Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dějová linie
Tady se asi trochu čeká na mě....Biggrin Rimoyova činost se mi zdá víc než bohulibá a tak připojím co budu moci. Jsem však omezen jednak skutečností, že nevím vše a za druhé, že moje postava si ve velké míře vydělává obchodem s informacemi a tak tu prostě některé věci nezazní.

Medailonek Lorda Ifrina podle Kozlíka:
1. Člověk, který si potrpí na svůj stav, podíl na moci a respektu.
2. Člověk, který nemá žádné výraznější politické zájmy.
3. Člověk jehož postavení vychází z vlastnictví nemovitostí v Isharu a okolí (Vila u dolů, hospoda ve městě a hlavně zatím neobydlená pevnost v oblasti 2. stupně bolesti na ostrově uprostřed jezera, severně od orků.)
4. Člověk jehož postavení vyplívá ze spřízněnosti krve s králem Gabrielem a z jeho staršího úkolu královského popravčí. (Často zmiňovaná stavba šibenic u severní brány.)
5. Libuje si v surovostech.
6. Má syna Lothara(ostřejší chlápek, kterej řeší pikantnější záležitosti)a dceru jejíž jméno si nepamatuju.
7.Nemá rád trpaslíky(nějaký nepotvrzený příběh o vzpouře v Gorenu a Ifrinovo bojování po boku trpasličího krále.Moc toho nevim...zdrojem je Ifrinova dcera)
8. Nemá radost z přítomnosti ostatních ras v Isharu.
9. Patrné cíle: a)Vyjednat si respekt u vedení města.(probíhající)
b)Získání mužů a služebníků. (z části splněno na půl probíhající)
C)Usazování se v kraji-zbavení sídla rodu bolesti, schánění ženy(řekl bych pozastaveno)
d)Výkup dřeva na opravu lodi patrně pro krále(hotovo)

Ifrin a Bratstvo:
1.Pozorovateli neuniknuly černé pláště Bratrstva.
2.Bratrstvo je ve službách Ifrina.(zatím individuáně,ale téměř celé, celá jeho ozbrojená část)
3.Bratrstvo se doposud nepodílelo na žádné veřejné násilné akci ve jménu řečeného Lorda.

Měňavec:
1. Muž přistižen a zadržen měšťany na uzemí města jak za pomoci proměn vylupuje banku.
2. Kozlík usiloval o jeho vydání pro řečeného Lorda.
3. Měšťané se s měňavcem dohodnuli a Kozlíkovi ho ukryli.(Pokusil jsem se to RP zhmotnit ve svém pamfletu, který je v novinkáchRP v lidské sekci.)
4. Další info nemám kvůli pauze v hraní, prosím o doplnění, vše další co mám je z doslechu.

Tak jsem sem frknul něco málo. Toto jsou nonRP informace, které nepoužívejte ve hře(nebo s rozvahou). Doufám, že jsem žádnému gm něco nepokazil. Prosil bych o doplnění a schovívavost k moji paměti, pravopisu a stylu psaní.
Kozlík - dobrodruh

Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Dějová linie - od Rimoy - 15.03.2009 v 16:03
RE: Dějová linie - od Dommi - 11.03.2011 v 21:39
RE: Dějová linie - od monty - 19.08.2013 v 21:03
RE: Hlavní dějová linie, Kapitán Eaton a vše kolem toho - od Grimmagor - 15.03.2009 v 21:50
Dějová linie - od Stig - 29.10.2010 v 00:57
Dějová linie - od Poutnik - 29.10.2010 v 22:31

Skok na fórum: