicky udělat o moc lépe, natož pokud se hráči "nemusí" a nedohodnou se spolu na nějaké "předmluvě". Do budoucna bych zvažoval, jestli pro některé akce např. ze Zákoníku neumožnit cílení postav skrz seznam [who na pojmenované či označené postavy (pokud je možno).
Problém je taky v tom, že nebyla uzpůsobená diplomacie, ty helmitské stráže před chrámem by vás správně měli pojíždět hned po resu, pokud máte BL nebo pokuty pro Ishar.

A divím se, že někdo kdo se chová tak jak sem viděl v logu má ještě žaludek na to žádat pro jiného tvrdý trest.. Biggrin "Normální" je aspoň tiše doufat, že si toho nikdo nevšimne namátkovou kontrolou v logu, když už se toho účastním.
Odpovědět
Stigu, ty jsi asi spadl na hlavu.

Už jsme si odseděli trest, to znamená že už nás za to samé trestat nelze.

Druhou věcí je, že Horian využívá podvodných pokut -> pokuta za napadení nebo vraždu, kdykoli se mu zachce a to jsme mu neřekli v podstatě ani slovo.

Nedivím se že přicházíte o hráče. O dementy, kteří si navzájem myjou ruce nikdo nestojí (ano mluvím o vás RT). Hezky jste si tenhle shard dovedli na 5 hráčů, z čehož je 1-2 hráči gm, 1 debil (Horian) a 2 normální hráči, které se snažíte akorát nasrat.

To už je ale teďka jedno. Hrajte si tady sami a můžete si Horiana vytáhnout z prdele, kam vám nalez.

See ya, suckers.
Francis el Levion - mág, amatér - Kde ho potkáte nejčastěji? Běžet někam do dungeonu. A víte proč tam běží ? Protože tam už zase chcípnul..! :D Tak abych se zase vrátil pro věci :(
Odpovědět
Např. že jsi v RP prokazatelně členem zločinecké organizace a recidivista (ano, já vím, už sis to odseděl), takže to jestli tě stráže v konkrétním městě aktuálně pojedou nebo ne je čistě na momentální úvaze/benevolenci/aktivitě starosty či GM, případně zda je vše technicky správně. Pokud navíc nejsi občan města, nemáš ani nárok na RP spravedlivý soud ("už nás za to samé trestat nelze" - kde to je prosím RP napsáno?). To jsou dlouhodobě fungující pravidla.
Některé pokuty mohou mít charakter zadržovací vazby, není vždy určující, co je psané za zločin systémově.
Starosta má k využívání svých možností v Zákoníku volnou ruku, dokud má svou funkci. Myslím, že už jsem prokázal, že pokud je problém/neaktivita u starosty, takže nemám problém zkusit sehnat jiného.
Je to váš osobní spor ve kterém se všichni mezi sebou prasíte a po nás byste asi všichni chtěli, abysme vám "trochu helfnuli". Nemyslím si, že by se náš status online lidí zvýšil, kdybysme jakkoliv jednostranně "supportovali" jednotlivé hráče v jejich PvP prasení. Takže buď tresty nikomu, nebo všem. Je to jen můj názor a klidně na to můžeš nadávat, ale tak se na to dívám já (každopádně na tom teď zas tak nezáleží).

PS: A mám pocit, že jsme se tu akorát dočkali zas jen snůšky nadávek.. Podle mě je "normální" už jen třeba i nenabíhat si vzájemně do reskillů a neoživovat se dokola v chrámu města, kde mám BL atd., ale jak říkáš, já sem asi spadl.
Odpovědět
(23.07.2014 v 00:23)Man´des Aluminus napsal(a): See ya, suckers.

Sbohem, myslím, že nejsem sám komu nebude chybět číst hádky na fóru.
Odpovědět
(23.07.2014 v 00:35)Stig napsal(a): Např. že jsi v RP prokazatelně členem zločinecké organizace a recidivista (ano, já vím, už sis to odseděl), takže to jestli tě stráže v konkrétním městě aktuálně pojedou nebo ne je čistě na momentální úvaze/benevolenci/aktivitě starosty či GM, případně zda je vše technicky správně. Pokud navíc nejsi občan města, nemáš ani nárok na RP spravedlivý soud ("už nás za to samé trestat nelze" - kde to je prosím RP napsáno?). To jsou dlouhodobě fungující pravidla.
Některé pokuty mohou mít charakter zadržovací vazby, není vždy určující, co je psané za zločin systémově.
Starosta má k využívání svých možností v Zákoníku volnou ruku, dokud má svou funkci. Myslím, že už jsem prokázal, že pokud je problém/neaktivita u starosty, takže nemám problém zkusit sehnat jiného.
Je to váš osobní spor ve kterém se všichni mezi sebou prasíte a po nás byste asi všichni chtěli, abysme vám "trochu helfnuli". Nemyslím si, že by se náš status online lidí zvýšil, kdybysme jakkoliv jednostranně "supportovali" jednotlivé hráče v jejich PvP prasení. Takže buď tresty nikomu, nebo všem. Je to jen můj názor a klidně na to můžeš nadávat, ale tak se na to dívám já (každopádně na tom teď zas tak nezáleží).

PS: A mám pocit, že jsme se tu akorát dočkali zas jen snůšky nadávek.. Podle mě je "normální" už jen třeba i nenabíhat si vzájemně do reskillů a neoživovat se dokola v chrámu města, kde mám BL atd., ale jak říkáš, já sem asi spadl.

jaké pvp prasení zase, fakt jdi do šípku. Alvin měl měl pravdu, říkal mi, nelezt tam, rt proti vám půjde, část hráčů lezoucí jim do prdele taky a vždy budete špatní.

A když jsme u té recidivistické organizace!!! TAK JSME TADY JAKO GIDLA S PŘESTÁVKAMAM PŘES PĚT, LET A FURT A ZAMÍTNETE NÁM VLASTNÍ VLAJKU S ODŮVODNĚNÍM ŽE SI JI NEZASLOUŽÍME?!!!! JAK SI JI MAME ZASLOUŽIT? POJET VÍC PVP? FAKT JSTE JEN BANDA ÚČELOVÝCH vocasů! Hážete nám jen klacky pod nohy nic jiného a s naším rp to nemá nci společného, do nikoho se nesereme. Každopádně taky nemam chuť a důvod logovat, když vím, že můžeme být pouze trestaní a nemáme jediné zázemí nebo právní ochranu. Fuck off.

a když horian něco pokazí hned mu běžíte všichni utírat zadek. Kdyby to horian neposral nic z toho by se nestalo, takže platí pouze whiteyovo: "měli jsme být varováni předem" a horian to celý posral a následné události, pak těžko můžou být hodnoceny jako chyba z naší strany.
Odpovědět
(22.07.2014 v 23:46)Stig napsal(a): Problém je taky v tom, že nebyla uzpůsobená diplomacie, ty helmitské stráže před chrámem by vás správně měli pojíždět hned po resu, pokud máte BL nebo pokuty pro Ishar.

A divím se, že někdo kdo se chová tak jak sem viděl v logu má ještě žaludek na to žádat pro jiného tvrdý trest.. Biggrin "Normální" je aspoň tiše doufat, že si toho nikdo nevšimne namátkovou kontrolou v logu, když už se toho účastním.
BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin

Jasně můžem za to my, ještě souboják nam k tomu přičti ! Biggrin

Navíc opět jen účelově překrucujete rp pokud vím BL byl zrušen, místo toho byla dána basa s maximální sazbou 30 dnů, z ničeho nic se tato "novinka" zase zavede BiggrinDD, jsme nazývani recidivisti ok, klidně nám přečtěte zásluhy za naše celé rp hraní co tu kdy jsme. ale v tom případě chci gildovní barvu, která nam byla za odměnu slíbena(akce proti cyproně) dle našeho výběru a žádám místo ní tu vlajku.
Odpovědět
Takže pánové, oba dva 14 dní BAN za urážky RT, na fórum i do hry. Nasázím vám je hned jak dorazím domů.
Odpovědět
(23.07.2014 v 10:38)Whitey napsal(a): Takže pánové, oba dva 14 dní BAN za urážky RT, na fórum i do hry. Nasázím vám je hned jak dorazím domů.

sorry for hurt your feelings!

na foru a do hry? Biggrin to jsi projel log měsíc zpátky ne? BiggrinDDD Páč já jsem to nijak ig nekomentoval Biggrin Alvin je věštec!
Odpovědět
Tímto bych chtěl prošetřit prohřešek RT vůči zaujetí proti Bratrstvu a mé osobě a pomlouvaní, na interním foru se myslím najde dost důkazů, podporující moje tvrzení. Biggrin
Odpovědět
(23.07.2014 v 11:03)Cessnek napsal(a): Tímto bych chtěl prošetřit prohřešek RT vůči zaujetí proti Bratrstvu.

Biggrin Vrat se do reality. Kdo si myslis, ze by ti vysel vstric? Biggrin
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
Odpovědět
(23.07.2014 v 11:25)Biosek napsal(a):
(23.07.2014 v 11:03)Cessnek napsal(a): Tímto bych chtěl prošetřit prohřešek RT vůči zaujetí proti Bratrstvu.

Biggrin Vrat se do reality. Kdo si myslis, ze by ti vysel vstric? Biggrin

však to byl joke Biggrin
Odpovědět

Skok na fórum: