25.03.2009 v 21:07
Jako promin Glumiku, ale co je dulezitejsi nez ochranit mesto pred ja nevim nejakym utokem? Takze kdyby treba na Ishar utocili demoni, tak ty reknes sorry na tohle seru mam dulezitejsi veci na praci? Hmm a co kdyz treba ty mravenci zaberou pulku mesta coz se klidne muze stat? Reknes sorry, nestojim o quest? Jo to je vazne skvelej pristup. Mas u me bod! Ano chapu ze resis system najmu atd. ze toho mas hodne, ale questy, co se tykaji mesta nebo vubec toho jak tu rikas co budujete, proste ignorovat nemuzes.
Ano, Horian a jeho armada. Nezalozil ji snad? Nemela by fungovat? To ze v armade nikdo nehraje je problem nyni Horiana jako jejiho Velitele a mel by s tim neco udelat. Pokud nebude fungovat pak pozbyva smyslu.
Ja si tu pripadam jako v matersky skolce nekdy fakt.
Takze znovu. Kdyz uz se nikdo k tomu nema, tak se zkusim zeptat ja.
Moje otazky pro vsechny, hlavne pro alchymisty, remeslniky, zlodeje:
1) Jake jsou stavy vasich zasob co se tyce jasanovych, ratanovych apod. klad? (jejich postavenim bychom mohli zpomalit utok mravencu)
2) Jakekoliv pasti, ktere by se dali vyuzit v boji s mravenci: vybusne, paralyzujici...jine? (Vim, ze normalne nejdou polozit na zem, ale to je o spolupraci s GM )
3) Vybusne lektvary, nejake "nadoby s varicim olejem" (opet nutna spoluprace s GMs)
4) Nejake dalsi napady, ktere vas napadaji co by se proti nim dalo pouzit ?
Ano, Horian a jeho armada. Nezalozil ji snad? Nemela by fungovat? To ze v armade nikdo nehraje je problem nyni Horiana jako jejiho Velitele a mel by s tim neco udelat. Pokud nebude fungovat pak pozbyva smyslu.
Ja si tu pripadam jako v matersky skolce nekdy fakt.
Takze znovu. Kdyz uz se nikdo k tomu nema, tak se zkusim zeptat ja.
Moje otazky pro vsechny, hlavne pro alchymisty, remeslniky, zlodeje:
1) Jake jsou stavy vasich zasob co se tyce jasanovych, ratanovych apod. klad? (jejich postavenim bychom mohli zpomalit utok mravencu)
2) Jakekoliv pasti, ktere by se dali vyuzit v boji s mravenci: vybusne, paralyzujici...jine? (Vim, ze normalne nejdou polozit na zem, ale to je o spolupraci s GM )
3) Vybusne lektvary, nejake "nadoby s varicim olejem" (opet nutna spoluprace s GMs)
4) Nejake dalsi napady, ktere vas napadaji co by se proti nim dalo pouzit ?
Rimoy Agarnish - [Renom Ordo]
"Jen silný donutí osud. Slabého donutí osud sám." - Konfucius
"Jen silný donutí osud. Slabého donutí osud sám." - Konfucius