01.10.2018 v 15:28
(01.10.2018 v 13:41)Halli napsal(a): ehm, chtěl jsem dát "Ne", ale jak jsem dělal tři věci zároveň, tak jsem omylem zadal opačnou odpověď. Anketa bohužel neumožňuje editaci.
Jo, taky jsem chtěl dat v hlasování, že s wipem souhlasim, ale teprv jsem si všiml, že tam je to "vadilo by"
Problem po wipe ad. kuchař/farm. Sorry ale znova farma fakt expit nehodlam, jednak je to povolání, který si nemá tak do 15 levelu jak na sebe vydělat, tak má problem sehnat za rozumny peníze základní suroviny. Ten farm na basic levelu trpí nedostatkem opravdu primitivních receptů ala "jen osmahnuty maso na ohni" atd. Do všeho strkat koření nebyl moc štastny napad.
Ad povolani:
Střelbu bych u wara nechal, ale v tom ohledu, že si musi udělat perk. Rozhodně bych nebral inspiraci z toho co děla wowko, že šíleně kategorizuje co kdo může a nemůže, ta hra tím naprosto nesmyslně trpí a koukat na to jak pak hunter střílí z milimetru do frajera před nim...
Rozdělovat wara jinak ani nejde. Tank/DPS, kdo co používá za zbraně je už jeho věc. Co waroví spíš chybí jsou aktivní perky, ktery by tu classu nějak líp modelovaly. Dlouho jsem ve hře nebyl takže si to už nepamatuju, nicméně nějaky ability typu "Uder štítem" co dává opravdu stun nebo klidně blbosti typu "Úder hlavou" co warovi na chvilku zrazí inteligenci, ale nepřitele taky nějak uzemní, omráčí.
Bard by chtěl rozdělit na styly a k nim pevně přiřadit hudební nástroje. Dokážu si to představit klidně na rozdělení do trojky:
Fanatik - dokáže zpívat (stat boosty) a hrát na nástroj (skill boost) současně, ale musí mít volný roce po celou dobu boostu
Zpěvák - zpívá (stat boosty) a může u toho používat zbraně, nemůže používat magii (ani skrz svitky)
Hudebník - hraje na nástroje (skill boosty), ale nemůže používat zbraně, může používat magii.
Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka