Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ishar|RP] Královské dekrety - Městské vyhlášky
Vážení občané,

nedávno mě velmi udivil stav věcí, kdy členové Armády Isharionu, byť kadeti, nejsou oficiálně občany města.
Na vědomost dávám, že členové Armády, kteří tak již neučinili, dostaví se k zápisu ve věci občanství v co nejkratší možné době.

Taktéž jsem se rozhodla a dlouhodobě uplatňuji výsadu bezplatného, takzvaného čestného občanství pro mnou určené osoby. V současnosti se jedná o členy Rady a Armády. Není vyloučeno, že tuto výsadu v současnosti vědomě požívají i jiné osoby mnou určené, kterým toto bylo oznámeno. Taktéž může tato výsada kterémukoliv jedinci kdykoliv být odebrána po zralé úvaze. Tato výsada může být chápána jako odměna ze strany města za služby, které mu dlouhodobě prokazujete, za což vám děkuji i osobně.

Krom výše zmíněné výsady a vlastně i povinnosti mají členové Armády nárok na peněžitou podporu v zajišťování odpovídající výbavy. Tato podpora se bude projevovat buď slevou při nákupu přímo ode mě, nebo příspěvkem při nákupu výzbroje u jiného řemeslníka či obchodníka. Získat podporu je možno dvojím způsobem: obraťte se na vašeho velitele, který se mnou záležitost projedná, nebo přímo na mě.

Podepsána
Valerie
12.Novu, 276.roku
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: [RP] Královské dekrety - Městské vyhlášky - od Siren - 12.05.2009 v 00:06

Skok na fórum: