Zdravíčko, vyskytl se nám tu problém.
Před zavedením nového klienta absolutně žádný problém, nyní při spuštění patcheru se po chvilce ukáže hláška "Nespecifikovaná chyba" nebo zamrzne a po nějaké chvíly "Not Responding"
Při pokusu spustit klienta či Manawydan_restarter se změní kurzor na kolečko takže se čeká na nějakou akci ale stejně se nikdy nic nestane.
Jsou použity Windows 10, takže Frameworky by se řešit vůbec nemuseli i když jsem stejně raději zkusil přímo odkaz u vás, ale vyběhne hláška že to už v systémech je.
Directy jsem instaloval takže jsem zkusil reinstal a už se to ani nestáhne, chvilku to stahuje ale jak se dostane na hlášku Restartuji MWClient či tak nějak tak zase zamrzne, nějaké nápady ?
Mozna nejakej problem s antivirakem. Delal jsem novou kompilaci jak patcheru, tak manawydan_restart.exe a u neho mi Comodo taky kricelo, ze prej je to zavirovany, takze jsem posilal hlaseni, ze jde o falesnej poplach. Co se tyce klienta v patchi, tak tomu se asi nelibi program na zabraneni obsfukace souboru.
EDIT: V patchi krome tehle 2 souboru (exe a dll) je jeste jeen konfiguracni a to je vse. Takze nechapu, ze to haze takove zverstva u toho mwpatch_253.7z
Takze asi nezbyva nez hodit do antiviraku, aby tohle ignoroval. Bohuzel tenhle problem se resil uz v minulosti a nic moc s tim nenadelame
Preventivne jsem si projel celej pocitac comodem a esetem a nic mi to nenaslo.
Tak nějakým záhadným způsobem to začalo fungovat
z mé strany nebyla žádná akce, prostě to najelo, každopádně jsem zkoušel zakázat Avast, ale najelo to i se zapnutým
20.02.2016 v 17:18 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.02.2016 v 17:22 od Gheed.)
.Netáří a .Netářky .. tak jsem si nahodil nový ManawydanLoader v podobě windows 8, nainstaloval potřebný .net => byl jsem přesměrován na stránku při spuštění klienta kde se mi potřebný .net stáhl .... ale po nainstalovani a resetu mě to hlásí, že potřebný .net nemám :-D ...
E: to jste to už rovnou nemohli portnou i na mono ? :-D bééé
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
Je to problém Mikrosoftu, protože když se podíváš zjistíš že místo 4.6.1 stáhne 4.6.0 - alespoň to byl můj případ.
Musíš ručně najít 4.6.1, myslím že Radstarovo loader ho nabízí, nebo tu byl někde link.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Kdyz spustis manawydan.exe, tak tam vidis vypis patchu a je tam u posledniho napsano, ze potrebujes NEE 4.6.1, kdyz na to kliknes, premeruje te to na stranku ke stazeni, pripadne: https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/3102436
takže, .net vyřešen(bylo to jak psal wdy)... ale zase dierctx zlobí .. na foru jsem se dočetl, že je potřeba DirectX 9.0c .. jenže 9tku windows 8 očividně už nepodporuje:
Tak jsem nahodil 11tku:
Windows mě holt nemá rád :-D (a já jeho! )
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.