04.06.2017 v 17:09
(04.06.2017 v 15:29)Desmond napsal(a): No, stále se tady řeší šípy a šipky, ale co ostatní věci, které jsou k normální hře potřeba. Těch lidí tu moc nehraje a sehnat nějaké věci je často opravdu na dlouho (hlavně pro někoho, kdo nemá kontakty).
Už poněkolikáté čtu, že nejde jen o šípy a šipky, ale o co teda dalšího jde? Já vám třeba šípy nevyrobím (ale můžu udělat hroty a dát je do vendora, stačí, když mi někdo napíše), ale třeba bych mohl pomoct nějak jinak. A určitě nejsem sám. Jen musím(e) vědět jak konkrétně. Pokud totiž nevím, tak prostě udělám třeba 3 zbraně z každé skupiny, pár kusů náhodného druhu zbroje jen tak kdyby to náhodou někdo koupil, doplním zásobu věcí jako reagence, krumpáče, dřevorubecké sekery a naházím to do vendora. Ale už třeba nebudu dělat ty jmenované hroty, nádoby na nápoje, obruče na sudy a tunu dalších kravinek... protože ten sortiment je šíleně široký a kdybych dělal všechno, tak mám od všeho 2 kusy, poptávku to stejně neuspokojí a pracuju na tom tři dny v kuse.
Ono jsou tu i různé topicy s nabídkou/poptávkou na fóru, ale obecně se to asi moc neuchytilo.
Moc nejsem pro změnu směrem k rušení self-support pravidel, šel bych spíš cestou:
a) rozšíření nabídky/množství u syst. vendorů, případně zvýšení počtu syst. vendorů (jsou prakticky jen v Isharu, což je na celý svět docela málo)
b) lépe propojit nabídku a poptávku mezi hráči - kdyby vám to pomohlo, klidně i uděláme na webu nějakou vývěsku, podobně jak to mají některé jiné shardy ( http://darkparadise.cz/main.php?pg=vyveska ) - aspoň to bude centralizované a nebudeme muset řešit, že v tom bordelu na fóru to zapadne.. ten Nevrinův počin zní taky jako supr nápad, doufám, že příště mi vyjde čas
c) revize (něčeho je málo - proč - není někde chyba, je vše správně nastaveno, není to moc náročné na výrobu, nemělo by se to přidat do lootu, neměla by se snížit spotřeba... prostě neexistuje nějaká objektivní řešitelná příčina?)