23.10.2020 v 15:07
(23.10.2020 v 09:59)Straka napsal(a):(21.10.2020 v 12:48)Sokar napsal(a): Otázkou je i na co chuť ... někomu stačí málo někdo potřebuje něco víc.
Osobně bych ocenil třeba "DLC" ve formě nové lokace (město, dungy, příběhy). Nedokážu si představit kolik lidí baví chodit vesměs stále po stejných lokacích x let.
Otázkou je ocenil by to někdo další?
Máš pravdu. Možná by to chtělo nějaký přídavek. Ale kolik lidi z realizačního teamu teď je aktivních?
Tak když to vezmeš. Ale prvně by to chtělo dokončit to co už je rozděláno několik let. Třeba za mě. Nějak dokončit kněze.
"Chceme hrát."
"Tak co chcete?"
"Dokončit kněze."
... sorry jako, nechtěl jsem tady na nic reagovat, ale některý vaše odpovědi jsou fakt perly. Můžeš mi prosimtě vysvětlit čím dokončení povolání ke kterýmu je potřeba scripter pomůže ke zvýšení logování do hry?
Nevím jak je na tom Sokar se znalostí posledních událostí, ale než to tady úplně spadlo, tak jste dostali novej dung, novy NPC, novy collectibles, novou DL která vás brala do nových míst a všechno dostupný se tomu přizpůsobilo, aby to tu skutečně působilo dojmem, že se opravdu něco děje.
Co teď má být jako jinak?
Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka