V zimě 15.Novu 397. roku jsem se procházel po světě a přemýšlel jsem kam já to zas půjdu ... kousek od Cypronského dolu jsem narazil na pár divousů a banditů. Dokončil jsem práci a když jsem posbíral jejich lup, náhle jsem zaslechl rány ozývající se z dolu. Neváhal jsem a šel se podívat, co se tam děje. Vzpomněl jsem si na jistou propadlinu v onom dole, kde žijí různá stvoření. Když jsem tam nahlédl, strach ze mě náhle opadl. Spatřil jsem vzadu v rohu trpaslíka, co se ohání krumpáčem. Svou práci jsem již udělal a tak jsem si zkusil popovídat s trpaslíkem. Zjistil jsem, že se jmenuje Morak a věnuje se kovařině. V tu ránu jsem si vzpomněl na náš opuštěný sklad plný ingotů, bordelu a dalších krámů z našich výprav, které by potřebovaly protřídit a nejen to ! ... Torlof, můj věrný přítel, to je expert na ničení zbraní a hodil by se někdo, kdo by se o to postaral. Nabídl jsem Morakovi členství v našem cechu s tím, že strava i ubytování je zdarma a taky by si přišel na nějakou zlatku. Morak zaváhal a chtěl nejprve vidět naše prostory, ale jakmile zjistil, jak bude mít v podzemí velké pracovní prostory tak nezaváhal a už si připínal odznak a podepisoval smlouvu.
Mallwin Miel - Elf/Hraničář
Godefroy - Gnom/Mág
Heahmund - Člověk/Kněz
„Na hudbě je krásné to, že ti ji nikdo nemůže vzít.“
Godefroy - Gnom/Mág
Heahmund - Člověk/Kněz
„Na hudbě je krásné to, že ti ji nikdo nemůže vzít.“