26.03.2009 v 06:23
Jo rimoyi, to máš pravdu, lvl cap už mám opět zase nějaký ten týden a přestává mě to bavit - já vím, ted me tu ukamenujete ze to neni o expech ale o RP, jenze kdyz je tu v poslednim tydnu dva ve spicce 10 lidí z toho znám jednoho a za den potkam dva, tak ono to moc nejde, nehlede na to ze nemam postavu ktera se pratelickuje s kazdym, takze ja eventy rozhodne uvitam protoze jako hraci se tu nedokazeme na delsi dobu zabavit - pokud se neda expit - popr teda expim ostatni cleny, ale to taky nejde delat vecne, kor po snizeni expu je expeni zcela zbytecne. Takze jakykoliv aktivni zasah do děje je určitě super a pokud by to měl být masivní utok mravenců ? Tím lépe, vic nepřatel, vice zabavy. Kupříkladu včerejší quest pro shunnara, prvni sme tam ani nechtěl jít, ale nakonec sme tam teda přišel a až na to že sem dostal pokutu pěkně mě to nasralo tak to byl docela fajn questik sice nepovedeny ze strany hraču že sme to nedokazali dokončit, ale ta posledni bitva byla vazne dobrá
Takže podle mě, tyhle questy určitě dělat a když přibyde nove monstrum než těch 5 co je rozsazeno na tech par spawnech - tim lepe...

It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Karlos Strench - Elf, hraničář