01.09.2019 v 16:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.09.2019 v 16:19 od Thortogily.)
Tak a aby jsme potvrdili, že ty ceny jsou uplny kec. Tak jsem se rozhodl účelově udělat i jednou těžkou zakázku.
Úmyslně jsem i vyhádal možnost vyšší kvality (přidalo jen par st). Vstupní náklady kolem 700 st za všechno. Výsledek? 1600 st minimálně v plusu. Takže se znova ptám, o čem to je? O lenosti, nesoudnosti a absenci znalostí reálný ceny herních produktů? Nebo jen o tom si vybrečet víc za nulovou snahu? A to se narovinu prásknu, že některý vyžadovaný produkty jsem na ferovku rovnou kupoval po světě a nedělal se s jejich výrobou.
edit: a ne, perky smlouvání ani nic jinyho nemám
Úmyslně jsem i vyhádal možnost vyšší kvality (přidalo jen par st). Vstupní náklady kolem 700 st za všechno. Výsledek? 1600 st minimálně v plusu. Takže se znova ptám, o čem to je? O lenosti, nesoudnosti a absenci znalostí reálný ceny herních produktů? Nebo jen o tom si vybrečet víc za nulovou snahu? A to se narovinu prásknu, že některý vyžadovaný produkty jsem na ferovku rovnou kupoval po světě a nedělal se s jejich výrobou.
edit: a ne, perky smlouvání ani nic jinyho nemám
Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka