03.10.2018 v 08:22
Kdo chce voice chat při hraní, cestu si najde. Já teď budu znít možná jako rouhač, ale i čistě herně, pokud bych si představil nějaký náročnější dung, jako bývají třeba na DP 1, to se bez něj prakticky dá hrát jen těžko. Mně to moc nepohoršuje, protože postavy ve hře by na sebe prostě něco vykřikli v bitevní vřavě nebo udělali rychle gesto, jako hráč to musíte všechno klepat do klávesnice, což trvá násobně déle, zvlášť pokud při tom ještě musíte třeba hýbat postavou, sesílat kouzla nebo používat perky. Při tom už opravdu psát moc nejde.
Když už nám ten Discord jede, osobně bych spíš nastavil vše tak, aby to lidem vyhovovalo, než se snažit jim to komplikovat. Nás to nic nestojí a vy si stejně poradíte i bez nás, už jste velký, bránit vám v tom prakticky nemůžeme.
PS: Jen můj názor.
Když už nám ten Discord jede, osobně bych spíš nastavil vše tak, aby to lidem vyhovovalo, než se snažit jim to komplikovat. Nás to nic nestojí a vy si stejně poradíte i bez nás, už jste velký, bránit vám v tom prakticky nemůžeme.
PS: Jen můj názor.