Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Dnes sme s Gervinem testovalo jednou kouzlo ktere vyvolá takoveho ducha co enjde zranit, omračil mne a nic s tim nešlo dělat, ležel sem tam tak asi 5 minut.. pak mne Gervin vylečil a ja si běžel pro raptora - ten tma nebyl ačkoliv sem ho nechal stat u utesu asi obrazovku ode mne - z jedne strany les se skřety z druhe my. No pak si prichvatal erik a kouzlo zrusil a rekl ze se nesmi pouzivat a bla bla, pak sem se po mensim patrani dozvedel ze Nazgel mi raptora odtahl a natahl ho na guardy kteri ho zabili. O co jde, no jde mi o to, že nevěřím tomu že to měl tak skvěle načasované že zrovna věděl že sem omračeny a bude mi trvat než se proberu a gervin se mne snažil léčit, tak z čista jasna přes les kolem skřetů NÁHODOU šel a videl meho raptora. Takže bych žádal o vyšetření logu jestli nas nesledoval pres GM, nebo jestli mu s tim nepomahal Erik, protože tohle všechno mi přijde až mooc neuvěřitelné a jelikož by to nebylo poprve co tulgyr neco podobneho predvedl tak bych byl rad za prošetření.
bylo to nekdy od 10:50 az 11:20
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Kara - 14.07.2009 v 10:56
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02

Skok na fórum: