06.11.2017 v 23:07
Naše mapa má tuším základ z nějakýho shardu (jméno už si teď bohužel nevzpomenu), s kterým jsme měli (nejspíš) dobrý vztahy a tuším jsme ji normálně vyzískali s povolením k použití. To už je ale otázka na opravdové pamětníky (Geo/RadstaR/Shavril?).
Pokud se podíváte na Wiki, je tam hned na prvním obrázku vidět, že kde jsme my začali (a následně přidělali/předělali velkou většinu mapy), tam Valhalla skončila. http://wiki.manawydan.eu/doku.php?id=his...vznik_mapy
Rozdíl je v tom, že my jsme schopní (jakmile opět pojede stavák
) tu mapu neustále a průběžně upravovat a třeba přidělávat cesty v horách (jako je to třeba v Hlásce u Isharu), ostrovy, nebo to kompletně překopat, nejsme omezení tím základem a koneckonců kdybychom se rozhodli, tak můžeme klidně začít od nuly (čistě teoreticky, jinak k tomu důvod samozřejmě není).
Takže my jsme tu mapu z velký většiny překopali a hlavně udělali ještě dvakrát tolik nový plochy. Tahle naše práce (a já po svých zkušenostech s úpravami mapy tipuju, že to už nejsou desítky, ale stovky hodin... a podstatnou většinu práce udělala myslím Shavril) už na Valhalle samozřejmě vidět není, z té tam není vůbec nic.
Ohledně logování těch účtů platí, co jsem napsal původně. Zkuste se tomu předávání věcí mezi účtama radši vyhnout. Dá se přivřít oko, když se z toho nestane pravidlo a nebude podezření na nákup za nějaký nestandardní ceny. Na zem nic nevyhazuj a jestli chceš mít jistotu, tak si takovou věc dej radši někam bokem a prostě se "udej" nějakému členovi RT ("6. 11. 2017 okolo 23:15 jsem nakoupil od vendora Karla v Isharu na trhu dvě části kožený zbroje a zahlásilo mi to support"). Jinak ale krom tohohle posledního odstavce jsme tu opět dost off topic.
Pokud se podíváte na Wiki, je tam hned na prvním obrázku vidět, že kde jsme my začali (a následně přidělali/předělali velkou většinu mapy), tam Valhalla skončila. http://wiki.manawydan.eu/doku.php?id=his...vznik_mapy
Rozdíl je v tom, že my jsme schopní (jakmile opět pojede stavák

Ohledně logování těch účtů platí, co jsem napsal původně. Zkuste se tomu předávání věcí mezi účtama radši vyhnout. Dá se přivřít oko, když se z toho nestane pravidlo a nebude podezření na nákup za nějaký nestandardní ceny. Na zem nic nevyhazuj a jestli chceš mít jistotu, tak si takovou věc dej radši někam bokem a prostě se "udej" nějakému členovi RT ("6. 11. 2017 okolo 23:15 jsem nakoupil od vendora Karla v Isharu na trhu dvě části kožený zbroje a zahlásilo mi to support"). Jinak ale krom tohohle posledního odstavce jsme tu opět dost off topic.