(23.04.2017 v 18:50)Thortogily napsal(a): A co prostě udělat jednodušše, že ten tutorial dá hráči (když si poslechne všechny npc) tak ten lvl 3-4 aby se mohl naplno věnovat svymu řemeslu? Mě taky přijde jako blbost že čerstvy char ma do lvl 5 běhat kolem Isharu jak ztracený dítě, místo toho abych se věnoval naplno rovnou své profesi, protože tu přece hraju. Jenže u řemesla je potřeba kvuli svitkum nejdřív písemnictví tak na 20, následně si ranec lidi uděla jezdectví na 10tku aby mohli nějak rozumně fungovat a obchodovat, to už sežere skoro dva lvly a pak teprv potom ma smysl tunit řemeslny skilly, ktery nejsou u některych povolani vubec fer.
Ztracené dítě jsi tak do levelu 20 XD Jsem level 9 můžu jen stoky(po x tisíckráté odmítám a to ještě né celé a v družině se vyplatí jen kvůli alespoň té troše expů) blázinec(nula expů nula looot) nebo gobliní doupě a bezhlavce(nula exp + nasráno do prádných kapes aby jsi alespoň odcházel s plnou).
Prostě je to totál rozbitý, tohle by to alespoň zmírnilo. Ale zase se mi zdá že slyším hlasy všechno je ok proto nás tu hraje 6 a naslouchat spojeným hráčům je cesta do pekel. Tohle je podle mě ta radikální změna k lepšímu. Pasivní expy za hraní!? Smiřte se s tím je to fail, totálně to neobstálo v očekávání> Návrat ke klasickému systému expení odblokování stropu to je cesta nebo alespoň jeho přehodnocení předělání. Házením klackům podnohy hráčům kteří si chtějí naexpit růčo, je jak facka do tváře.