Odpadiště, offtopic a všemožné další výlevy
(01.05.2017 v 11:38)Rewan napsal(a): sice nevidím nejmenší důvod vysvětlovat ti proč máš jakou známku za RP ale když tak brečíš...je to v podstatě naprosto přesně jak píše berroson...dlouhá roba s kapucí při těžbě v dole (za tu bych dával facku i při boji a rp- za ni dávám pokaždé když pod ní má někdo plátovku), neustálý spam emotů až 30x za sebou, žádný popis a/a nebo avatar....tvé dvouminutové interakce s ostatními hráči vždy končící "protáhnu tě stokami" rozhodně můj obdiv ani plusovou známku nezískají...před pár dny jsem ti ji dal alespoň za snahu při části eventu ve stokách ale od té doby jsi mnohokrát prokázal že si zasloužíš -

1)Mohl bych tě požádat aby jsi se mnou mluvil slušně? Je mi kolem 30 let. Respektivě tě asi rovnou požádám aby jsi mi začal vykat.
2) Dlouhou róbu s kapucí jsem při těžbě neměl, proč lžeš? Tohle je prostě účelová lež. To se na mě nezlob, vím co jsem měl na sebe. Mohl by jsi prosím tě napsat, někam do pravidel jak má správný těžební Outfit vypadat? 'Aby se ostatní příště trefily do tvé představy. Díky!
3) Jak používám emotky je moje věc(vadí mi že se zasměje pouze..ha ha ha...opakováním emotky dociluji delšího smíchu).
4) Do jaké míry hodlám vstupovat do interakcí s ostatními hráči je čistě moje věc a můj herní styl, zatím jsem nepotkal nikoho kdo by mi za delší interakci stál.

Hodnotím tě známkou: "nedozrálé mladistvé GM"
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Segoves - 01.05.2017 v 12:52

Skok na fórum: