Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ishar|RP] Královské dekrety - Městské vyhlášky
Vážení občané a obyvatelé!

V posledních dnech se nám ve městě rozmohla nehezká věc. Jedná se o mnoho nových obchodníků, kteří využívají prostory města bez jakéhokoliv povolení. Musím vám připomenout, že půda uvnitř městských hradeb patří jen a pouze městu a jakékoliv její využívání musí být tedy projednáno přímo se mnou. Já rozhodnu, které místo můžete využívat a za jakou cenu. Pro začátek stanovuji:
1. Základním místem pro obchod jsou prostory trhu. Na severu ohraničené hospodou U Žíznivého Licha, na západě budovou knihovny, kde se prodávají návody pro řemeslníky, na jihu obytnými dvoupatrovými domy, na východě Chrámovou třídou.
2. Aby bylo pro vaše obchodování dostatek prostoru, krom trhu můžete využívat i Chrámovou třídu, včetně malého náměstí na křižovatce ulic Řetězová a K tržišti. Na jihu je tato třída ohraničena Hradební ulicí.
3. Vyhrazuji si právo v případě velkého počtu prodejcu na malý prostor udělat drobné úpravy v umístění vašich prodejců.
4. Každý prodejce bude nahlášený a zanesený do knih přímo u mě. Osobně stanovím po dohodě s majitelem místo a cenu, kterou bude majitel platit. Toto se týká i dříve umístěných obchodníků, krom těch, kteří slouží řemeslníkovi, jenž si již dříve zažádal o povolení města. Tito obchodníci taktéž mohou zůstat na místě, kde byli doposud a platba městu je jim odpuštěna.
5. Obchodníci mimo město a na vesnici mohou být krom nájemních domů umístěni vždy a pouze až po individuální dohodě. Toto platí pro celé území království.
---
(Vyhláška se týká všech nově získaných prodejců ze spawnu. Během dneška a víkendu bych rád tuto záležitost uzavřel. Vzhledem k počtu prodejců mě kontaktujte ve hře, soukromou zprávou zde na fóru nebo na ICQ 310030621. Plnění vyhlášky bude dříve či později vynuceno, pokud nedojde z vaší strany k požadované reakci. Od této chvíle také umisťujte prodejce až po předchozí dohodě.
Shrnutí: každý takový prodejce bude registrovaný, jeho umístění bude korigováno, cenu stanovím.. kontaktujte mě.)
Podepsána
Valerie,
Léto 10.Luny, 278.roku
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: [RP] Královské dekrety - Městské vyhlášky - od Valerie - 10.07.2009 v 13:53

Skok na fórum: