Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Nenašel jsem nic jiného tak to píši sem. Dnes před půlnocí jsem bojoval s Kojakem, omračil jsem ho a lootoval. Co mě trošku překvapilo bylo to, že najednou na mě zaútočil zničehonic elf, elfka, vůbec nevim kdo to byl, bez jakéhokoli upozornění, najednou ležim mrtvej, odle chatu to byl(a) Rilwen. Nemam ho ani označeného, pojmenovanýho, takže ho příště ani nepoznam a on to může zopakovat. Měl jsem zato, že souboji předchází nějaký dialog, provokace.... Je to prohřešek nebo ne? Já už fakt nevim.

2d, Zdůraznění: I PvP souboje stále podléhají ostatním pravidlům Manawydanu, ZEJMÉNA povinnému RP!
Chování typu "beze slova přiběhnu, sejmu, lootnu, uteču" bude posuzováno jako PK a přísně trestáno.

Třeba to mohl být nějaký nový člen bratrstva, s těma jsme ve válce, ale to já nepoznam. Oni vyprovokujou válku a napíší útočení na potkání, ale jak já poznam člena bratrstva, oni poznají orka lehce. Nešlo by nastavit, aby když mě takto někdo zabije, automaticky by se mi nějak označil a já ho podle toho příště poznal.
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Magnus - 28.07.2009 v 23:33
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02

Skok na fórum: