29.09.2008 v 10:50
(29.09.2008 v 07:04)Jmat napsal(a): Stačilo by napsat třeba:Reaguju pouze na toto:
"1) Plánuje se přidat více questů, ale zatím není čas na jejich uvedení do hry.
2) Časem se rozšíří, stačí snaha od hráčské komunity.
3) Questaři jsou bohužel vytížení (například prací na ad. 1) ale snaží se být přítomni tak často, jak to jde.
4) Pracuje se na něm. V brzké budoucnosti by mohl být."
Toto by mi víc, než bohatě stačilo.
1) Upřímně, myslíš, že se tým rozhodl, že již nikdy víc staticQ? Jsi myslící bytost - to si nemyslíš. Co asi jiného než čas by v tom mohlo být? Trocha zamyšlení - odpověděl sis sám.
2) Myslíš si, že jsme odepsali většinu mapy nadobro? Pokud ne, což zní jako jediné logicky, co asi by v tom mohlo být než čas, jiná nutná práce, nebo neaktivita hráčů v tomto ohledu?
3) Ani toto není logické? Máš pocit, že uspořádat event za dva dny, vymyslet, připravit, být přítomen, atd. a mezitím psát staticQ, tvořit něco dál, opravovat atd. (viz makovec) nás vytěžuje málo a po většinu dne se nudíme? Pak mám návrh - napiš mi, připrav event, promysli, vše, udělám ti průvodce (naklikám příkazy), dohlídnu na tebe po dobu kdy ho budeš pořádat, budu ti k ruce. Vyzkoušej si, kolik práce v tom je. Piš staticy, jsem ochotná je opravovat a učit kohokoliv, kdo bude jen trochu použitelný. Nebo nevěříš, že tomu dáváme maximum?
4) Zase - myslíš, že pokud jsou volné kapacity, nedělá se na tom? ...
Prostě říkáš, že s tímto by ses spokojil. Ale nejen, že to zde už výše odpovězeno opravdu bylo, ale navíc ty odpovědi jsou samozřejmé. Nechápu tudíž smysl. Ano, jsme rádi, když píšete postřehy atd. Ale pokud nás chcete zaměstnávat ještě odpovídáním na to, co sami víte, a pak se ještě zlobíš že idiot atd...