29.09.2008 v 07:04
(29.09.2008 v 06:56)Fredy napsal(a): No a proc si mi treba neodpovedel na uplne zakladni otazku. Co by podle tebe muselo jit delat, aby jsi se dokazal zabavit sam ?To jsem napsal do pěti bodů. Přičemž jsem uznal, že pátý je zbytečný a spíš demotivující. Já nevím, proč se tu mám opakovat a na mě se mluví jako na idiota. Ale fajn -
1) Více statických questů... Promiňte, to snad není nic zlého?
2) Trochu větší oblast, ať je co prozkoumávat (na zpřístupněné mapě jsem neměl problém jen tak vyrazit do divočiny a pobavila mě i místa, co jsem znal)
3) Napsal jsem, že by MOŽNÁ byla dobrá častější přítomnost questařů (děkuji za zpranýřování). Proč ne? Jde jen o to, aby třeba questař udělal pár zajímavých míst občas, kam má smysl (i z rp hlediska) se občas vypravit, nemusí to rovnou být nějaké eventy. Jako bard jsem se dokázal obvykle hodiny zabavit jen skládáním básní a jejich přednášením, jenže teď už barda nehraji.
4) Chtít menší dungeon ... Fajn, s tím je práce (znám to), ale zase je o místo víc, kam chodit do boje. Já si třeba momentálně užívám bojové RP, což jsem dlouho nedělal.
Já nevím, PROČ na mě musíte koukat jako na největšího idiota, čekal jsem nějakou solidní odpověď, i když by byla zamítavá. Místo toho na sebe vztahujete každé slovo a stíráte moje příspěvky ze stolu.
Vážně mě to překvapilo. Nevím, proč je to nutné. Stačilo by napsat třeba:
"1) Plánuje se přidat více questů, ale zatím není čas na jejich uvedení do hry.
2) Časem se rozšíří, stačí snaha od hráčské komunity.
3) Questaři jsou bohužel vytížení (například prací na ad. 1) ale snaží se být přítomni tak často, jak to jde.
4) Pracuje se na něm. V brzké budoucnosti by mohl být."
Toto by mi víc, než bohatě stačilo.