Zrovna se tuším do instalátoru přidává možnost stáhnout starší verzi klienta, která by měla pod Linuxem šlapat.. Chvilku ještě vydržte, RadstaR sem pak napíše.
Dal jsem jen do instalatoru moznost stazeni starsi verze klienta (viz changelog) a stahuje to starsi verzi, co me poslal Biosek. Bohuzel z moji strany moc udelat nemuzu. Udelam vam podporu do instalatoru jaka bude potreba, ale co se tyce samotnyho klienta, tak jedine pres Bioska. Kazdopadne co jsem koukal, tak je to verze bezici na NETu 4.5.1
Jojo muzes. Ta moznost neni soucasti instalatoru, ale az nasledneho patcheru (manawydan.exe)
EDIT: Snad to na linuxu nebude kricet kvuli pravum na zapis souboru atd. Jinak bys to pak musel udelat rucne, stahnout starsi verzi a prepsat s ni aktualni + smazat adresar CONFIG, pokud by byl vytvorenej.
Napadla me jeste jedna vec, neni to soucasti starsi verze klienta, ale mozna pomuze. Mel by si tam mit soubor MWClient.exe.config tak se do nej podivej jestli tam mas u NETu verzi 4.5.1, rekl bych ze tam bude prave 4.6.1 ...
(25.06.2016 v 20:09)RadstaR napsal(a): Napadla me jeste jedna vec, neni to soucasti starsi verze klienta, ale mozna pomuze. Mel by si tam mit soubor MWClient.exe.config tak se do nej podivej jestli tam mas u NETu verzi 4.5.1, rekl bych ze tam bude prave 4.6.1 ...
Ted jsem zkousel tu starsi verzi klienta i s upravenym configem a na windows to jede ...
EDIT: V nejhorsim nezbyde nez udelat druhou vyvojovou vetev, ktera u nadale pojede na .NETu 4.0. Bohuzel fakt C# neumim, ale myslim, ze zatim nebyly provedeny zadne extra zmeny, ktere by si primo C# 6.0 vynucovaly.
Rade o tu upravi klienta jsem te poprosil, protoze prave nainstalovani latest verze a nasledny prepsani mi na Strakove stroji nefungovalo. Zkousel uz jsem vsechno co me napadlo a nic nepomohlo.
Klient uz ma v sobe stovky radku s prvky z C# 6.0, proto jsem z SVNka vytahl starsi verzi abych ji mohl zkompilovat pro 4.5.1. Nemam potuchy proc to po nem furt chce 4.6.1 :/
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
At koukam na log z SVN jak chci, tak opravdu staci jen soubory "AnimIdxBuilder.dll, MWClient.exe a MWClient.exe.config". Takze vubec nechapu jak to muze chtit 4.6.1.
Proste staci i na windows nakopirovat tyhle 3 soubory do pradne slozky, pri spusteni jen nastavit cestu k souborum UO a jede to.