03.10.2018 v 06:16
Moc vas nechapu, discord slouzi po podporu kominikace komunity (hracu) ne hry (postav). Voice roomky muze slouzit k tomu, aby jste poznali sve spoluhrace a zjistili, ze mate podobny zajem v oblasti her, ktere hrajete. Dnesni herni svet je z velke casti online hrani. Treba prave timhle ziskate nove spoluhrace i na jine hry. A pokud jsi jde nekdo zahrat UO RP a skonci to u toho, ze s kamaradama bude kecat jen na nejakem voice kanale, tak je to jeho problem. Voice komunikace pri hrani prijde uz jako automatika. Proste primarne si chodim k pc pokecat s kamosema a u toho hrajeme. Nemyslim si, ze by tim melo nejak utrpet RP ve hre. Jako GM moc dobre vim, ze vetsina komunikace hracu v parte pak probiha jako kecani o blbostech v party chatu, takze proc jsi to nezjednodusit. Je/bylo tady jen malo hracu co hrali RP ve vsech situacich.
Je nas tu fakt jak do mariase... Ja osobne bych je nemazal. Nic to nikoho nestoji, kdyz uz jsou. I kdyby spojili jen dva hrace, tak to ma smysl.
Je nas tu fakt jak do mariase... Ja osobne bych je nemazal. Nic to nikoho nestoji, kdyz uz jsou. I kdyby spojili jen dva hrace, tak to ma smysl.